Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bercylaan 5 1031KP AMSTERDAM, Overhoeks

Bewaar object

Omschrijving

Ondernemen op een unieke locatie in de B'Mine toren

Te huur: 2 commerciŽle ruimten van respectievelijk circa 313 en 271 m≤, in de plint van de spectaculaire woontoren op Overhoeks. Het gebouw maakt onderdeel uit van de zogenaamde "Strip", de hoogbouw van Overhoeks.

We zijn op zoek naar duurzame ondernemers met lef, die waarde kunnen toevoegen aan de kwaliteit van wonen in B'Mine en Noord tot hun plek maken.

Mooie ťn dynamische omgeving
In B'Mine woon en werk je buiten in de stad. Behalve EYE liggen diverse andere creatieve, muzikale en culturele hotspots om de hoek, zoals de A'DAM Toren (met de hoogste schommel van Europa!) en de Tolhuistuin. Dankzij dit soort voorzieningen geniet je hier van de levendige stad. Het complex wordt medio 2017 opgeleverd.

De commerciŽle ruimten worden gerealiseerd in de plint van het complex. De commerciŽle ruimtes hebben allemaal een eigen entree vanaf de straat. Er zijn in de basis twee verschillende ruimten in het plan te huur:

1. commerciŽle ruimte 1
Circa 313 m≤ GBO

2. commerciŽle ruimte 2
Circa 271 m≤ GBO

De commerciŽle ruimte aan de Bercylaan 301 is eventueel op te delen in kleinere units. Verder worden de ruimten casco opgeleverd, dat wil zeggen met de volgende opleveringspunten:

ē betonvloer
ē betonplafonds worden niet nader afgewerkt
ē aansluitingspunten voor riolering t.b.v. toiletruimten en pantry's, rookgasafvoer, ventilatie en ontluchting van de riolering
ē meterkast met aansluiting voor gas en water en een IS/RA-punt (telefoonaansluitpunt) zelf aan te leggen
ē vrije hoogte van de ruimten variŽrend van ca. 3,36 tot 6,10 mĻ

Er is een mogelijkheid om een of meerdere parkeerplaats(en) te huren in de bij het complex horende stallingsgarage.

Meer informatie en details zijn te verkrijgen via de makelaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-02-2017
Status
Onder optie

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
313 m²
Opp winkelruimte
313 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein ťťn van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriŽle terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen Ė een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers AíDAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende Ďpioniersgevoelí van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.

Kaart Bercylaan 5 1031KP AMSTERDAM, Overhoeks

naar Bercylaan 5 1031KP AMSTERDAM, Overhoeks
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand