Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Benedenlangs 69 1025KC Amsterdam, Plan van Gool

Bewaar object

Omschrijving

In het gerenoveerde Blok A van het Plan van Gool is dit royale 4-kamer appartement (ca. 92m) gelegen op de 1e verdieping met balkon, berging en eigen trappenhuis!!

Omgeving:
Plan van Gool, dat is wonen in het centrum van Amsterdam-Noord, grenzend aan het grote winkelcentrum Boven `t Y, op loopafstand van vele busverbindingen en deze zomer ook nog het station van de Noord/Zuidlijn om de hoek. De gebouwen liggen in een parkachtige omgeving waarbij de appartementen uitkijken op het groen. Hier kun je wakker worden met fluitende vogels midden in centrumgebied van Noord!

In Amsterdam Noord is inmiddels al een aantal jaren de vernieuwing aan de gang. De bedrijventerreinen langs het IJ zie je langzaam veranderen in gebieden waar wonen en werken worden gecombineerd. Film museum Eye, de toren Overhoeks, restaurant Stork en de Goudfazant zijn inmiddels toonaangevende plekken in Amsterdam Noord aan het IJ waar je kunt genieten van een drankje of een hapje. Naast de ontwikkeling van IJ oevers wordt de komende jaren ook het Centrum Amsterdam Noord ontwikkeld.

Voor recreatie en natuur hoef je niet ver te reizen. De pittoreske dorpjes ten noorden van Amsterdam, Durgerdam, Zunderdorp en Ransdorp zijn allemaal in de buurt. Ontspannen in de natuur kun je dus binnen een paar minuten.

Bereikbaarheid en parkeren:
Nu ben je met de bus in ongeveer 10 minuten in het hartje centrum. Met de gratis pont staat je zo op het Centraal Station. En met de Noord Zuidlijn ben je binnen enkele minuten op het station. Ook is de bereikbaarheid met de auto vanaf de ring A-10 Noord perfect. Binnen 5 minuten rijd je op de A-10. Er zijn voldoende betaalde parkeermogelijkheden op de openbare weg. Heb je zelf een auto? Er is geen wachtlijst voor een parkeervergunning.

De gebouwen:
De gebouwen binnen 'Het Plan Van Gool zijn een mix tussen een galerij flat en een portiekflat en zijn uniek vanwege de architectuur. De gebouwen zijn in de jaren zestig door de architect Van Gool ontworpen. De huidige bewoners hebben veel waarde gehecht aan het huidige ontwerp. Daarom zijn bij de upgrading en vernieuwing van de gebouwen zoveel mogelijk het huidige ontwerp met zijn aviobruggen en kleuren in tact gebleven. Hierdoor hebben de gebouwen van Plan van Gool een uniek karakter!

De upgrading en vernieuwing:
Van onder tot boven wordt het Plan van Gool vernieuwd. Er komt een duurzaam verwarmingssysteem gebaseerd op lage temperatuurverwarming waardoor het leefklimaat aangenamer wordt, de puien in de gevel zijn vervangen voor puien met isolerende beglazing, de overige geveldelen zijn schoongemaakt en opgefrist, er is veel aandacht besteed aan duurzaamheid.

Indeling:
Via de entree op de begane grond kom je middels een trap bij toegang van de woning. Entree, ruime woonkamer met toegang naar het balkon, half open keuken met eethoek. De woonkamer heeft een mooie nieuwe pui met veel glas, waardoor de woonkamer heel mooi licht is. Vanuit de hal is ook de slaapkamer aan de voorzijde te bereiken alsmede de inpandige berging en het separate toilet. Via een kleine gang zijn de andere twee slaapkamers en de badkamer te bereiken. De eenvoudige badkamer is voorzien van wastafel, douche en wasmachine-aansluiting.

Werkzaamheden in de woningen:
- vernieuwen aluminium puien
- glas is vervangen voor HR++ glas
- nieuw verwarmingssysteem gebaseerd op lage temperatuur verwarming. Deze is energiebesparend, geeft een beter wooncomfort en een betere luchtkwaliteit
- CV en warmtemeters zodat het individuele gebruik kan worden gemeten

Werkzaamheden aan de gebouwen:
- zonnecollectoren op de gebouwen voor het opwekken van energie
- nieuwe bergingsdeuren deuren op galerijen en bij de arcade
- nieuwe brievenbussen bij de entree op de begane grond
- de plafonds bij de galerijen en arcades zijn vervangen
- trappenhuizen zijn afsluitbaar gemaakt, in het trappenhuis met lift komt een ruime en lichte entreehal
- de dakbedekking is vervangen
- de liften zijn vervangen

Bijzonderheden in het kort:
- Erfpachtcanon is afgekocht tot en met april 2056
- Gelegen op de 1e verdieping met eigen trappenhuis
- Eigen inpandige berging
- Woningcomplex waarbij veel aandacht is voor duurzaamheid, door o.a. zonnepanelen
- Unieke en bijzondere architectuur
- Plan van Gool ligt op de grens van de stad en buitengebied: ontspannen in de natuur
- Veel voorzieningen zijn op loopafstand (park, winkels en openbaar vervoer)
- Voormalige huurwoning
- Zelfbewoningsclausule en anti-speculatiebeding (3 jaar) van toepassing
- Vaste projectnotaris: Lubbers & Dijk Notarissen
- EPA label aanwezig
- Oplevering kan spoedig
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-10-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buikslotermeer

Buikslotermeer ligt centraal in Amsterdam-Noord. De wijk ligt tussen het Noord-Hollands kanaal, de Waddendijk en het Baanakkerspark. Buikslotermeer heeft bijna 12.000 inwoners en ruim 5.500 woningen. In Loenermark staan veel flats, de Kleine Rode Kruisbuurt en het voormalige Nintermanterrein bestaan alleen uit koopwoningen.

Kaart Benedenlangs 69 1025KC Amsterdam, Plan van Gool

naar Benedenlangs 69 1025KC Amsterdam, Plan van Gool
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand