Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Bennebroekstraat 6 H 1058LL Amsterdam, Westlandgrachtbuurt

Vraagprijs € 750.000 

Bewaar object

Omschrijving

PUUR* WONEN!
HEERLIJK RUIM EN GOED INGEDEELD BENEDENHUIS MET 3 SLAAPKAMERS EN TUIN IN AMSTERDAM ZUID, HOOFDDORPPLEIN!

Bij het renoveren van deze woning in 2008 is er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen maar zijn ook veel originele details behouden zoals het glas-in-lood. De woning heeft een totale oppervlakte van totaal ca. 113 m², 3 slaapkamers, veel opbergruimte en dubbele openslaande deuren naar de tuin toe van ca. 34 m2.

Indeling:
Via uw eigen entree op de begane grond bereikt u de net afgewerkte hal met authentieke tegels, welke u toegang biedt tot het woongedeelte. De ruime woonkamer aan de voorzijde heeft grote raampartijen en zijn deels voorzien van glas-in-lood ramen wat ook dubbel glas is. Het eetgedeelte ligt aan de achterzijde van de woning en heeft zicht op de open luxe keuken met eiland en tuin. De keuken is uitgerust met een granito aanrechtblad en voorzien van een 5-pits ATAG gasfornuis, Siemens oven, combi-oven en vaatwasmachine, een Quooker en een keurig weggewerkte ATAG afzuiginstallatie. De eyecather van de keuken is de handgemaakte prachtige houten servieskast en de houten planken ontworpen door Fred Constant. Aan de achterzijde heeft u middels dubbele openslaande deuren toegang tot de stadstuin. Het separaat toilet is voorzien van een fontein waar zich tevens ook de cv ketel bevindt. Naast het toilet bevindt zich nog een opberg/voorraad -kast. Verder beschikt de woonverdieping over een eiken visgraatvloer, is de verwarming weggewerkt in een convectorput en beschikt de gehele woning over dimbare inbouwspots.

Souterrain:
Via de houten trap naar beneden heeft toegang tot de centrale overloop naar alle vertrekken. Aan de voorzijde is de de masterbedroom van ca. 18 m², welke is voorzien van een vaste inbouwkastenwand over de gehele breedte. De luxe en ruime badkamer ligt centraal in de woning en is voorzien van een ligbad van Villeroy en Boch, toilet, douche met regendouche, designradiator, een dubbele wastafel, een spiegelkast en beschikt over vloerverwarming. Aan de achterzijde van de woning zijn twee slaapkamers van ca. 11 m² en ca. 8 m² gelegen, beide voorzien van een inbouwkast. De overloop beschikt verder over een opbergkast met ruimte voor een was -en droogmachine en een zeer ruime trapkast. De gehele verdieping is voorzien van een houten vloer, hebben isolerende beglazing en inbouwspots in het plafond.

Tuin:
Middels de dubbele openslaande deuren heeft u via een klein trapje toegang tot de gezellige stadstuin van ca. 34 m2 groot gelegen op het Noorden.

Omgeving:
De Hoofddorppleinbuurt wordt begrensd door: de Schinkel, de Westlandgracht, het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Einsteinweg en de Henk Sneevlietweg. Via de Zeilbrug is de omgeving van de Amstelveenseweg te bereiken.
De buurt kenmerkt zich verder door een aantrekkelijk en gevarieerd winkelaanbod. De Hoofddorppleinbuurt heeft verschillende gezellige cafés en restaurants, alles is letterlijk op loopafstand gelegen zoals bijvoorbeeld Gent aan de Schinkel. Er zijn 2 lagere scholen en verschillende kinderdagverblijven op loopafstand, net als enkele kleine speeltuintjes en het Vondelpark.

Met de fiets bent u via het Vondelpark binnen 10 minuten in het centrum en ook in het Amsterdamse bos. Met de auto ben je binnen 3 minuten op de Ring A10 via de uitvalswegen S106 en S107 en is daardoor voor woon/werkverkeer buiten Amsterdam als ideaal te omschrijven. De haltes voor bus 15 en tram 2 liggen op loopafstand waardoor de rest van de stad gemakkelijk te bereiken is.

Bijzonderheden;
* Volledig gerenoveerd in 2008
* 3 slaapkamers
* Woonoppervlak van ca. 113 m²
* Originele details zoals glas-in-lood, paneeldeuren, hoge plinten en de tegels in de hal
* Massief eiken visgraat vloer op woonverdieping
* Dubbel openslaande deuren naar balkon en de tuin
* Dubbel glas door de gehele woning
* Veel opbergruimte op beide etages
* Tuin met zicht op de groene binnentuinen
* Het appartement is gelegen op eigen grond
* Actieve VvE in professioneel beheer

*ENGLISH BELOW*

PURE* LIVING! Lovely spacious and well classified ground floor apartment with 3 bedrooms and city garden in Amsterdam-Zuid!

During the renovation of the apartment in 2008 they used high-quality materials, but also retains many original details such as the stained glass. The apartment of approx. 113 m², 3 bedrooms, lots of storage space and double French doors to the garden.

Format:
Through your own entrance on the ground floor you can reach the newly-finished hall with authentic tiles, which gives you access to the living area. The spacious living room at the front has large window parts and is partly equipped with stained glass windows which is also double glazed. The dining area is located at the back of the house and has a view of the open luxury kitchen with island and garden. The kitchen is equipped with a Granito countertop and equipped with a 5-burner ATAG gas cooker, Siemens oven, combi-oven and dishwasher, a Quooker and a neatly removed ATAG suction system. The eyecather of the kitchen is the handmade beautiful wooden dinnerware cabinet and wooden planks designed by Fred Constant. On the backside you have access to the city garden through the dubble French doors. The separate toilet is equipped with a fountain which also contains the central heating boiler. Next to the toilet there is a storage/stock cabinet. Furthermore, the living area has an oak herringbone floor, the heating has been removed in a floor duct heaters and the entire house has dimmable recessed spots.

Basement:
Though the wooden staircase you have acces to the central landing downstairs. At the front is the master bedroom of approx. 18 m², which is equipped with a built-in- closet wall over the entire width. The luxurious and spacious bathroom is centrally located in the house and is equipped with a Villeroy and Boch bath, toilet, shower with rain shower, design radiator, a double washbasin, a mirror cupboard and has underfloor heating. At the rear of the apartment are two bedrooms of approx. 11 m² and ca. 8 m², both with fitted built-in closet. The overflow has a storage closet with room for a laundry and drying machine and a very spacious stair cupboard. The entire floor features a wooden floor, insulated glazing and recessed spots in the ceiling.

Garden:
Through the double French doors you can access the cosy city garden of approx. 34 M2 facing North.

Environment:
The Hoofddorppleinbuurt is bordered by: the Schinkel, the Westlandgracht, the Surinameplein, the Surinamestraat, the Schinkel, the A10, the Einsteinweg and the Henk Sneevlietweg. Via the Zeilbrug you can reach the surroundings of the Amstelveenseweg.
The area is characterised by an attractive and varied range of shops. The Hoofddorpplein, with its cosy cafés and restaurants, is literally within walking distance, such as Gent aan de Schinkel. There are 2 primary schools and several nurseries within walking distance, as well as some small playgrounds and the Vondelpark.

By bike you reach the city centre in 10 minutes via the Vondelpark. By car you are within 3 minutes on the Ring A10 via the roads S106 and S107. Bus 15 and tram 2 stops are within walking distance, providing easy access to the rest of the city.

Details
* Completely renovated in 2008
* 3 bedrooms
* Living space of approx. 113 M²
* Original details such as glass-in-lead, panel doors, high skirting boards and authentic tiles
* Massive oak herringbone floor on living area
* Double French doors to balcony and garden
* Double glazing throughout the house
* Lots of storage space on both floors
* Garden with views the green gardens
* The apartment is located on its own ground
* Active VvE in professional management
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-11-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1932

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
113 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.

Kaart Bennebroekstraat 6 H 1058LL Amsterdam, Westlandgrachtbuurt

naar Bennebroekstraat 6 H 1058LL Amsterdam, Westlandgrachtbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand