Vorige | Volgende

Berkhouthof 1 1023VV Amsterdam, Tuindorp Nieuwendam West

Bouwjaar
1945-1959
Woonoppervlakte
38 m²
Aantal kamers
2
Perceeloppervlakte
72 m²

Omschrijving

Starters opgelet!!

In het pittoreske Nieuwendam vindt u deze opknap-bungalow woning van ca. 38m2 met een voor- en achtertuin..!!

Ligging:
De woning is gunstig gelegen in de gewilde wijk Nieuwendam, nabij het sfeervolle Purmerplein met buurtwinkels maar ook het vernieuwde winkelcentrum Waterlandplein en het uitgebreide winkelgebied Boven 't Y zijn in de directe omgeving. Het recreatiegebied het Vliegenbos met zijn heerlijke wandel- en fietsroutes, kinderspeeltuin 'De Noorderling en natuur zijn nabij. De wijk Nieuwendam kenmerkt zich door de vele historische panden en sfeervolle plekken. De buurt is in de 14e eeuw ontstaan als gevolg de aanleg van de Nieuwendammerdijk. Kortom een ideale woonlocatie voor wie ruim en groen wilt wonen en toch met twee stappen in het centrum van Amsterdam wil staan.

De globale indeling van de bungalow is als volgt:
Vanuit de entree met hal heeft men toegang tot het separaat toilet, berging voor de wasmachine- droger opstelling. Woonkamer aan de achterzijde met dichte (nog te plaatsen) keuken, C.V. opstelling en toegang naar de achtertuin. Via de woonkamer bereikt u de slaapkamer welke toegang geeft tot de badkamer welke voorzien is van douche en wastafel.

Bereikbaarheid:
De woning heeft een zeer goede ligging en is optimaal bereikbaar. In slechts 5 minuten rijdt u op de ringweg A10. Met het gratis pontje staat u zo op het centraal station, uiteraard de Noord-Zuidlijn dichtbij en anders kunt u de (nacht) bus pakken. Ook voor recreatie hoeft u niet ver te reizen. De pittoreske dorpjes ten noorden van Amsterdam, Durgerdam, Zunderdorp en Ransdorp bevinden zich allen in de nabije omgeving. Vrij parkeren is mogelijk voor de deur.

Bijzonderheden;
- Erfpachtcanon afgekocht t/m juli 2061
- Vaste projectnotaris, Spier en Hazenberg
- Voormalig huurwoning, zelfbewoningsclausule en anti-speculatiebeding (3jaar) van toepassing
- Badkamer voorzien van wastafel en douche
- Separaat toilet met fontein
- Verwarming en warm water door middel van een Cv-ketel (Intergas 2010)
- Woonoppervlakte ca. 38 m2
- Beginhalte van de Noord-Zuidlijn zeer nabij
- Gratis parkeren op de openbare weg
- Oplevering per direct
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-01-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1945-1959

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
38 m²
Perceeloppervlakte
72 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Tuindorp Nieuwendam

Tuindorp Nieuwendam stamt uit de jaren dertig van de vorige eeuw en heeft een dorps karakter. De wijk ligt tussen het water van de Kleine Die en de Schellingwouderbreek en tussen de Watergangseweg en de Nieuwendammerdijk. Het winkelcentrum in de buurt is vernieuwd en bij het Purmerplein vind je gezellige buurtwinkels op loopafstand.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder