Benit 30 A 1043BB Amsterdam, Sloterdijk III Oost

Huurprijs € 3.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

CIRCA 475M2 HOOGWAARDIG AFGEWERKTE BEDRIJFSRUIMTE, MET KANTOORRUIMTE AANGEBODEN IN AMSTERDAM-SLOTERDIJK. OP SLECHTS EEN PAAR HONDERD METER VAN AFSLAG S102 (A5) EN MET EEN ZEER GOEDE VERBINDING NAAR STATION SLOTERDIJK.

Locatie/Omgeving:
Object is gelegen op een bedrijvenpark in Sloterdijk-III, waar onder meer ook de Hornbach, WoonExpress en Praxis zijn gevestigd. Het moderne, dynamische en multifunctionele bedrijventerrein ligt in de directe nabijheid van de haven van Amsterdam en luchthaven Schiphol. Het object heeft een uitstekende verbinding tegenover de A5 (afslag S102) en Station Sloterdijk, het station is binnen 10 minuten te bereiken per bus, waarvan de halte op slechts enkele minuten lopen ligt.

Object:
Gelegen op de begane grond van een bedrijfspand wordt circa 475m2 vvo aangeboden. De ruimte beslaat een bedrijfsruimte/showroom met overheaddeur en een vrije hoogte van 5m! De separate kantoorruimte zijn hoogwaardig afgewerkt en voorzien van toiletgroepen en kantine met pantry. De bedrijfsruimte bedraagt 400m2 en de kantoorruimte bedraagt circa 45m2, waarvan circa 20m2 kan worden gebruikt als berging/archief.

Hoogwaardig opleveringsniveau, onder meer voorzien van:
Bedrijfsruimte:
- elektrische overheaddeuren
- betonvloer
- TL verlichting
- toiletgroep
- keuken
Kantoorruimte:
- keuken
- tegelvloeren met vloerverwarming
- toiletgroep
- vloerverwarming
- plafond met inbouwarmaturen

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, door de ligging nabij een op- en afrit van de Westrandweg A5.
Vanaf het NS-station Sloterdijk, dat met de bus (nummer 42) te bereiken is, zijn goede openbaar vervoerverbindingen beschikbaar.

Duurzaamheid:
zeer hoogwaardig materiaalgebruik
energie klasse A
verwarming middels warmte en koelte opslag

BESTEMMING
Gedeeltelijk kantoor, showroom- en bedrijfsruimte. Maximaal 30% kantoor, maximaal 50% showroom. Overig gebruik bedrijfsruimte.

Aanvangshuurprijs:
42.000,- per jaar (.3.500,- per maand) te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Nader overeen te komen. Voor de levering van elektra zal huurder zelf direct contracten moeten afsluiten met NUTS bedrijven

Huurprijsindexatie:
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex, reeks alle huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurtermijn:
5 + 5 jaar

Huurbetaling:
Per maand of per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met btw en eventuele service kosten.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg, doch spoedig.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Sloten (N.H.)
Sectie: A
Nummer: 1843

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Voor meer informatie:
123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-07-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bedrijventerrein Sloterdijk

Bedrijventerrein Sloterdijk (of de 'Sloterdijken' I, II, III en IV) ligt in stadsdeel Amsterdam Nieuw-West en is onderdeel van industriegebied Westpoort. Het ligt ten westen van het centrum van Amsterdam en ten zuiden van het Westelijk Havengebied. Onderlangs wordt het gebied begrensd door de spoorlijn Amsterdam - Haarlem. Naast bedrijven in alle soorten en maten vindt men er openbare ruimte en vrije kavels die door de gemeente ter ontwikkeling worden aangeboden.
Ontwikkeling Bedrijventerrein Sloterdijk in volle gang
Gemeente Amsterdam is van plan het stoere gebied, dat onder andere de vierde haven van Europa herbergt, de komende jaren te ontwikkelen tot een levendiger, meer divers en moderner bedrijventerrein, zodat bedrijven in alle takken van sport dit deel van de stad optimaal kunnen benutten. Zo is het de bedoeling dat er een stedelijk werkmilieu ontstaat met kleinschalige bedrijven en groen en is er reeds een mix van functies en kavels ontstaan van onder meer woonwinkels. Ook is er op Bedrijventerrein Sloterdijk plek voor bedrijven die van elders moeten verhuizen omdat zij worden verdreven door bijvoorbeeld woningbouw.
Verscheidenheid aan bedrijvigheid op Bedrijventerrein Sloterdijk
Naast allerlei kleinschalige bedrijvigheid is er op de lege kavels plaats gereserveerd voor industrie met een hoge milieucategorie. Daartegenover is er ook ruimte voor bedrijven die juist duurzaam zijn. Ook kijkt men naar de mogelijkheid een tijdelijk evenemententerrein in dit deel van de stad te openen en meer culturele ondernemers aan te trekken.

Kaart Benit 30 A 1043BB Amsterdam, Sloterdijk III Oost

naar Benit 30 A 1043BB Amsterdam, Sloterdijk III Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand