Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bentinckstraat 45 III+IV 1051GE Amsterdam, Fannius Scholtenbuurt

Vraagprijs € 525.000 

Bewaar object
Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
85 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Bentinckstraat 45-III+IV, 1051 GE Amsterdam

* For English, see below *

***** Prachtig, sfeervol en ideaal ingedeeld dubbel bovenhuis van ca 85 m2 gelegen op de derde en vierde verdieping met een eigen entree vanaf de tweede verdieping, een zonnig balkon en een groot dakterras! 
Kortom, een zeer licht en compleet huis gelegen midden in de populaire Staatsliedenbuurt en om de hoek van het Westerpark en de gezellige Jordaan.

Indeling:
Entree op de tweede verdieping, opgang naar de derde verdieping: woonkamer met open keuken aan de achterzijde en een zonnig balkon aan de achterzijde, opgang naar de vierde verdieping: overloop, ruime slaapkamer aan de voorzijde, badkamer met douche, wasmachine aansluiting, bad, separate wc vanuit de overloop, ruime tweede slaapkamer aan de achterzijde. Dakterras.

Op loopafstand van de Jordaan, de Haarlemmerstraat en om de hoek van het Westerpark! 
Het Westerpark is hét Cultuurpark van Amsterdam met mooie restaurants, een bioscoop, diverse clubs en evenementen. Daarnaast zijn er gezellige buurtcafés om de hoek en voldoende winkels voor alle dagelijkse boodschappen.

10 minuten fietsafstand van het Centraal Station en station Sloterdijk. Ook perfect met het openbaar vervoer te bereiken alsmede met de auto binnen enkele minuten op de Ring weg A-10.

Bijzonderheden:
- Goede VvE Bentinckstraat 45: servicekosten € 100,60 per maand
- Zonnig balkon en groot dakterras
- Dubbel bovenhuis met eigen entree vanaf de tweede etage
- Eigen grond
- Perfect ingedeeld

| English translation |

Bentinckstraat 45-III+IV, 1051 GE Amsterdam

***** Wonderful, well laid out double floor top apartment located on the third and fourth floor measuring ca. 85 m2 with a great atmosphere, a private entrance from the second floor, a sunny balcony and a large rooftop terrace!

All in all a very sunny and bright home in the middle of the popular Staatslieden neighbourhood and around the corner from the Westerpark and the Jordaan neighbourhood.

Layout:
Entrance on the second floor, stairway to the third floor: living room with open plan kitchen and a sunny balcony in the rear.
Stairway to the fourth floor: landing, large bedroom in the front, bathroom with a shower, bath tub and washing machine connections, separate toilet on the landing, second large bedroom in the rear. Rooftop terrace.

Within walking distance of the Jordaan neighbourhood, the Haarlemmerstraat and around the corner from the Westerpark! The Westerpark is a cultural park with lovely restaurants, a cinema, multiple clubs and events. The area also has many nice neighbourhood cafes and multiple shops for the daily shop.

10 minutes by bike to Amsterdam Central Train Station and Sloterdijk Train Station. Public transport and main roads nearby.

Details:
- Well-functioning Owners Association: service fee € 100,60 per month
- Sunny balcony and large rooftop terrace
- Double floor top apartment with its own entrance from the second floor
- Freehold (no ground lease)
- Perfect layout
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-07-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Staatsliedenbuurt

Van oudsher was de Staatsliedenbuurt een buurt van ambtenaren. In de jaren vijftig trokken die weg naar Bos en Lommer en ontpopte de buurt zich als krakersbolwerk in '70 en '80. Een deel van de studenten en kunstenaars van toen woont er nog steeds. Er is bovengemiddeld veel aandacht en interesse voor kunst en cultuur, wat zich uit in een grote hoeveelheid culturele activiteiten. In de wijk is gerenoveerd met behoud van karakter, waardoor de Staatsliedenbuurt momenteel de grootste onaangetaste Nederlandse arbeidersbuurt is. De veelzijdigheid van de wijk zie je terug in de bewoners, van junk tot yup en meer dan negentig verschillende culturen. Het Westerpark met het oude Westergasfabrieksterrein heeft als (cultuur)park een grote aantrekkingskracht voor de buurt en de rest van de stad.