Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bentinckstraat 23 A 1051GD Amsterdam, Fannius Scholtenbuurt

Bewaar object
Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

***** Fantastisch ruim appartement van 68,3 m2 gelegen in de populaire staatsliedenbuurt in Amsterdam West. Het pand is in 2010 compleet vernieuwbouwd nieuwe fundering waarbij het aan de achterzijde dubbelbreed is geworden. Het appartement heeft twee balkons op het zuid-oosten en een mooie berging op de begane grond zeer makkelijk te bereiken vanaf de straat. Het appartement heeft thans 1 grote slaapkamer, gemakkelijk een tweede te creëren, zie hiervoor de alternatieve plattegrond.

Indeling:
Entree tweede verdieping, hal, grote leefruimte van voor naar achter met aan de voorzijde de grote moderne woonkeuken met inbouwapparatuur en aan de achterzijde de woonkamer met toegang tot een van de twee balkons. Vanuit de hal is de grote slaapkamer welke gemakkelijk is op te delen tot twee slaapkamers. Vanuit de slaapkamer toegang tot het tweede balkon. Ruime badkamer met douche, bad, wc, wastafel en ruimte voor de laundry.

Perfect gelegen appartement in de bruisende Staatsliedenbuurt op steenworp afstand van het fraaie Westerpark. Op loopafstand van Centrum Amsterdam waaronder de Jordaan. Ideaal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en het openbaar vervoer. *****

Bijzonderheden:
- 68,3 m2 (meetrapport aanwezig)
- 2010 volledig vernieuwbouwd inclusief fundering
- Aan de achterzijde is het dubbelbreed
- Twee balkons op het zuid oosten
- Handige privé berging op de begane grond
- Afgekochte erfpacht tot 31-7-2060
- Volledig dubbelglas
- Actieve VvE onder professioneel beheer met meer-jarenonderhoudsplan
- Service kosten per maand € 88,-- per maand

----------------------
English translation
----------------------

Fantastic spacious apartment of 68 m2 located in the popular "Staatsliedenbuurt" in Amsterdam West. The building was completely renovated in 2010 including new foundation, double-wide at the back. The apartment has two balconies on the south-east and a handy storage room on the ground floor very easy to reach from the street. The apartment now has 1 large bedroom to easily create a second, see the alternative floor plan.

Layout:
Second floor entrance, hall, large living room from front to back with the large modern kitchen with appliances at the front and the living room at the rear with access to one of the two balconies. From the hall is the large bedroom which can easily be divided into two bedrooms. Access to the second balcony from the bedroom. Spacious bathroom with shower, bath, toilet, sink and space for laundry.

Perfectly located apartment in the bustling Staatsliedenbuurt a stone's throw from the beautiful Westerpark. Within walking distance of Center Amsterdam including the Jordaan. Ideally located in for car and public transport. *****

Particularities:
- 68 m2 (measurement report available)
- 2010 completely renovated including foundation
- At the rear it is double width
- Two balconies on the south east side
- Handy private storage room on the ground floor
- Paid leasehold until 31-7-2060
- Fully double glazed
- Active VvE under professional management with multi-year maintenance plan
- Service costs per month € 88 per month
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-04-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Staatsliedenbuurt

Van oudsher was de Staatsliedenbuurt een buurt van ambtenaren. In de jaren vijftig trokken die weg naar Bos en Lommer en ontpopte de buurt zich als krakersbolwerk in '70 en '80. Een deel van de studenten en kunstenaars van toen woont er nog steeds. Er is bovengemiddeld veel aandacht en interesse voor kunst en cultuur, wat zich uit in een grote hoeveelheid culturele activiteiten. In de wijk is gerenoveerd met behoud van karakter, waardoor de Staatsliedenbuurt momenteel de grootste onaangetaste Nederlandse arbeidersbuurt is. De veelzijdigheid van de wijk zie je terug in de bewoners, van junk tot yup en meer dan negentig verschillende culturen. Het Westerpark met het oude Westergasfabrieksterrein heeft als (cultuur)park een grote aantrekkingskracht voor de buurt en de rest van de stad.