Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bennebroekerlaan 85 2121GS Bennebroek, Oude Kern Bennebroek

Vraagprijs € 525.000 

Bouwjaar
1900
Woonoppervlakte
104 m²
Aantal kamers
7
Perceeloppervlakte
368 m²

Omschrijving

Op centrale locatie in Bennebroek gelegen HOEK woon-/winkel-/bedrijfspand met parkeergelegenheid op eigen terrein.

De parterre is ca. 3 jaar geleden gerenoveerd en voorzien van een betonnen begane grondvloer, vloerverwarming en nieuwe elektra. Thans is de parterre in gebruik als restaurant met bovenwoning en groot dakterras, maar biedt volop mogelijkheden voor praktijk-/bedrijf aan huis.

De totale gebruiksoppervlakte bedraagt ca. 254m: restaurant ca. 150 m; bovenwoning op de 1e en 2e verdieping ca. 104 m. Perceeloppervlakte 368m.

Indeling
Parterre: entree voorzijde, hal met meterkast, restaurant met gestuukte wanden, tegelvloer (vloerverwarming), twee toiletten met fontein, toegang tot,
afhaalruimte: entree, bar, toegang tot keuken en bijkeuken met twee dakramen en cv-ketelopstelling, berging met toegang tot het parkeerterrein en trapopgang naar

1e Verdieping: entree, overloop, bergkast met cv-ketelopstelling, badkamer met douche, toilet, wastafel en handdoekenradiator, gang, twee slaapkamers, tweede badkamer met ligbad, aparte douche, toilet en wastafel, woonkamer met eenvoudig keukenblok.

2e Verdieping: overloop met dakkapel, wasmachine- en drogeraansluiting, drie kamers.

Bijzonderheden:
- De parterre is ca. 3 jaar geleden gerenoveerd.
- Parterre betonnen vloer en vloerverwarming aanwezig.
- Elektra is ca. 3 jaar geleden vernieuwd.
- Parterre ca. 150m groot
- Gebruiksoppervlakte wonen 1e en 2e verdieping ca. 104m
- Gebouwgebonden buitenruimte 71m
- Indicatie inhoud van het gehele pand is 518m.
- Parkeergelegenheid op eigen terrein.
- Mogelijkheden voor praktijk-/bedrijf aan huis en/of bijvoorbeeld verhuur van wooneenheid.
- Conform het bestemmingplan is de bestemming van het geheel "Centrum 2" en heeft als functieaanduiding "horeca van categorie 4". Tevens is het bestemd voor horeca-activiteiten in "categorie 2". De verdiepingen mogen uitsluitend worden gebruikt voor wonen.

De voor 'Centrum - 2' aangewezen grond is bestemd voor gebouwen ten behoeve van:
detailhandel, dienstverlening met baliefunctie, kantoren, maatschappelijke voorzieningen, horeca-activiteiten in categorie horeca 1, zoals beschreven in de staat van horeca-activiteiten, ondersteunende horecavoorzieningen in detailhandelsvestigingen, wonen op de eerste en daarboven gelegen verdiepingen, met daarbij behorende: parkeervoorzieningen, laad- en losruimten, water en waterhuishoudkundige voorzieningen, wegen en paden, groenvoorzieningen, tuinen, terreinen en erven.

Horeca 4 (Fastfood)
Inrichtingen waarbij de exploitatie primair is gebaseerd op het verstrekken van mee te nemen of ter plaatse te nuttigen al dan niet in wegwerpverpakking geserveerde, eenvoudige, snel bereide en snel te nuttigen maaltijden of etenswaren. Planologische kenmerken: overdag en s avonds geopend, zelfstandige functie, variabele verkeersdruk, door korte bezoekduur meestal een beperkte parkeerdruk, kans op geluidshinder voor de omgeving is beperkt, kans op geurhinder voor de omgeving is aanwezig, de aanwezigheid van een bezorg functie kan tot extra hinder voor de omgeving leiden. Voorbeelden: snackbar, cafetaria, automatiek, grillroom, fastfoodrestaurant, ijssalon, afhaalrestaurant (eventueel incl. bezorgservice)

Horeca 2 (Restaurants)
Inrichtingen waarbij de exploitatie primair is gebaseerd op het verstrekken van ter plaatse te nuttigen maaltijden. Planologische kenmerken: overdag en s avonds geopend, zelfstandige functie, variabele verkeers- en parkeerdruk, kans op geluidshinder voor de omgeving is beperkt, kans op geurhinder voor de omgeving is aanwezig. Achtergrondmuziek in het gebouw van de inrichting is mogelijk (< 70 dB(A) zendniveau indien er aanpandige woningen zijn, anders < 80 B(A), bij gesloten ramen en deuren). Voorbeelden: bistro; eetcaf; brasserie; restaurant.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-02-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
104 m²
Perceeloppervlakte
368 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder