Bennebroekstraat 36 bg 1058LM Amsterdam, Westlandgrachtbuurt

Bewaar object

Omschrijving

Charmante en sfeervolle benedenwoning van 70m˛, met twee goed bemeten slaapkamers, luxe woonkeuken en badkamer en veel bergruimte.

***English translation below***

Dit uitstekend ingedeelde appartement met eigen entree is een tweetal jaren geleden compleet gerenoveerd. De gehele woning is voorzien van een prachtige houten visgraatvloer met vloerverwarming, moderne keuken voorzien van allerlei gemakken en diverse op maat gemaakte inbouwkasten.

Indeling
Middels een eigen entree betreedt u de woning.
U komt binnen in een heerlijk ruime en lichte woonkamer, een echte eyecatcher is de prachtige witte hoogglans (greeploze) keuken. De open keuken beschikt over een 5-pits gaskookplaat inclusief wok-brander, inbouw afzuigkap, koelkast met vriesvak, combi oven-magnetron, vaatwasser en een ‘Floww kokend waterkraan’(nieuwste merk op het gebied van kokend water).

Grenzend aan de woonkamer een hal die toegang geeft tot de eerste slaapkamer met op maat gemaakte kast, de badkamer, separaat toilet met fontein, aparte wasruimte en nog een extra berging. De master bedroom is via de woonkamer te bereiken en is onlangs voorzien van een fraaie kastenwand.

Badkamer
De moderne badkamer is voorzien van een design wastafel met inbouwkraan (uit de spiegel), een regendouche, design radiator en ingebouwde radio!

Bijzonderheden
De woning beschikt over inbouwspotjes met dimmers, (nieuwe) houten kozijnen met dubbel glas en alle raampartijen zijn voorzien van witte houten shutters.
Door de gehele woning ligt een fraaie lamelparket visgraat vloer met vloerverwarming.
Steiger houten bank behoort tot deze woning.

Locatie
De Bennebroekstraat is gelegen in de populaire Hoofddorppleinbuurt, stadsdeel Zuid.
In de nabijheid veel gezelligheid, zoals café Oslo, Gent aan de Schinkel, koffietent Caffe Nation en nieuw restaurant Foodbar 63graden. Via het Vondelpark, op enkele minuten fietsafstand, is het Centrum eenvoudig te bereiken. Ook bent u snel de stad uit via de S106. Op een paar honderd meter is o.a. Ring A-10 en station Lelylaan (1 halte naar Schiphol).

Grond
Het appartementsrecht is gelegen op grond die is uitgegeven in erfpacht. De canon bedraagt € 163,- per jaar en wordt jaarlijks geďndexeerd.

Vereniging van Eigenarenactieve
De vereniging is een financieel gezonde en actie VvE. De servicekosten bedragen momenteel € 105,- per maand.

***English translation***
Charming and atmospheric downstairs apartment of 70m˛, with two good-sized bedrooms, luxury living room-cum-kitchen and bathroom and lots of storage space.

This excellently arranged apartment with private entrance has been completely renovated two years ago. The entire apartment is provided with a beautiful wooden herringbone floor with underfloor heating, modern kitchen provided with all kinds of comforts and various custom built-in cabinets.

Layout
Through a private entrance you enter the apartment.
You enter into a wonderfully spacious and light living room, the beautiful white high gloss (gripless) kitchen is a real eye catcher. The open kitchen is provided with a 5 burner gas hob including wok burner, built-in extractor hood, refrigerator with freezer, combination oven-microwave, dishwasher and a ‘Floww boiling water tap’ (newest brand in the area of boiling water).

Adjacent to the living room there is a hallway that grants access to the first bedroom with custom made closet, the bathroom, separate toilet with washbasin, separate laundry room and an extra storage space. The master bedroom can be reached through the living room and has recently been equipped with beautiful wall units.

Bathroom
The modern bathroom is provided with a designer washbasin with built-in tap (protrudes from the mirror), a rain shower, designer radiator and a built-in radio!

Particularities
The apartment is provided with recessed spotlights with dimmers, (new) wooden window frames with double glazing and all windows are equipped with white wooden shutters.
The entire apartment is provided with a beautiful herringbone strip parquet floor with underfloor heating.
Scaffolding wooden bench belongs to this apartment.

Location
The Bennebroekstraat is located in the popular Hoofddorppleinbuurt, district Zuid.
Lots of conviviality in the vicinity, such as café Oslo, Gent aan de Schinkel, coffee place Caffe Nation and new restaurant Foodbar 63graden. Through the Vondelpark, located a few minutes away by bike, the Centrum (city centre) can easily be reached. You can also quickly exit the city by using the S106. On just a few hundred meters away you can find, among others, the beltway A10 and station Lelylaan (1 stop to Airport Schiphol).

Land
The apartment right is located on leasehold land. The ground rent is € 163,- per year and is indexed annually.

Vereniging van Eigenaren (Owners Association)
The association is a financially healthy and active VvE. The service charges are currently € 105,- per month.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-07-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.

Kaart Bennebroekstraat 36 bg 1058LM Amsterdam, Westlandgrachtbuurt

naar Bennebroekstraat 36 bg 1058LM Amsterdam, Westlandgrachtbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand