Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bentinckstraat 3 III 1051GC Amsterdam, Fannius Scholtenbuurt

Huurprijs € 1.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

***For English see below***

Licht en mooi ingedeeld 2-kamer appartement in een rustige, doch centraal gelegen straat in stadsdeel West.
De woning is gelegen op de derde etage van het gebouw en heeft een bergruimte op de vierde verdieping.

De woonetage is zeer licht en voorzien van een half open, luxe keuken. Aan de voorzijde van de etage bevindt zich de slaapkamer. Op de bovenste vierde verdieping bevindt zich een aparte was/opslagruimte.

Ligging:

Het appartement is gelegen op een perfecte locatie in stadsdeel West. U heeft de gezellige Jordaan om de hoek en het Westerpark als achtertuin. Het appartement ligt direct aan het Van Limburg Stirumplein.
Binnen 5 fietsminuten bereikt u het centrum van Amsterdam, tram/bus stoppen om de hoek en de snelweg A-10 is perfect bereikbaar.

Indeling:
Entree op de begane grond, het gemeenschappelijke trappenhuis leidt u naar de derde etage.
Entree woning, hal, woonkamer met diverse draai-kiepramen waardoor veel licht binnenkomt. Half open, keuken voorzien van 4-pits gasfornuis, combi oven/magnetron, vaatwasser en ijskast. Aan de achterzijde van de woning vindt u het balkon, gelegen op het zuid-oosten.

Bijzonderheden:

* Huurperiode tot 01-02-2020
* Volledig gemeubileerd;
* Balkon;
* Externe berg/wasruimte;
* Volledig dubbel glas;
* Screening middels NVM Woontoets;
* Verhuur geschiedt op gunning eigenaar;
* Twee maanden waarborg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verhuurder. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het huurproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

______________________________________________________________________________________________

Bright and nice furnished 2-room apartment in a quiet, yet central located street in the West district of Amterdam.
The house is divided over the third and fourth (attic) floor of the building.

The living room is very light and has a half open, luxurious kitchen. At the front of the floor you find the bedroom. On the top fourth floor there is a separate laundry / storage room.

Location:

The apartment is situated in a perfect location in West district. You have the cozy Jordaan and the Westerpark around the corner. The apartment is located directly on the Van Limburg Stirumplein.
Within 5 minutes you reach the center of Amsterdam, tram/bus stop are around the corner and the A-10 motorway is perfectly accessible.

Layout:
Entrance on the ground floor, the common staircase leads you to the third floor.
Entrance house, hall, living room with several turn-tilt windows which make the apartment very bright. Half open, kitchen with 4-burner gas stove, oven / microwave, dishwasher and refrigerator. At the back of the apartment you find the balcony which is facing south-east.

Particularities:

* Rental period till 01-02-2020
* Fully furnished;
* Balcony;
* External storage / laundry room;
* Full double glazing;
* Screening by NVM Woontest;
* Two months deposit.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-07-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
43 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Staatsliedenbuurt

Van oudsher was de Staatsliedenbuurt een buurt van ambtenaren. In de jaren vijftig trokken die weg naar Bos en Lommer en ontpopte de buurt zich als krakersbolwerk in '70 en '80. Een deel van de studenten en kunstenaars van toen woont er nog steeds. Er is bovengemiddeld veel aandacht en interesse voor kunst en cultuur, wat zich uit in een grote hoeveelheid culturele activiteiten. In de wijk is gerenoveerd met behoud van karakter, waardoor de Staatsliedenbuurt momenteel de grootste onaangetaste Nederlandse arbeidersbuurt is. De veelzijdigheid van de wijk zie je terug in de bewoners, van junk tot yup en meer dan negentig verschillende culturen. Het Westerpark met het oude Westergasfabrieksterrein heeft als (cultuur)park een grote aantrekkingskracht voor de buurt en de rest van de stad.

Kaart Bentinckstraat 3 III 1051GC Amsterdam, Fannius Scholtenbuurt

naar Bentinckstraat 3 III 1051GC Amsterdam, Fannius Scholtenbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand