Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Ben van Meerendonkstraat 9 1087LB Amsterdam, Haveneiland Oost

Bouwjaar
2006
Woonoppervlakte
86 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

English below

Dit toffe, lichte en goed ingedeelde appartement van ca. 86 m2 ligt op het gewilde en populaire IJburg, een hippe locatie die volop in ontwikkeling is. Diverse parken en de pittoreske jachthaven met haar terrassen liggen letterlijk om de hoek. Zowel in het appartement als in de omgeving heerst een fijne, gezellige en chique sfeer. Hier wordt echt geleefd! Het appartement beschikt over een sfeervolle woonkamer met veel raampartijen, een moderne open keuken, twee zeer goed bemeten slaapkamers een fijn balkon. In de onderbouw een separate berging in de kelder. Wacht niet langer en bemachtig dit pareltje!

Indeling
Via een goed onderhouden trappenhuis of met de lift bereikt u het appartement op de tweede etage. U komt binnen in een fijne hal die toegang geeft tot alle vertrekken. De ruime woonkamer vindt u aan de voorzijde evenals de moderne, grote keuken die van alle gemakken is voorzien. Door de grote raampartijen in deze ruimte komt er een prettig licht naar binnen. Tevens bereik je vanaf hier ook het balkon met een gezellige zitje op het zuidwesten gelegen. De 2 slaapkamers zijn beiden erg ruim en via de master-bedroom én de woonkamer bereikt u het balkon.

Verder vindt u nog in de woning een handige inpandige berging die nu gebruikt wordt al garderobe, een ruime was-kamer waar u gemakkelijk een wasmachine en droger in kwijt kunt. Separaat een toilet en een moderne badkamer met dubbele wastafel. In de kelder heeft u nog een privé berging van ca. 5m2.

Vereniging van Eigenaren
De VvE 'Blok 53 Havenland Oost' is erg actief en wordt professioneel beheerd. De maandelijkse servicekosten bedragen €115,13. Er is een MJOP opgesteld en er is een ruim reservefonds aanwezig.

Omgeving
We kunnen ons het bijna niet voorstellen, maar mocht het appartement u nog niet hebben overtuigd, dan zal de ligging u zeker over de streep trekken. Deze woning ligt op een top locatie, om de hoek vindt u de Deen, erg handig voor de dagelijkse boodschappen en op nog geen 10 minuten fietsen het winkelcentrum van IJburg. Naast de bekende winkelketens (als HEMA en Albert Heijn) vindt u hier ook een lokale slager, bakker, bloemist en een fietsenwinkel. Er zijn diverse basisscholen, een middelbare school, een gezondheidscentrum (in het gebouw zelf) , kinderdagverblijven. Ook aan gezelligheid ontbreekt het niet. De nieuwe hotspots poppen in snel tempo uit de grond! Zo is restaurant Sunny Side erg populair bij de echte Amsterdammers. De ambachtelijke Espressofabriek is ook één van de hotspots voor ontbijt, lunch, borrel, diner én hun eigen Espressofabriek Koffie kunt u niet overslaan. Tijd voor ontspanning? Iets verderop ligt het Diemerpark. Dit park biedt alle mogelijkheden om te sporten, fietsen en wandelen. Het park heeft een strand, ideaal voor kleine kinderen, en een voetbal- en hockeyclub. Tennissen kan op het nabije Rieteiland Oost. Verreweg het leukste en bekendste strand van Amsterdam is Blijburg aan het IJmeer, de exacte locatie wisselt nog wel eens want er wordt gebouwd op Ijburg (op de oude plek van Blijburg komt strandeiland). Zo hebben we het inmiddels over Blijburg III. Regelmatig worden er festivals, feesten en happenings georganiseerd.

Erfpacht
De algemene bepalingen voor voortdurend erfpacht 2000 Amsterdam zijn van toepassing. De jaarlijkse canon is voor 50 jaar vooruitbetaald tot en met 31 december 2055. Op dit moment is de erfpacht eeuwigdurend af te kopen voor ca. €4321,-.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte is ca. 86 m2 (NEN rapport aanwezig);
- Geweldige locatie op het bruisende Ijburg;
- Energielabel A;
- Gezonde vereniging van eigenaars;
- Erfpacht is afgekocht tot en met 31-12-2055;
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 115,13;
- Oplevering in overleg;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend;
- Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

**********
This cool, light and well-arranged apartment of approx. 86 m2 is located on the popular IJburg, a trendy location that is in full development. Various parks and the picturesque marina with its terraces are literally across the corner. Both in the apartment and in the environment there is a nice, cozy and chic atmosphere. The apartment has a cozy living room with many windows, a modern open kitchen, two very well-sized bedrooms and a nice balcony. In the basement a separate storage room in the basement. Don't wait any longer and get hold of this gem!

Features
- Living area is approximately 86 m2 (NEN report available);
- Great location on bustling Ijburg;
- Energylabel A;
- Healthy association of owners;
- Annual lease payments have been bought up to 31-12-2055;
- Monthly service costs are € 115.13;
- Delivery in consultation;
- There is only an agreement once the deed of sale has been signed;
- Purchase deed is drawn up by a notary in Amsterdam.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-06-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
86 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJburg Zuid

IJburg is een nieuw opgezette woonwijk aan de oostkant van Amsterdam, bestaand uit zes eilanden. Het idee achter de eilanden was 18.000 extra huizen te kunnen bouwen voor meer dan 45.000 bewoners en zo het huizentekort tegen te gaan in de stad. IJburg is een waterrijke woonwijk die nog continu aan het veranderen is. De buurt werkt hard om het bewoners naar de zin te maken, zo worden regelmatig activiteiten georganiseerd. IJburg is verder perfect voor liefhebbers van water, maar ook voor liefhebbers van kunst. Voor recreëren in het groen kun je terecht in het park aan de Diemerzeedijk, waar je ook verschillende sportclubs vindt.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder