Belle van Zuylenlaan 57 1183EG Amstelveen, Kostverloren

Vraagprijs € 425.000 

Bewaar object

Omschrijving

Aan een plantsoen met zowel voor als achter vrij uitzicht, in de populaire en kindvriendelijke wijk Kostverloren, ligt deze ruime drive-in woning met garage op de begane grond. Waar u ook kijkt, overal ziet u begroeiing, gazons en waterpartijen. De eigenares heeft gedurende lange tijd in dit huis gewoond en voor constant onderhoud gezorgd.

De wijk Kostverloren is zeer geliefd vanwege het groene karakter met diverse parken, natuurgebied Middelpolder, de gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam (nog geen 5 minuten fietsen), een uitgebreid winkelcentrum en moderne scholen, evenals tramlijnen 5 en 51. In de afgelopen jaren heeft de wijk zich flink verjongd.

Indeling: begane grond: entree, vestibule, hal met toilet en trapkast met CV opstelling. De hal geeft daarnaast toegang tot de inpandige garage met elektra en wateraansluiting en de ruime slaap-/werkkamer aan de achterzijde met directe entree tot de tuin via de openslaande deuren.

1e verdieping: hal, royale L-vormige lichte woonkamer met grote ramen, openslaande deuren naar het balkon en fraaie parketvloer. Aan de voorzijde ligt de keuken met diverse inbouwapparatuur. De keuken kan door het verwijderen van de tussenmuur eenvoudig bij de woonkamer worden betrokken zodat een grote living ontstaat.

2e verdieping: aan de voorzijde ligt de 2e royale slaapkamer met veel vaste kastruimte. De 3e bijzonder ruime slaapkamer ligt aan de achterzijde en ook hier treft u veel vaste kasten. De 4e slaapkamer is kleiner, maar een eenpersoonsbed met bureau en kasten kunt u hier prima plaatsen. De badkamer is uitgerust met ligbad, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.

Dit fijne huis is goed onderhouden, voorzien van dubbel glas en de tuin ligt op het zonnige zuiden.

U bent van harte welkom voor een bezichtiging!

Kenmerken:
-De gemeente biedt u de mogelijkheid om een extra stuk grond bij de achtertuin te kopen
-Oplevering in overleg
-Ruime parkeergelegenheid aanwezig
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-06-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
131 m²
Perceeloppervlakte
65 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Brochure
  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

Bankras/Kostverloren ligt in Amstelveen en is een typische zestigerjaren wijk. De wijk bestaat uit vier verwante woonbuurten met vooral eengezinswoningen, omringd door hoge flats. Centraal door de wijk loopt een parkstrook aan het water, met voetpaden en verbindingen naar de buurten. Bewoners van de nieuwe bebouwing aan de oostrand kijken uit op het open landschap van de Middelpolder. Tussen de twee noordelijke woonbuurten ligt het winkelcentrum Kostverloren en tussen de twee zuidelijke woonbuurten ligt het winkelcentrum Bankrashof.