Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bentinckstraat 56 - A 1051GM Amsterdam, Fannius Scholtenbuurt

Huurprijs € 1.750 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Royaal en breed 4-kamer appartement van 93m² op één laag op de eerste verdieping van de panden 54+56, met eigen straatdeur en opgang, een breed balkon van 9m² aan de achterzijde en twee Franse balkons aan de voorzijde. NIET BESCHIKBAAR VOOR WONINGDELEN.
ENGLISH: Spacious and wide 4-room apartment of 93m² on one floor, i.e. the first floor of the buildings 54+56, with its own street door, a private long balcony on the backside of 9m² and two French balconies at the front. NOT FOR SHARING.

Het dubbel brede appartement is ontstaan doordat twee oorspronkelijke naast elkaar gelegen woningen zijn samengevoegd. De indeling is als volgt: Achter de eigen straatdeur ligt een klein halletje en de trap die direct in de hal van het appartement uitkomt. De ruime L-vormige woonkamer ligt in het rechter deel van het appartement met een open keuken aan de achterzijde. De drie slaapkamers, wc en ruime badkamer liggen in het linker deel.

Het keukenblok bestaat uit een wit aanrechtblad, onder en boven-kastjes in houtdessin met een combi-oven/magnetron, RVS afzuigkap en vaatwasser. De badkamer bevat een wastafel, douchecabine en aansluitingen voor de wasmachine en droger. De wanden zijn tot aan het plafond betegeld met witte tegels. De vloer is bedekt met donkergrijze tegels. Er is een apart toilet. Aan de voorzijde zijn er twee Franse balkons (Zuidwest) en aan de achterzijde een extra breed balkon (NO).

Het appartement wordt verwarmd en van warm water voorzien door een cv-combi-ketel. Er is een uitgebreide elektrische installatie. Op de vloer ligt laminaat. Alle wanden en plafonds zijn afgewerkt met stukadoorswerk. Het appartement is voorzien van gordijnrails en schilderijenrails.

Huurprijs, kosten voor huurder en huurcontract
De huurprijs is exclusief de kosten van water, gas, elektriciteit, kabel-tv en rioolrecht. Ook de overige gebruikelijke gebruikerslasten zijn voor rekening van de huurder. Er zijn geen servicekosten. Er zal een huurcontract worden opgesteld conform het model van de Makelaars Vereniging Amsterdam. De waarborgsom bedraagt 2 maanden huur. Geen (contract)kosten voor huurder.

ENGLISH
Behind the private street door a staircase leads directly into the hall of the apartment. On the right side of the apartment is a large L-shaped living room with open kitchen. On the left side of the apartment are 3 bedrooms, toilet and bathroom.

The kitchen consists of a white counter with upper and lower cabinets with 'wood' design, a sink, dishwasher, microwave-oven surmounted by a hood, and a gas stove. The bathroom has a sink, a shower and connection for a washer and dryer. The walls have white tiles and the floor has dark grey tiles. There is a separate toilet. The apartment has two French balconies at the front facing South-West and a long balcony at the back facing North-East.

Technical installations, insulation and finishing
Heating and hot water are supplied by a central heating boiler. Laminate flooring in all rooms with exception of the bathroom and toilet. The walls and ceiling are plastered and whitewashed. The apartment has rails for curtains and paintings.

Rent price, additional costs and contract
The rent price does not include the costs for gas, electricity, water and sewage. The usual local user taxes will be charged to the tenant. There are no additional service charges. A contract will be drawn up according to the model or the Real Estate Association Amsterdam. The deposit is 2 months’ rent. Annual rent increase based on the price indices of the CBS. No contract costs for the tenant.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-06-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Staatsliedenbuurt

Van oudsher was de Staatsliedenbuurt een buurt van ambtenaren. In de jaren vijftig trokken die weg naar Bos en Lommer en ontpopte de buurt zich als krakersbolwerk in '70 en '80. Een deel van de studenten en kunstenaars van toen woont er nog steeds. Er is bovengemiddeld veel aandacht en interesse voor kunst en cultuur, wat zich uit in een grote hoeveelheid culturele activiteiten. In de wijk is gerenoveerd met behoud van karakter, waardoor de Staatsliedenbuurt momenteel de grootste onaangetaste Nederlandse arbeidersbuurt is. De veelzijdigheid van de wijk zie je terug in de bewoners, van junk tot yup en meer dan negentig verschillende culturen. Het Westerpark met het oude Westergasfabrieksterrein heeft als (cultuur)park een grote aantrekkingskracht voor de buurt en de rest van de stad.

Kaart Bentinckstraat 56 - A 1051GM Amsterdam, Fannius Scholtenbuurt

naar Bentinckstraat 56 - A 1051GM Amsterdam, Fannius Scholtenbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand