Vorige | Volgende

Bellevuelaan 77 2012BX Haarlem, Welgelegen

Huurprijs € 1.395 per maand

Bouwjaar
2009
Woonoppervlakte
62 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

***English text below***

Op het voormalige ziekenhuisterrein is nu een zeer fraaie woonomgeving met een diversiteit aan woongebouwen. Het mooie hoofdgebouw van het oude ziekenhuis en de kapel zijn intact gebleven en tussen de gebouwen is veel groen aanwezig.
Het stadsleven en de natuur bevinden zich beiden om de hoek. Geniet van het groen en het water of loop het gezellige centrum van Haarlem in. Daarnaast is de Mariastichting 20 minuten verwijderd van Amsterdam en Schiphol.

VOLLEDIG GEMEUBILEERD, MODERN STADSAPPARTEMENT OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN HAARLEM

INDELING
Parterre: Bellentableau, brievenbus, entree, hal, lift en trap.Derde verdieping: inpandige, verwarmde galerij, entree appartement, hal, meterkast, badkamer met douche, radiator en wastafel, berging met verwarmingsinstallatie en wasmachine, toilet met fontein, riante slaapkamer met kledingkast en openslaande deuren naar Frans balkon op het zuiden; woonkamer met openslaande deuren naar Frans balkon op het zuiden en open keuken voorzien van koel-/vriescombinatie, oven, 4 pits elektrisch fornuis, afzuigkap en magnetron alsmede een voorraadkast/berging.
Tevens een externe berging in de kelder.

ALGEMEEN:
* Woonoppervlakte 62 m2;
* Huurprijs 1.395,- inclusief servicekosten en meubilair
* Huurprijs exclusief G/W/E/TV/Internet
* Volledig gemeubileerd;
* Veel bergruimte;
* Intercom met videofoon;
* Gelegen op derde en tevens bovenste woonlaag!;
* Per direct beschikbaar
* Voorzien van laminaatvloer en gestucte en geschilderde wanden;
* Milieuvriendelijke verwarmingsinstallatie;
* Geheel voorzien van vloerverwarming;
* Minimale huurperiode van 12 maanden.***English text***

On the former hospital site there is now a very nice living environment with a diversity of residential buildings. The beautiful main building of the old hospital and the chapel have remained intact and there is a lot of greenery between the buildings.
City life and nature are both around the corner. Enjoy the greenery and the water or walk into the pleasant center of Haarlem. In addition, the Maria Foundation is 20 minutes away from Amsterdam and Schiphol.

FULLY FURNISHED, MODERN CITY APARTMENT WITHIN WALKING DISTANCE OF THE CENTER OF HAARLEM

LAYOUT
Ground floor: Doorbells, letterbox, entrance, hall, elevator and stairs.

Third floor: indoor, heated gallery, entrance apartment, hall, meter cupboard, bathroom with shower, radiator and sink, storage room with heating system and washing machine, toilet with fountain, spacious bedroom with wardrobe and doors to French balcony on the south; living room with doors to French balcony on the south and open kitchen with fridge freezer, oven, 4 burner electric stove, extractor hood and microwave as well as a pantry / storage.
Also an external storage room in the basement.

GENERAL:
* Living area 62 m2;
* Rental price 1.395,- including service costs and furniture
* Rent excluding G / W / E / TV / Internet
* Fully furnished;
* Lots of storage space;
* Intercom with videophone;
* Located on third and also top floor !;
* Available immediately
* Equipped with laminate flooring and stucco and painted walls;
* Environmentally friendly heating installation;
* Fully equipped with underfloor heating;
* Minimum rental period of 12 months.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
31-01-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
62 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Haarlem

Haarlem ligt op steenworp afstand van Amsterdam, maar heeft een geheel eigen karakter met een bijzondere geschiedenis en cultuur. Met spectaculaire monumenten, waarvan een groot aantal, zoals de Amsterdamse Poort en Sint-Bavokerk, bijna 800 jaar oud zijn, is het geen wonder dat zo veel bekende kunstenaars uit de Gouden Eeuw de pracht van Haarlem wilden vastleggen op doek. Een van de grootste Nederlandse schilders, Frans Hals, staat centraal in het Frans Hals Museum. Maar Haarlem heeft natuurlijk veel meer te bieden. Wat te denken van het Jugendstil treinstation, een van de mooiste stations in het land, de talrijke andere musea, heerlijke restaurants, gezellige cafés en vele winkels. En dan ben je ook nog eens vanuit de stad binnen een oogwenk in de uitgestrekte duinen of het strand!

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder