Vorige | Volgende

Bennekomstraat 101 2573RD Den Haag, Oostbroek-Noord

Bouwjaar
1928
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

(Please see below for the English description)

In de gezellige en kindvriendelijke wijk Rustenburg-Oostbroek vindt u deze 4-kamer parterre woning. De woning beschikt over 3 slaapkamers, een voortuin en een zonnige achtertuin op het zuidwesten.

Het is centraal gelegen, nabij diverse winkels aan de Dierenselaan, openbaar vervoer, uitvalswegen en scholen. Het strand en het centrum zijn op fietsafstand en het Zuiderpark is op loopafstand.

Indeling:

Via de voortuin bereikt u de entree van de woning. Tochtportaal, gang met vaste kast. De royale doorgebroken woon-/eetkamer is voorzien van een schouw en vanuit de woonkamer bereikt u middels een schuifpui de zonnige achtertuin met houten schuur. De open keuken is voorzien van een 5-pits-gaskookplaat, oven, vaatwasser en afzuigkap. Badkamer met douche, wastafelmeubel, toilet en radiator. Voorzijslaapkamer met vaste kast en twee achterslaapkamers.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond.
- Bouwjaar 1928.
- Elektra: 3 groepen en een aardlekschakelaar.
- Verwarming en warm water d.m.v. Vaillant Thermo Compact uit 2016 (eigendom).
- Houten kozijnen voorzien van dubbel glas.
- Actieve VvE, bijdrage 40,- per maand. 1/3e aandeel in de gemeenschap.
- Het woonoppervlak bedraagt ca. 70 m2. De inhoud is ca. 259 m3.
- Zie de plattegronden voor de indeling en complete maatvoering.
- De verkoopvoorwaarden van Janson Makelaardij zijn van toepassing.
- Oplevering: in overleg.

Interesse in deze woning? Overweeg dan om uw eigen NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

ENGLISH

In the cozy and child-friendly area Rustenburg-Oostbroek you will find this 4-room ground floor apartment. The apartment has 3 bedrooms, a front garden and a sunny back garden on southwest.

It is centrally located, nearby the shops from the Dierenselaan, public transport, freeways and schools. The beach and the city center are on cycling distance and Zuiderpark is on walking distance.

Layout:

Through the front garden you will reach the entrance of the house. Vestibule, hallway with built-in closet. The spacious and merged living/dining room has a mantel piece and through the sliding door in the living room you will reach the sunny back garden with wooden shed. The open kitchen is featured with a 5-burner gas cooker, oven, dishwasher and hood. Bathroom with shower, washbasin, toilet and radiator. Front/side bedroom with built-in closet and two bedrooms at the back.

Details:
- Freehold.
- Built in 1928.
- Electricity: 3 circuits and safety switch.
- Heating and hot water through Vaillant Thermo Compact from 2016 (private).
- Wooden window frames with double glazing.
- Active owners association, contribution 40,- per month, 1/3rd share in the building.
- The living space is app. 70 m2. The volume is app. 259 m3.
- See floorplans for the layout and all measurements.
- Conditions for sale Janson Makelaardij are applicable.
- Delivery: immediately.

Interested? Consider hiring your own NVM estate agent. Your NVM estate agent acts on your behalf and saves you time, money and trouble. Details of NVM estate agents can be found on Funda.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-09-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder