Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bentinckstraat 36 hs 1051GL Amsterdam, Fannius Scholtenbuurt

Bewaar object
Bouwjaar
1901
Woonoppervlakte
38 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

Bentinckstraat 36 HS

Wij mogen aanbieden in Westerpark een studio met loft-achtige uitstraling gelegen op de begane grond met tuin/patio.

Omgeving
Het appartement is gelegen in het geliefde en hippe Westerpark. Op loopafstand gelegen van Van Limburg Stirumstraat voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er vele restaurantjes, winkels,boetiekjes en scholen.
Hotspots zijn Bella Storia (Italiaans restaurant in de Bentinckstraat); Viscafé De Gouden Hoek (aan het Van Limburg Stirumplein); Pacific Parc, wijnbar Wester Wijnfabriek en Brouwerij Troost. Om de hoek bij de woning vindt je diverse voorzieningen, waaronder Safa (goede buurtsuper) en buurtkroeg Muziekcafé De Pianist.

Indeling
Eigen entree, hal. Living met waanzinnig hoge plafonds maar liefst 3.20 hoog. Van de hoogte is goed gebruik gemaakt door het creëren van een vide waar zich momenteel het slaapvertrek begint.
De open keuken bevindt zich aan de achterzijde en is recent geplaatst ( 2017). De keuken is voorzien van spoelbak met mengkraan en een ijskast met vriesgedeelte. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar waar u heerlijk kunt BBQ-en of een boekje kunt lezen te midden van de rust van de binnentuin.
In het midden van het appartement aan de linkerzijde bevindt zich de badkamer voorzien van wastafel, toilet en douche.
Naast de badkamer treft u aan een praktische bergkast onder de trap voor het opbergen van al uw spullen.

Bijzonderheden
-actieve V.v.E
-professioneel beheerd
-eigen grond

Vraagprijs €250.000,-

We would like to present a studio with loft-like appearance located on the ground floor with garden / patio in Westerpark.

Location
The apartment is located in the popular Westerpark. Within walking distance of the Van Limburg Stirumstraat for daily shopping. There are many restaurants, shops, boutiques and schools to find.
Hotspots are Bella Storia (Italian restaurant in the Bentinckstraat); Fish Café De Gouden Hoek (at the Van Limburg Stirumplein); Pacific Parc, wine bar Wester Wine Factory and Brewery Troost. Around the corner of the house you will find various amenities, including Safa (good neighbourhood supermarket) and neighbourhood pub Musiccafé De Pianist.

Layout
Private entrance, hall. Living with incredibly high ceilings no less than 3.20 high. They made good use of the height creating a vide where currently the sleeping area is created.
The open kitchen is located at the rear and has been recently installed (2017). The kitchen is equipped with sink with mixer tap and a refrigerator with freezer. From the kitchen you can reach the garden where you can enjoy a BBQ and reading a book in the middle of the peace of the courtyard.
In the middle of the apartment left is the bathroom with sink, toilet and shower.
Next to the bathroom under the stairs you will find a practical storage cupboard for storing all your belongings.

Particularities
-active V.v.E
-professionally managed
-own ground

Asking price € 250,000, -
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-01-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1901

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
38 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Staatsliedenbuurt

Van oudsher was de Staatsliedenbuurt een buurt van ambtenaren. In de jaren vijftig trokken die weg naar Bos en Lommer en ontpopte de buurt zich als krakersbolwerk in '70 en '80. Een deel van de studenten en kunstenaars van toen woont er nog steeds. Er is bovengemiddeld veel aandacht en interesse voor kunst en cultuur, wat zich uit in een grote hoeveelheid culturele activiteiten. In de wijk is gerenoveerd met behoud van karakter, waardoor de Staatsliedenbuurt momenteel de grootste onaangetaste Nederlandse arbeidersbuurt is. De veelzijdigheid van de wijk zie je terug in de bewoners, van junk tot yup en meer dan negentig verschillende culturen. Het Westerpark met het oude Westergasfabrieksterrein heeft als (cultuur)park een grote aantrekkingskracht voor de buurt en de rest van de stad.