Bentinckstraat 43 hs 1051GE Amsterdam, Fannius Scholtenbuurt

Huurprijs € 1.675 per maand

Bewaar object

Omschrijving

*English text below*
** The apartment is not suitable to share**


OMSCHRIJVING
Compleet en hoogwaardig gerenoveerd 3 kamerappartement met zonnige tuin gelegen in een rustig staatje van de hippe Westerparkbuurt nabij het park en de Jordaan. Het appartement is in 2017 compleet verbouwd en geďsoleerd waarbij kosten noch moeite zijn gespaard om het appartement smaakvol en zeer luxueus af te werken. Op een steenworp afstand van het appartement vind je een groot aanbod aan allerhande winkels, gezellige cafés & restaurants en openbaar vervoer mogelijkheden. Maar ook het Westerpark en de Jordaan liggen op slechts 3 minuten lopen. Het appartement is per direct (on)gemeubileerd en gestoffeerd te huur!

INDELING (zie plattegrond)
Binnenkomst via de eigen voordeur, met aan de voorzijde het eetgedeelte grenzend aan het kookeiland. De radiator onder de ramen is betimmerd en kan gebruikt worden als cozy bank. Het kookeiland is voorzien van een vaatwasser, combioven-magnetron, kookplaat en afzuigkap. De grote koelkast met vriezer is fraai weggewerkt in de muur, met daarnaast een berging. Vervolgens het zitgedeelte in het midden van het appartement. Aan de achterzijde de slaapkamers grenzend aan de zonnige tuin. De stijlvolle badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en zwevend toilet. De wasmachine en de droger zijn netjes weggewerkt in een vaste kast. De tuin ligt op het zuiden, vanaf 11.00 tot 18.30 kan hier van de zon genoten worden. Door het gehele appartement ligt een fraaie houten parketvloer, gelegd in zogenaamde Hongaarse Punt verband.

OMGEVING
Het appartement ligt midden in het hippe stadsdeel Westerpark, dat grenst aan de binnenstad van Amsterdam en de Jordaan. Een gewilde locatie, waar rustig wonen wordt gecombineerd met de directe nabijheid van de gezellige Jordaan en het populaire Westerpark op nog geen 3 minuten loopafstand. Ook de ring A-10 is via de Haarlemmerweg binnen enkele minuten te bereiken. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is met de diverse bus- en tramhaltes in de Van Hallstraat en Limburg van Stirumplein tevens uitstekend. Allerhande winkels, zoals de zoals de Keurslager, Blokker, Kruidvat, AH, Dirk van de Broek enz enz, zijn te vinden om de hoek in de Limburg van Stirumstraat/plein. Het Centraal Station ligt op ongeveer 10 minuten fietsen!

BIJZONDERHEDEN
- Zonnige stadstuin
- Niet geschikt om te delen
- Beschikbaar per september
- Plafondhoogte bijna 3 meter
- Luxueus kookeiland en badkamer
- Minimale huurperiode 1 jaar, max 2 jaar
- Volledig geďsoleerd incl. dubbele beglazing
- Inbouwspotjes verwerkt in wand en plafonds
- Eventueel ongemeubileerd te huur in overleg
- Volledig en hoogwaardig gerenoveerd in 2017
- Huurprijs incl. energiekosten € 1.800,- per maand
- Ideaal gelegen m.b.t. de ring A-10 en openbaar vervoer
- Door het gehele appartement ligt een fraaie eikenhouten parketvloer
- Ideaal gelegen m.b.t. winkels/cafés/restaurants het Westerpark en de Jordaan

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*ENLISH TEXT*

SUMMARY
Don't wait te long to make an appointment to view this highly renovated 2-bedroom apartment with sunny garden (South) located in a quiet street of the Westerpark district near the park and the Jordaan. The apartment is completely renovated in 2017 and very well finished. The standard of living is very comfortable also due to the good insulation and the double glazing all round. Shops, cafes & restaurants, the Jordaan and Westerpark are within walking distance. The apartment is fully furnished and equipped and immediately available for you.

LAYOUT (see floorplan)
Enter the apartment through your own door. In the front the dining area next to the cooking island. The radiator is turned into a cozy bench. The kitchen is fully equipped with a combioven-microwave, dishwasher, gas heating plate. The big fridge with freezer is nicely tucked away in the wall next to the storage. Further there is the lounge area situated in the middle of the apartment. At the back there are two bedrooms facing the sunny garden. The stylish bathroom is provided with a walk-in shower, washbasin and a toilet. The wash machine and the dryer are nicely put away in a fixed closet. The garden is facing South, from 11.00 till 18.30 you can enjoy the sun. Through the whole apartment lies a classy oak wooden floor.

SURROUNDINGS
The apartment is located in the trendy Westerpark district in a quiet street on the border of the Centre and the Jordaan. A popular location where you can live quietly, with the park and lots of cafes/restaurant just around the corner. The Ring A-10 is reachable within a couple of minutes driving. And there also a good supply of public transport within 2 minutes’ walk, as well as all sorts of shops. Central Station is about 10 minutes cycling.

SPECIALITIES
- Sunny garden
- NOT possible for sharing
- Available form mid September
- Luxurious kitchen and bathroom
- Height of the ceiling nearly 3 meter
- Fully and high-grade renovation in 2017
- Recessed spotlights in the ceiling and wall
- Furnished or unfurnished can be discussed
- Minimum rental period 1 year, max 2 years
- Well insulated with double glazing all round
- Oak wood floor through the whole apartment
- Rent incl. costs for energy € 1.800,- per month
- Ideally located as regards the Rind A-10 and public transport
- Ideally located as regards, shops/cafes/restaurants, the Jordaan and Westerpark
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-08-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
55 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Staatsliedenbuurt

Van oudsher was de Staatsliedenbuurt een buurt van ambtenaren. In de jaren vijftig trokken die weg naar Bos en Lommer en ontpopte de buurt zich als krakersbolwerk in '70 en '80. Een deel van de studenten en kunstenaars van toen woont er nog steeds. Er is bovengemiddeld veel aandacht en interesse voor kunst en cultuur, wat zich uit in een grote hoeveelheid culturele activiteiten. In de wijk is gerenoveerd met behoud van karakter, waardoor de Staatsliedenbuurt momenteel de grootste onaangetaste Nederlandse arbeidersbuurt is. De veelzijdigheid van de wijk zie je terug in de bewoners, van junk tot yup en meer dan negentig verschillende culturen. Het Westerpark met het oude Westergasfabrieksterrein heeft als (cultuur)park een grote aantrekkingskracht voor de buurt en de rest van de stad.

Kaart Bentinckstraat 43 hs 1051GE Amsterdam, Fannius Scholtenbuurt

naar Bentinckstraat 43 hs 1051GE Amsterdam, Fannius Scholtenbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand