Vorige | Volgende

Benoordenhoutseweg 227 - 23 2596BE Den Haag, Van Hoytemastraat en omgeving

Bouwjaar
1927
Woonoppervlakte
74 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Gelegen in het, door architecten Duiker en Wiebenga ontworpen monumentale “Nirwana” appartementencomplex, charmant en licht 2-kamer appartement gelegen op de 5e verdieping met fantastisch weids uitzicht over o.a. het Haagse Bos. Met berging in de onderbouw en parkeren voor bewoners afgesloten parkeerterrein.

Op loopafstand van het Haagse Bos, park Clingendael met de Japanse tuin, de winkels en restaurants in de Van Hoytemastraat en openbaar vervoer. Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en Den Haag Centraal Station.

Indeling:
Centraal entree, lift naar de 5e verdieping.
Entree appartement met veel bergruimte door ingebouwde kastruimte, ruime hal, wc, gangkast met CV ketel, woonkamer met houten vloer, radiator ombouwen, vrij zicht richting het Haagse Bos en hoek balkonnetje, moderne keuken met inbouwapparatuur. Ruime slaapkamer met toegang tot balkon (ca 5 m2), badkamer met dubbele wastafel, douche en eveneens toegang tot balkon.

Nadere gegevens:
- Woonoppervlak ca. 74 m2
- Fantastisch uitzicht
- Geheel voorzien van dubbele beglazing
- Berging in de onderbouw ca 2,9 m2
- Parkeren op eigen terrein voor bewoners
- Erfpacht, afgekocht middels obligatoire overeenkomst
- Actieve VVE, bijdrage € 173,52 per maand, inclusief het gebruik van water
- Rijksmonument
- Een niet-bewoners-, ouderdoms- en materialen clausule zullen in de koopakte worden opgenomen

******************************************************************************************

Located in the monument “Nirwana” apartment complex, designed by architects Duiker and Wiebenga, charming and bright 2-rooms apartment on the 5th floor with magnificent view over the Haagse Bos. Storage space in the basement and closed parking area for residents.

Within walking distance of the Haagse Bos, park Clingendael with the Japanese garden, the shops and restaurants in the Van Hoytemastraat and public transport. Close to exit roads and train stations.

Lay-out:
Common entrance, elevator or stairs to the 6th floor.
Entrance apartment, spacious hallway with build in cupboard space, toilet, cupboard with central heating system, living room with wooden floor, radiator surroundings, free view towards the Haagse Bos and small balcony, modern kitchen with build in appliances. Spacious bedroom with access to balcony (approx.. 5 m2), bathroom with double washbasin, shower and also access to the balcony.

Additional features:
- Living space approx.. 74m2
- Double glazed windows
- Storage in the basement approx. 2,9 m2
- Parking area for residents
- Ground lease, paid off by obligatory agreement
- Active Home Owners Society, monthly payment € 173,52, incl. the use of water
- Monument
- A non-residential, old age and material clause will be added in the purchase deed
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-08-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
74 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder