Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Ben van Meerendonkstraat 257 1087LN Amsterdam, Haveneiland Oost

Bewaar object
Bouwjaar
2010
Woonoppervlakte
102 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

English below

Vele boten varen voorbij, maar het mooiste schip staat aan wal: De Witte Kaap. Dit toffe appartement van ca. 102m2 ligt op IJburg, een hippe locatie die volop in ontwikkeling is. Zowel in het appartement als in de omgeving heerst een fijne, chique sfeer waar geleefd wordt. Het appartement beschikt over een sfeervolle woonkamer met veel raampartijen, een moderne open keuken en twee goede slaapkamers. Deze woning met hoge plafonds is geheel naar eigen inzicht ingedeeld en ingericht met duurzame en hoogwaardige materialen. Benieuwd of u en deze woning een match zijn? Maak dan snel een afspraak met ons kantoor.

Indeling
Via de lift of de trap bereikt u de woning op de derde verdieping van het complex. Bij binnenkomst valt direct op dat er is gekozen voor een stoere, moderne, industriële maar toch ook zeer huiselijke stijl. Zo ligt er door de gehele woning een mooie laminaatvloer dat zorgt voor een eigentijds effect. De woonkamer is heerlijk licht dankzij de grote ramen met uitzicht op het water. De moderne open keuken met een naadloos aansluitende eethoek is de juiste plek om lang te tafelen met elkaar. Genieten van heerlijk eten, fijne wijnen en goede gesprekken. De Bruynzeel keuken is praktisch uitgevoerd en is voorzien van veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur. De moderne kastjes zijn uitgevoerd met mooie witte fronten met een composiet werkblad. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur. Wij noemen: een 4-pits keramische kookplaat met afzuigunit, oven, koelkast en vriezer. Naast de woonkamer zijn de twee slaapkamers gelegen. De slaapkamers stralen rust, comfort en openheid uit. Momenteel is de grote slaapkamer op een slimme, knusse manier gescheiden door het slaapgedeelte los van de kastruimte in te delen. Tot rust komen om zo weer fris aan een nieuwe dag te beginnen moet in deze slaapkamers wel goed komen. Vanuit de hal heeft u toegang tot de badkamer welke is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Vanuit de hal wordt ook toegang verleend tot het separate toilet. In de onderbouw is ook een berging aanwezig voor alle spullen die u normaal gesproken moeilijk kwijt kunt. Daarnaast is er in de woonkamer een speciale ruimte gecreëerd voor de wasmachine- en/of drogeropstelling.

Omgeving
We kunnen ons het bijna niet voorstellen, maar mocht het appartement u nog niet hebben overtuigd, dan zal de ligging u zeker over de streep trekken. Deze woning ligt op een top locatie, om de hoek vindt u de Deen, erg handig voor de dagelijkse boodschappen en op nog geen 10 minuten fietsen het winkelcentrum van IJburg. Naast de bekende winkelketens (als HEMA en Albert Heijn) vindt u hier ook een lokale slager, bakker, bloemist en een fietsenwinkel. Er zijn diverse basisscholen, een middelbare school, een gezondheidscentrum, kinderdagverblijven. Ook aan gezelligheid ontbreekt het niet. De nieuwe hotspots poppen in snel tempo uit de grond! Zo is de Keuken van Tante Til al jaren een populair restaurant voor Amsterdammers. De ambachtelijke Espressofabriek is ook één van de hotspots voor ontbijt, lunch, borrel, diner én hun eigen Espressofabriek Koffie kunt u niet overslaan. Bent u op zoek naar een spot op IJburg waar u Spaanse delicatessen kunt eten? Dan kunt u naar de Pinxobar gaan! Hier gaat u naartoe om pincho’s, tapas op een stokje te eten, of om een cocktail te drinken. Tijd voor ontspanning? Iets verderop ligt het Diemerpark. Dit park biedt alle mogelijkheden om te sporten, fietsen en wandelen. Het park heeft een strand, ideaal voor kleine kinderen, en een voetbal- en hockeyclub. Tennissen kan op het nabije Rieteiland Oost.

Als kers op de taart ligt de woning aan een gezellige gracht, u geniet hier van een heerlijk vrij uitzicht. Vlakbij vindt u de haven van IJburg waar het zomers natuurlijk genieten geblazen is. Tevens ligt de woning ideaal ten opzichte van de uitvalswegen A1, A9 & A10.

Erfpacht
De algemene bepalingen voor voortdurend erfpacht 2000 Amsterdam zijn van toepassing. De jaarlijkse canon is voor 50 jaar vooruitbetaald tot en met 15 augustus 2058.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte is ca. 101,90m2 (NEN rapport aanwezig);
- Bijzonder stoere, moderne, industriële maar toch ook zeer huiselijke stijl;
- Geweldige locatie op het bruisende Ijburg;
- Energielabel A;
- Gezonde vereniging van eigenaars;
- Erfpacht is afgekocht tot en met 15-08-2058;
- Maandelijkse servicekosten bedragen €156,52:
- Oplevering in overleg;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend;
- Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

*******
Your heart will beat a bit faster after seeing this apartment. This cool apartment of approx. 102m2 is located in IJburg, a hip location that is in full development. The apartment and it's environment are priced with a nice, elegant atmosphere. The apartment has an attractive living room with lots of windows, a modern open kitchen and two good bedrooms. This house with high ceilings is completely organized and decorated with sustainable and high-quality materials. Wondering if you and this house are a match? Then make an appointment with our office quickly.

Lay out
Via the elevator or stairs you reach the house on the third floor of the complex. Upon entering it is immediately obvious that a tough, modern, industrial but also very homely style has been chosen. The living room is wonderfully light thanks to the large windows overlooking the water. The modern open kitchen with a seamless dining area is the right place to dine with each other. Enjoy delicious food, fine wines and good conversations. The kitchen is practical and is equipped with lots of cupboard space and various appliances. The modern cabinets are equipped with beautiful white fronts with a composite worktop. The kitchen has various appliances. We call: a 4-burner ceramic cooker with extraction unit, oven, fridge and freezer. The two bedrooms are located next to the living room. The bedrooms exude calm, comfort and openness. Currently the large bedroom is separated in a clever, cozy way by dividing the sleeping area separately from the closet space. The bathroom is equipped with a walk-in shower and sink. The toilet is separate. In the basement of the complex you will find a storage room for all things that you normally can not store. In addition, a special room has been created in the living room for the washing machine and / or dryer set-up.

Features
- Living space is approx. 101,90m2 (NEN report available);
- Particularly modern, industrial but also very homely style;
- Enerylabel A;
- Great location on the bustling Ijburg;
- Healthy association of owners;
- Annual lease payments have been surrendered to 15-08-2058;
- Monthly service costs € 156.52:
- Delivery in consultation;
- The purchase agreement only becomes binding after signing the purchase deed;
- Purchase deed is drawn up by a notary in Amsterdam.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-12-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
102 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: IJburg Zuid

IJburg is een nieuw opgezette woonwijk aan de oostkant van Amsterdam, bestaand uit zes eilanden. Het idee achter de eilanden was 18.000 extra huizen te kunnen bouwen voor meer dan 45.000 bewoners en zo het huizentekort tegen te gaan in de stad. IJburg is een waterrijke woonwijk die nog continu aan het veranderen is. De buurt werkt hard om het bewoners naar de zin te maken, zo worden regelmatig activiteiten georganiseerd. IJburg is verder perfect voor liefhebbers van water, maar ook voor liefhebbers van kunst. Voor recreëren in het groen kun je terecht in het park aan de Diemerzeedijk, waar je ook verschillende sportclubs vindt.