Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bentinckstraat 33 1051GD Amsterdam, Fannius Scholtenbuurt

Bewaar object
Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
160 m²
Aantal kamers
8

Omschrijving

Op zoek naar een mooie belegging inclusief twee lege woonlagen.
Op een super locatie nabij het Westerpark en de Jordaan, dit bovenstuk van 4 lagen waarvan 2 leeg worden opgeleverd!

Bestaande uit:
Entree, middels recent gerenoveerd en gestoffeerd trappenhuis toegang tot alle woonlagen.
De eerste en tweede verdieping zijn verhuurd!
Derde verdieping: entree, woonkamer aan de voorzijde, open verbinding met de keuken voorzien van 4 pitsgasfornuis en oven, badkamer voorzien van wc, douche en wastafel. Aan de achterzijde een ruime slaapkamer met in de uitbouw de cv installatie alsmede de wasmachine aansluiting. Electra uitgebreid en vernieuwd!
Vierde verdieping: een grote ruimte waar men nog een keukenblok zou moeten plaatsen in het achterstuk. Badkamer is voorzien van wc, douche en wastafel. Cv installatie. Electra uitgebreid en vernieuwd!

Bijzonderheden:
* Eigen grond
* Dubbel glas voor en achterzijde
* Administrateur Rappange Beheer, zeer gezonde VvE
* Project notaris Mr. A. Buma, Buma Algera Notariaat

- 1e verdieping verhuurd voor € 580,05 per maand
- 2e verdieping verhuurd voor € 603,10 per maand
- 3e verdieping leeg per 1 december 2018
- 4e verdieping leeg

De WOZ waarden voor het jaar 2018 met als peildatum 1 januari 2017 bedragen:
Bentinckstraat 33/I: € 226.000
Bentinckstraat 33/II: € 226.000
Bentinckstraat 33/III: € 226.000
Bentinckstraat 33/IV: € 198.000

Omgeving:
Super locatie op loopafstand van het Westerpark/Westergasfabriek en de Jordaan, met de Haarlemmerdijk voor een verscheidenheid aan leuke winkeltjes of de zaterdagmarkt op de Lindengracht.
De Staatsliedenbuurt heeft zich in een rap tempo ontwikkeld tot een hippe hotspot. Om te beginnen kan je jezelf straks gelukkig prijzen met Trattoria Bella Storia recht tegenover de woning, misschien wel de beste pizza's van de Staatsliedenbuurt. Verder zijn er cafés en restaurants in overvloed. Je dagelijkse boodschappen doe je bij de AH of de Dirk aan de Van Limburg Stirumstraat.

Bereikbaarheid:
De Bentinckstraat is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op de Van Limburg Stirumstraat en Van Hallstraat zijn meerdere tram- en bushalten richting o.a. Amsterdam Centraal en het Leidseplein. Het NS station Amsterdam Centraal is op circa 10 minuten fietsafstand van het appartement gelegen. Ook is de ligging ten opzichte van de ringweg A-10 west zeer gunstig, met de auto is deze binnen enkele minuten te bereiken via de Haarlemmerweg of de nieuwe Spaarndammertunnel.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-11-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
160 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
8
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Staatsliedenbuurt

Van oudsher was de Staatsliedenbuurt een buurt van ambtenaren. In de jaren vijftig trokken die weg naar Bos en Lommer en ontpopte de buurt zich als krakersbolwerk in '70 en '80. Een deel van de studenten en kunstenaars van toen woont er nog steeds. Er is bovengemiddeld veel aandacht en interesse voor kunst en cultuur, wat zich uit in een grote hoeveelheid culturele activiteiten. In de wijk is gerenoveerd met behoud van karakter, waardoor de Staatsliedenbuurt momenteel de grootste onaangetaste Nederlandse arbeidersbuurt is. De veelzijdigheid van de wijk zie je terug in de bewoners, van junk tot yup en meer dan negentig verschillende culturen. Het Westerpark met het oude Westergasfabrieksterrein heeft als (cultuur)park een grote aantrekkingskracht voor de buurt en de rest van de stad.