Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bentinckstraat 45 III+IV 1051GE Amsterdam, Fannius Scholtenbuurt

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
85 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Bentinckstraat 45-III+IV, 1051 GE Amsterdam

* For English, see below *

***** Prachtig, sfeervol en ideaal ingedeeld dubbel bovenhuis van ca 85 m2 gelegen op de derde en vierde verdieping met een eigen entree vanaf de tweede verdieping, een zonnig balkon en een groot dakterras! 
Kortom, een zeer licht en compleet huis gelegen midden in de populaire Staatsliedenbuurt en om de hoek van het Westerpark en de gezellige Jordaan.

Indeling:
Entree op de tweede verdieping, opgang naar de derde verdieping: woonkamer met open keuken aan de achterzijde en een zonnig balkon aan de achterzijde, opgang naar de vierde verdieping: overloop, ruime slaapkamer aan de voorzijde, badkamer met douche, wasmachine aansluiting, bad, separate wc vanuit de overloop, ruime tweede slaapkamer aan de achterzijde. Dakterras.

Op loopafstand van de Jordaan, de Haarlemmerstraat en om de hoek van het Westerpark! 
Het Westerpark is hét Cultuurpark van Amsterdam met mooie restaurants, een bioscoop, diverse clubs en evenementen. Daarnaast zijn er gezellige buurtcafés om de hoek en voldoende winkels voor alle dagelijkse boodschappen.

10 minuten fietsafstand van het Centraal Station en station Sloterdijk. Ook perfect met het openbaar vervoer te bereiken alsmede met de auto binnen enkele minuten op de Ring weg A-10.

Bijzonderheden:
- Goede VvE Bentinckstraat 45: servicekosten € 100,60 per maand
- Zonnig balkon en groot dakterras
- Dubbel bovenhuis met eigen entree vanaf de tweede etage
- Eigen grond
- Perfect ingedeeld

| English translation |

Bentinckstraat 45-III+IV, 1051 GE Amsterdam

***** Wonderful, well laid out double floor top apartment located on the third and fourth floor measuring ca. 85 m2 with a great atmosphere, a private entrance from the second floor, a sunny balcony and a large rooftop terrace!

All in all a very sunny and bright home in the middle of the popular Staatslieden neighbourhood and around the corner from the Westerpark and the Jordaan neighbourhood.

Layout:
Entrance on the second floor, stairway to the third floor: living room with open plan kitchen and a sunny balcony in the rear.
Stairway to the fourth floor: landing, large bedroom in the front, bathroom with a shower, bath tub and washing machine connections, separate toilet on the landing, second large bedroom in the rear. Rooftop terrace.

Within walking distance of the Jordaan neighbourhood, the Haarlemmerstraat and around the corner from the Westerpark! The Westerpark is a cultural park with lovely restaurants, a cinema, multiple clubs and events. The area also has many nice neighbourhood cafes and multiple shops for the daily shop.

10 minutes by bike to Amsterdam Central Train Station and Sloterdijk Train Station. Public transport and main roads nearby.

Details:
- Well-functioning Owners Association: service fee € 100,60 per month
- Sunny balcony and large rooftop terrace
- Double floor top apartment with its own entrance from the second floor
- Freehold (no ground lease)
- Perfect layout
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-07-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Staatsliedenbuurt

Van oudsher was de Staatsliedenbuurt een buurt van ambtenaren. In de jaren vijftig trokken die weg naar Bos en Lommer en ontpopte de buurt zich als krakersbolwerk in '70 en '80. Een deel van de studenten en kunstenaars van toen woont er nog steeds. Er is bovengemiddeld veel aandacht en interesse voor kunst en cultuur, wat zich uit in een grote hoeveelheid culturele activiteiten. In de wijk is gerenoveerd met behoud van karakter, waardoor de Staatsliedenbuurt momenteel de grootste onaangetaste Nederlandse arbeidersbuurt is. De veelzijdigheid van de wijk zie je terug in de bewoners, van junk tot yup en meer dan negentig verschillende culturen. Het Westerpark met het oude Westergasfabrieksterrein heeft als (cultuur)park een grote aantrekkingskracht voor de buurt en de rest van de stad.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder