Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Berlaarstraat 82 1066SL Amsterdam, Nieuw Sloten Noordwest

Bouwjaar
1995
Woonoppervlakte
102 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
113 m²

Omschrijving

LICHTE MODERNE EENGEZINSWONING IN RUSTIGE KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK!

*For English translation see below.

Heerlijk lichte 4-kamer tussenwoning met een verrassende indeling en een woonoppervlakte van ca. 102 m≤ op een unieke plek aan de rand van Nieuw Sloten. Rustige ligging nabij plantsoen, wandel- en fietspaden en natuurgebied in een landelijke omgeving en toch de uitvalswegen en het centrum onder handbereik. Leuke voormalige huurwoning, zeer geschikt voor starters en jonge gezinnen.

De middels een erker uitgebouwde halfopen eetkeuken met een luxe licht keukenblok met ingebouwde vaatwasser en fraai rvs fornuis en wasemkap heeft openslaande deuren en bevindt zich aan de straatzijde op het zuiden. De ruime tuingerichte living is ca 40 cm. lager gelegen. Een open trap verbindt de woonkamer met de lichte hobbyruimte op de verdieping. Op deze etage bevinden zich drie kamers. Twee aan de tuinzijde en de derde, de ouderslaapkamer, ligt aan de straatzijde en heeft een erker. De licht betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel in meubel en 2e toilet. Op de overloop is nog een aparte ruimte waar de c.v.-ketel en aansluitingen voor de wasmachine en de wasdroger zich bevinden.
De achtertuin is gesitueerd op het noorden en voorzien van een berging. In de zomer is er ook in de middag nog zon in de achterste helft van de tuin doordat er alleen laagbouw in de omgeving is.
De begane grond vloer is voorzien van vloerverwarming en er ligt laminaat zowel op de begane grond als de verdieping.

Aantrekkelijke situering aan de autoluwe rustige buitenrand van de wijk nabij het veelbesproken natuurgebied "weiland de Vrije Geer" en de historische dorpskern van oud-Sloten. Door de aanwezigheid van veel groen, diverse fietspaden, scholen en kinderdagverblijven is het ook voor kinderen goed toeven in deze wijk. Het eindpunt van tramlijn 2 is om de hoek, deze brengt u in ca. 20 minuten naar het centrum. Met bus 192 waarvan de halte op 2 min loopafstand is bent u binnen een half uur op Schiphol. Tevens zijn winkels (winkelcentrum BelgiŽplein), sport- en recreatiefaciliteiten (Sloterplas, de Oeverlanden, Nieuwe Meer), openbaar vervoer en de uitvalswegen (A-10, A-4, A-9) onder handbereik. Bovendien is parkeren hier nog steeds gratis.

Bijzonderheden:
- Voortdurend recht van erfpacht waarvan de canon is afgekocht tot 31-08-2043.
- Energieprestatiecertificaat geldig tot 23 juli 2029 met energieklasse A.
- C.V.ketel: Intergas Kombi Kompakt HR22 bouwjaar 2010
- Overdracht dient plaats te vinden bij de projectnotaris (Van Agt & Dussel Notarissen te Rotterdam). Er zullen clausules opgenomen worden m.b.t. complexmatige verkoop.
- Oplevering direct.

*BRIGHT MODERN FAMILY HOUSE IN QUIET CHILD-FRIENDLY RESIDENTIAL AREA!

Wonderfully light 4-room house with a surprising layout and a living area of ​​approximately 102 m≤ in a unique location on the edge of "Nieuw Sloten". Quiet location near park, walking and cycling paths and nature reserve in a rural area and yet the highway and the City Center within reach. Nice former rental home, very suitable for starters and young families.

The semi-open kitchen with a luxurious light kitchen with built-in dishwasher and beautiful stainless steel stove and hood has French doors and is located on the street side facing south on the street side. The spacious garden-oriented living room is approximately 40 cm. lower situated. An open staircase connects the living room with the bright hobby room on the floor. There are three rooms on this floor. Two on the garden side and the third, the master bedroom, is on the street side and has a bay window. The lightly tiled bathroom has a shower, sink in unit and 2nd toilet. On the landing is a separate room where the boiler and connections for the washing machine and dryer are located.
The back garden is situated on the north and has a storage room. In the summer there is still sun in the back half of the garden in the afternoon as there is only low-rise in the area.
The ground floor has underfloor heating and there is laminate flooring on both the ground floor and the floor.

Attractive location on the quiet outskirts of the neighborhood near the much-discussed nature reserve "weiland de Vrije Geer" and the historic center of old Sloten. The presence of a lot of greenery, various cycle paths, schools and daycare centers makes it a good place for children to stay in this neighborhood. The terminus of tram line 2 is around the corner, which will take you to the center in around 20 minutes. You can reach Schiphol within half an hour with bus 192, the stop of which is a 2-minute walk away. Also shops (shopping mall BelgiŽplein), sports and leisure facilities (Sloterplas, the Oeverlanden, Nieuwe Meer), public transport and the roads (A-10, A-4, A-9) are within reach. Moreover, parking here is still free.

Important:
- Continuous right of leasehold of which the ground rent was surrendered until 31-08-2043.
- Energy performance certificate valid until July 23, 2029 with energy class A.
- Transfer must take place at the project notary (Van Agt & Dussel Notarissen in Rotterdam). Clauses will be included for complex sales.
- Delivery immediately.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-09-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
102 m²
Externe bergruimte
6 m²
Perceeloppervlakte
113 m²
Inhoud
265 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Sloter-/Riekerpolder

Sloter/Riekerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West in gemeente Amsterdam, rondom de A4, aan de Nieuwe Meer. Tot 1921 was de Sloter/Riekerpolder een polder in de gemeente Sloten. Daarna werd Sloten geannexeerd door Amsterdam en behoorde de polder dus Amsterdam toe.
Sloter/Riekerpolder: Van polder tot stad
Tot de jaren 20 van vorige eeuw was het poldergebied ten zuidwesten van de stad voor de meeste Amsterdammers onbekend terrein; het was uitsluitend via het water te bereiken en er woonden alleen tuinders en boeren, die met hun tuinderijen verse groenten voor de stad verzorgden. Tot ver in vorige eeuw was het leven er simpel; te midden van de landerijen stonden aan het water gelegen houten huizen, er voeren bootjes met groenten naar de veiling over de Kostverlorenvaart op en neer en het was er volgens de overlevering bijzonder mooi.
Zandwinning uit de Sloterplas
Al eind 19e eeuw verdween een deel van de polder toen de Staatsliedenbuurt werd aangelegd, even later gevolgd door bebouwing volgens Plan West, dat ook een deel van dit gebied in beslag nam. In 1952 begon men met zandwinning voor het ophogen van de weilanden ten noorden van Sloten voor woningbouw in de Westelijke Tuinsteden, te weten Bos en Lommer, Slotermeer, Geuzenveld, Slotervaart, Overtoomse Veld en Osdorp. Hierdoor ontstond de Sloterplas en werd de Nieuwe Meer uitgediept tot 30 meter. De poldermolens die het zand wonnen voor het droogleggen van de polders staan op de Amsteldijk bij de Kalfjeslaan en aan de Haarlemmerweg. Het waterpeil van de Sloter/Riekerpolder ligt nog steeds ver onder Amsterdams stadspeil; op NAP -2.10 m, dat is 1,70 meter lager dan peil van de rest van de stad. Langs de Sloterweg bevindt zich het Siegerpark en aan de Nieuwe Meer ligt sinds 1927 een groot volkstuinencomplex: Ons Buiten. Ook wordt de Sloter/Riekerpolder gekenmerkt door enkele sportparken. Eind 2017 had Sloter/Riekerpolder bijna 14.000 inwoners.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder