Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bennebroekstraat 40 2 1058LM Amsterdam, Westlandgrachtbuurt

Bouwjaar
1934
Woonoppervlakte
63 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

***English text below***

Licht 2/3-kamer appartement van 54 m˛ met balkon op het Westen en separate zolderkamer (9m2) en berging (1.5m2). Gelegen op loopafstand van het Hoofdorpplein, het Vondelpark, de Amstelveenseweg en de prachtige Westlandgracht. De woning is super volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien.

Indeling
Entree op tweede verdieping: Hal, aan de voorzijde bevindt zich de lichte woonkamer met zit- en eethoek. Aan de achterzijde is de gesloten keuken v.v. diverse inbouwapparatuur en compleet serviesgoed. Naast de keuken zit de ruime hoofdslaapkamer met inbouwkast, kledingkast en toegang tot het balkon op het Westen. Het balkon is ook via de keuken te bereiken. In het midden van de woning is de badkamer v.v. douche, wastafel en handdoekenradiator. Via het gemeenschappelijke trappenhuis naar de zolderverdieping. Aldaar een ruime tweede (slaap/logeer/werk)kamer en separate berging.

Locatie
Het Hoofddorpplein is het bruisende plein midden in de hippe en jonge Hoofddorppleinbuurt. Al sinds jaar en dag is deze buurt ontdekt en waarderen de bewoners de locatie, de uitgebreide faciliteiten, de korte afstand naar het Vondelpark (en het Rembrandtpark) en de directe toegang naar de A10: een ideale maar rustige en residentiële buurt!

U hoeft de buurt niet meer uit om te genieten van een drankje of hapje in een van de trendy cafes (Lokaal van de Stad, Van Mechelen, Gent aan de Schinkel) of restaurants (Drovers Dog, Zusjes, Helder) die zich allemaal om de hoek bevinden.

Tram 2 stopt om de hoek en gaat richting Centraal Station en in de directe omgeving kunt u uw dagelijkse boodschappen bij bijv. de Albert Heijn op de Amstelveenseweg of zelfs dichterbij bij Marqt op de Hoofddorpweg of de Dirk aan de Sloterkade.

Parkeren geschiedt middels het vergunningensysteem.

Kenmerken
- Huurprijs € 1750,- per maand;
- Volledig gemeubileerd (inclusief serviesgoed en linnengoed);
- Borgsom is 2 maanden huur;
- Contractvorm bepaalde tijd met maximum van 24 maanden;
- Geen delers;
- Extra (logeer / werk / slaap)kamer middels gemeenschappelijk trappenhuis te bereiken;
- Huurprijs inclusief servicekosten;
- Bijkomende kosten: gas, electra, water, televisie en internet;
- Beschikbaar per 1 februari.

--------------------------------

Bright 2/3-room apartment of 54 m˛ with balcony on the West and separate attic room (9 m2) and storage room (1.5 m2). Located within walking distance of the Hoofdorpplein, Vondelpark, Amstelveenseweg and the beautiful Westlandgracht. The house is super fully furnished and fully equipped.

Layout
Entrance on the second floor: Hall, at the front is the bright living room with sitting and dining area. At the rear is the closed kitchen with various appliances and complete crockery. Next to the kitchen is the spacious master bedroom with fitted wardrobe, wardrobe and access to the balcony facing West. The balcony can also be reached through the kitchen. In the middle of the house is the bathroom with shower, sink and radiator. Via the common staircase to the top floor. There a spacious second (sleeping /guest/ working) room and separate storage room.

Location
Hoofddorpplein is the bustling square in the middle of the hip and young Hoofddorppleinbuurt. This neighbourhood has been discovered for years and the residents appreciate the location, the extensive facilities, the short distance to the Vondelpark (and the Rembrandtpark) and the direct access to the A10: an ideal but quiet and residential neighbourhood!

You no longer have to leave the neighbourhood to enjoy a drink or snack in one of the trendy cafes (Lokaal van de Stad, Van Mechelen, Gent aan de Schinkel) or restaurants (Drovers Dog, Zusjes, Helder) that are all around the corner. corner.

Tram 2 stops around the corner and goes towards Central Station and in the immediate vicinity you can do your daily shopping at, for example, the Albert Heijn on the Amstelveenseweg or even closer to Marqt on the Hoofddorpweg or the Dirk on the Sloterkade.

Parking is done through the permit system.

Characteristics
- Rent € 1750 per month;
- Fully furnished (including crockery and linen);
- Deposit is 2 months rent;
- Contract type is a fixed period with a maximum of 24 months;
- No sharing;
- Extra (guest / work / sleeping) room accessible via common staircase;
- Rent including service costs;
- Additional costs: gas, electricity, water, television and internet;
- Available from February 1st.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-01-2020
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
63 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder