Bercylaan 295 1031KP AMSTERDAM, Overhoeks

Huurprijs € 3.650 per maand

Bewaar object

Omschrijving

B'MINE penthouses op de 23e verdieping per direct beschikbaar.

Wil jij vrij en zorgeloos wonen, zonder je voor jaren vast te leggen, op een heerlijke plek in Amsterdam? Ga dan huren in B'mine, een nieuw complex dat aan de noordzijde van het IJ is gebouwd, direct achter de A'DAM toren met een waanzinnig uitzicht over Amsterdam en het IJ.

Het penthouse ligt op de 23e , tevens bovenste etage en heeft een oppervlakte van 126 m². De woonkamer heeft een verdiepingshoogte van 4,70 meter. De lichtinval in de woning is spectaculair! De keuken is voorzien van luxe ATAG apparatuur: vaatwasser, koel-vriescombinatie, keramische kookplaat, combi-magnetron, stoomoven en een keukenblad van 40mm Arte composiet met spatranden. De badkamer is voorzien van hoge badkamerkast Sphinx en onderbouwkast (onder wastafels) van Sphinx. Het penthouse heeft 3 slaapkamers en een groot dakterras verspreidt over twee zijdes van het appartement. Het grootste deel ligt op het Westen waardoor een prachtige zonsondergang. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming.
Naast de entree van het gebouw is een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.

Wonen, omringd door hotspots
B'mine ligt op Overhoeks. Aan het IJ, naast de A'dam toren, Eye Filmmuseum en vele andere hotspots, zoals de Tolhuistuin, café de Pont en A-Lab. De metamorfose van het 'rauwe' werkterrein van Shell heeft geresulteerd in een schitterende woningbouw en een verrijking van het cultureel en culinaire aanbod in Amsterdam.

Aantrekkelijk in Noord
Wie in B'mine woont, kan letterlijk twee kanten op. In het oude Noord heft 'hip en nieuw' een plek gekregen. Aan de Van der Pekstraat vindt u diverse leuke winkels en Smaaqt. Verder is Proeverij Landmarkt aan de Schellingwouderdijk een aanrader. Maak het uzelf gemakkelijk met een vers bereide maaltijd of laat je verleiden door de biologische spullen die speciaal worden ingekocht bij kleine ambachtelijke telers, boeren, eerlijk en dichtbij.
B'mine maakt onderdeel uit van de nieuwe skyline van Amsterdam Noord, geflankeerd door het in aanbouw zijnde nieuwbouwproject Bold en het Maritime Hotel + woontoren.

De stad aan je voeten
Hoewel Noord zelf al veel te bieden heeft, is het ook fijn om te weten dat je zo in hartje Amsterdam bent. Met het pondje ben je snel op Centraal Station of loop onder het station door en u bevind zich direct in een heel andere wereld. Een stad die 24/7 leeft en nooit verveelt. Er is altijd wel een leuke tentoonstelling, leuk event, bijzondere voorstelling, concert of verassende markt. Bewoners van B'mine genieten hiervan wanneer ze willen. En daarna weer lekker naar huis, de drukte van de stad achter u latend.

Op pad met de auto
Onder B'mine is een parkeergarage gelegen. Bij het penthouse kan tegen meerprijs een parkeerplaats gehuurd worden. Vanaf B'mine bent u via de Van der Pekstraat zo op de S116 naar de ring A10.

***English translation***

B'MINE penthouses on the 23rd floor is now free for the rental.

Do you want to live free and carefree, without having to lay down for years, in a wonderful place in Amsterdam? Then rent in B'mine, a new complex that rises on the north side of the IJ, directly behind the A'DAM tower with a beautiful view over the city center of Amsterdam.

This unique penthouse is located on the top floor of B'Mine tower. The penthouse is located on the 23rd floor and has a surface of 126 m². The living room has a floor height of 4.70 meters. The light in the house is spectacular! The kitchen is equipped with luxury ATAG equipment: dishwasher, fridge-freezer, ceramic hob, combi-microwave, steam oven and a kitchen top of 40mm Arte composite with splashing edges. The bathroom is equipped with high bathroom cabinet Sphinx and under cabinet (under sinks) from Sphinx. The penthouse has 3 bedrooms and a large roof terrace spread over two sides of the apartment. The entire house has underfloor heating.

Living surrounded by hotspots
B'mine is located on Overhoeks. On the south side of the IJ, next to the A'dam tower, Eye Film Museum and many other hotspots, such as the Tolhuistuin, café de Pont and A-Lab. The metamorphosis of the 'raw' working field of Shell has resulted in a splendid housing development and an enrichment of the cultural and culinary offer in Amsterdam.

Attractive in North
Anyone who lives in B'mine can literally go two ways. In the old North 'hip and new' has been given a place. On the Van der Pekstraat you will find several nice shops and Smaaqt. Furthermore, Proeverij Landmarkt on the Schellingwouderdijk is a must. Make yourself comfortable with a freshly prepared meal or be tempted by the biological stuff that is specially purchased from small artisanal growers, farmers, honest and close.

The city at your feet
Although Noord itself has a lot to offer, it is also nice to know that you are right in the heart of Amsterdam. With the pound you are quickly at Central Station or walk under the station and you are directly in a completely different world. A city that lives 24/7 and never gets bored. There is always a nice exhibition, fun event, special show, concert or surprising market. Residents of B'mine enjoy this when they want. And then back home again, leaving the bustle of the city behind you.

On the road with the car
A parking garage is located under B'mine. A parking space can be rented at the penthouse. From B'mine you are via the Van der Pekstraat on the S116 to the ring A10.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 80 p/m
Aanmeldingsdatum
18-05-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
126 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
316 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.

Kaart Bercylaan 295 1031KP AMSTERDAM, Overhoeks

naar Bercylaan 295 1031KP AMSTERDAM, Overhoeks
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand