Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bergmolen 3 1035BA Amsterdam, Oostzanerwerf

Vraagprijs € 160.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1968
Woonoppervlakte
77 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Geweldig drie-kamerappartement met eigen berging en parkeerplaats!

In de heerlijk rustige en groene wijk Oostzanerwerf bieden wij dit riante drie-kamerappartement met prachtig uitzicht aan. De woning in de Bergmolen is gelegen op de 1ste verdieping van een recent gesplitst complex en heeft naast twee ruime slaapkamers een riant balkon met veel privacy gelegen op het Zuiden.

De Molenwijk grenst aan de oostzijde aan de lintbebouwing van het Zuideinde, aan de zuidzijde aan de Oostzanerdijk, een onderdeel van de Waterlandse Zeedijk, die de grens vormt met het ernaast gelegen Tuindorp Oostzaan, aan de westzijde aan de Kermisbuurt en aan de noordzijde aan de Walvisbuurt. De wijk is goed bereikbaar per auto, fiets en bus. De buurt is gelegen vlakbij natuurgebied het Twiske.

Indeling;

Vanuit de hal toegang tot de ruime woonkeuken welke is voorzien van een standaard keukenblok. Vanuit zowel de hal als keuken toegang tot de enorm lichte woonkamer met prachtig uitzicht over groen. Het balkon, gelegen op het Zuiden, beslaat de totale breedte van de woning. De woning beschikt over twee slaapkamers, een aan de achterzijde van de woning en een aan de voorzijde van de woning. In de hal vindt u het separate toilet en de badkamer voorzien van douche en wastafel. Er bevindt zich een separate berging op de begane grond.

Aanvaarding van dit heerlijke appartement is op korte termijn mogelijk!

Bijzonderheden;

- Woonoppervlakte circa 77 m
- Berging op de begane grond
- Met parkeerplaats!
- Erfpacht vooruitbetaald tot en met 16-7-2060
- Servicekosten circa 169,- per maand
- Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-05-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
77 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oostzanerwerf

Oostzanerwerf is een wijk met een divers karakter door de verschillende opzet van de buurten: van hoogbouwflats tot rijtjeshuizen, van de ronde trommelwoningen tot lintbebouwing.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder