Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Bentinckstraat 103 - hs+I 1051GJ AMSTERDAM, Westerstaatsman

Bewaar object
Bouwjaar
1915
Woonoppervlakte
95 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Amsterdam city appartment with peaceful patio/garden and roof terrace. Situated in the lively Westerpark neighbourhood yet around the corner of one of the best parks to relax or exercise.


The Westerpark area offers a varied mix of independent shops, street markets, shiny new restaurants and traditional brown cafés. It borders the Jordaan; a famous and historical part of the city centre. Westerpark is also the name of the beautiful city park, which hosts several music venues, a cinema, tv-studio, trendy restaurants and which has expansive greenery suitable for jogging, skating, tennis etc. All on walking distance.

Travelling from the house to Central Station only 10 mins by bicycle, tram, or bus. From Westerpark you also have easy access to the highway (A10 Ring highway). A flexible shared car subscription is easily arranged at https://www.greenwheels.com/nl/nl-en.

Lay-out of the house:
Ground floor:
Private entrance hall with separate toilet and access to large living and dining room with open kitchen and access to the patio/garden.
First floor:
Two good sized bedrooms and a bathroom with walk-in shower and wash-basin and toilet. The master bedroom has access to the roof terrace and is situated on the garden side of the house. The front bedroom has a french balcony.

Rented out unfurnished excluding utility costs (g/w/e) and local charges.
Rental price € 2000,= per month. Maximum of 2 years!Stadsappartement in Amsterdam met rustig terras/tuin en dakterras. Gelegen in de levendige buurt Westerpark en toch om de hoek van een van de beste parken om te ontspannen of te sporten.


Het Westerpark biedt een gevarieerde mix van onafhankelijke winkels, straatmarkten, prachtige nieuwe restaurants en traditionele bruine cafés. Het grenst aan de Jordaan; een beroemd en historisch deel van het stadscentrum. Westerpark is ook de naam van het prachtige stadspark, met verschillende muzieklocaties, een bioscoop, tv-studio, trendy restaurants en een uitgestrekt groen dat geschikt is om te joggen, schaatsen, tennissen etc. Alles op loopafstand.

Reizen van het huis naar het centraal station op slechts 10 minuten met de fiets, tram of bus. Vanuit het Westerpark heeft u ook een gemakkelijke toegang tot de snelweg (ring A-10 Ring). Een flexibel abonnement voor gedeelde auto's is eenvoudig te regelen op https://www.greenwheels.com/nl/nl-en.

INDELING;
Begane grond:
Eigen inkomhal met apart toilet en toegang tot grote woon- en eetkamer met open keuken en toegang tot de patio / tuin met schuur.
Eerste verdieping:
Twee ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en wastafel en toilet. De hoofdslaapkamer heeft toegang tot het ruime dakterras en is gelegen aan de tuinzijde van het huis. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een Frans balkon.

Verhuurd als gestoffeerd maar ongemeubileerd exclusief nutsvoorzieningen (g / w / e) en lokale heffingen.
Huurprijs bedraagt € 2000, - per maand. Maximale huurperiode is 2 jaar!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-11-2018
Status
Verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1915

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
95 m²
Externe bergruimte
4 m²
Inhoud
265 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Staatsliedenbuurt

Van oudsher was de Staatsliedenbuurt een buurt van ambtenaren. In de jaren vijftig trokken die weg naar Bos en Lommer en ontpopte de buurt zich als krakersbolwerk in '70 en '80. Een deel van de studenten en kunstenaars van toen woont er nog steeds. Er is bovengemiddeld veel aandacht en interesse voor kunst en cultuur, wat zich uit in een grote hoeveelheid culturele activiteiten. In de wijk is gerenoveerd met behoud van karakter, waardoor de Staatsliedenbuurt momenteel de grootste onaangetaste Nederlandse arbeidersbuurt is. De veelzijdigheid van de wijk zie je terug in de bewoners, van junk tot yup en meer dan negentig verschillende culturen. Het Westerpark met het oude Westergasfabrieksterrein heeft als (cultuur)park een grote aantrekkingskracht voor de buurt en de rest van de stad.