Ben van Meerendonkstraat 241 1087LN AMSTERDAM, Haveneiland Oost

Bewaar object

Omschrijving

*English below

Super leuk en ruim appartement van circa 100 m² met twee slaapkamers op een top locatie in het appartementencomplex 'de Witte Kaap' uit 2011 op IJburg.

Met alle leuke restaurants, de haven van IJburg en winkels voor de dagelijkse boodschappen, waaronder een heerlijke bakker, de Deen en natuurlijk het winkelcentrum vlakbij. Recreëren kan bijvoorbeeld in het Theo van Gogh park en het Diemerpark. De terrasgangers kunnen terecht bij een van de vele restaurants aan de haven, langs de IJburglaan of op het Steigereiland. Tot slot is de bereikbaarheid uitstekend te noemen met uitvalswegen naar de A1, de A10 en met de tram ben je binnen 15 minuten op Amsterdam CS.

Al met al genoeg ruimte om te wonen, te recreëren en vooral te genieten van de buitenlucht op steenworp afstand van de Amsterdamse binnenstad!

Indeling
Algemene entree, lift naar de eerste etage, entree van het appartement, hal met toegang met tot alle vertrekken van de woning. Riante woonkamer, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, ruime bergkast met wasmachine aansluiting. Door de grote raampartijen een hele lichte woonkamer met uitzicht over de gracht richting het nieuw te bouwen Centrumeiland en het IJ-meer. Twee ruime slaapkamers zijn gelegen op de ochtendzon, waardoor het hier heerlijk wakker worden is. Badkamer met inloop douche en wastafel is centraal in het appartement te vinden. Daarnaast is er vanuit de hal nog een apart toilet te bereiken. In de onderbouw van het appartementencomplex is nog een praktische externe berging te vinden. Ook bestaat er mogelijkheid tot het huren/kopen van een parkeerplaats binnen het complex.

Bijzonderheden:
- Gelegen op de eerste verdieping;
- Grote raampartijen waardoor de woning erg licht is;
- Twee slaapkamers met uitzicht over de gracht op de ochtendzon;
- Erfpacht nog langdurig afgekocht tot en met 15 augustus 2058;
- Servicekosten VvE bedragen € 156,52 per maand voor de woning.
- Gezonde, actieve én professioneel beheerde VvE;

Oplevering is in overleg, voorbehoud gunning verkoper.

Kijk op onze website voor een uitgebreide woningpresentatie inclusief virtual reality tour!


*English translation

Super nice and spacious apartment of approximately 100 m² with two bedrooms on a top location in the apartment complex 'de Witte Kaap' from 2011 on IJburg.

With all the nice restaurants, the port of IJburg and shops for daily shopping, including a delicious bakery, the Deen supermarket and of course the shopping center nearby. Recreation can be done in the Theo van Gogh park and the Diemerpark. The terrace-goers can visit one of the many restaurants on the harbor, along the IJburglaan or on the Steigereiland. Finally, the accessibility is excellent with roads to the A1, the A10 and with the tram you can reach Amsterdam CS within 15 minutes.

All in all, enough space to live, to recreate and especially to enjoy the outdoors not far from the city centre of Amsterdam!

Layout
General entrance, elevator to the first floor, entrance of the apartment, hall with access to all rooms of the house. Spacious living room, open kitchen with various appliances, large storage with washing machine connection. Due to the large windows you have an very bright room with views over the canal towards the newly to be built Centrumeiland and the IJ-meer. Two spacious bedrooms are located on the morning sun, making it wonderful to wake up here. Bathroom with shower and sink is centrally located in the apartment. In addition, a separate toilet can be reached from the hall. In the substructure of the apartment complex there is a practical external storage room. There is also the possibility to rent / buy a parking space within the complex.

Particularities:
- Located on the first floor;
- Large windows that make the house very light;
- Two bedrooms with a view over the canal towards the morning sun;
- Annual lease payments have been surrendered for a long time until 15 August 2058;
- Service costs VvE are € 156.52 per month for the home.
- Healthy, active and professionally managed VvE;

Transfer is in consultation, reservation award seller.

Check our website for an extensive home presentation including virtual reality tour!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-09-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
100 m²
Externe bergruimte
4 m²
Inhoud
305 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: IJburg Zuid

IJburg is een nieuw opgezette woonwijk aan de oostkant van Amsterdam, bestaand uit zes eilanden. Het idee achter de eilanden was 18.000 extra huizen te kunnen bouwen voor meer dan 45.000 bewoners en zo het huizentekort tegen te gaan in de stad. IJburg is een waterrijke woonwijk die nog continu aan het veranderen is. De buurt werkt hard om het bewoners naar de zin te maken, zo worden regelmatig activiteiten georganiseerd. IJburg is verder perfect voor liefhebbers van water, maar ook voor liefhebbers van kunst. Voor recreëren in het groen kun je terecht in het park aan de Diemerzeedijk, waar je ook verschillende sportclubs vindt.

Kaart Ben van Meerendonkstraat 241 1087LN AMSTERDAM, Haveneiland Oost

naar Ben van Meerendonkstraat 241 1087LN AMSTERDAM, Haveneiland Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand