Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Berlagehof 15 1067NA Amsterdam, Buurt 7

Bewaar object

Omschrijving

Op een heerlijk plekje in West staat deze fijne gezinswoning! De sfeer van 150 jaar geleden, de natuur en volop groen in de achtertuin (lutkemeerpolder zie de site: https://tuinenvanwest.info/polders) maar ook op loopafstand van de tram naar Amsterdam centrum.

Deze gedateerde woning is van buiten prima en is binnen voorzien van een CV systeem. Het betreft hier een ex-huurwoning die weer wat liefde (lees volledige interne modernisatie) nodig heeft en een fantastische mogelijkheid biedt om circa 30 M2 extra vloeroppervlakte te creëren. Dit na realisatie van een vaste trap en twee dakkapellen.

Indeling:zie plattegrond.

Erfpacht afgekocht tot 31-01-2054;
Voordeel overdrachtbelasting verkoper;
Niet-bewoningsclausule van toepassing;
Netto NEN woonoppervlakte bedraagt thans 84,4 M2
Na realisatie trap naar de tweede verdieping 106 M2 en na realisatie van twee dakkapellen bedraagt de oppervlakte circa 115 M2. Genoeg potentie dus!

Prijs:euro 265.000,- k.k.
oplevering per direct.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-09-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1945-1959

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
106 m²
Perceeloppervlakte
86 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Geuzenveld

Geuzenveld en Slotermeer zijn als onderdeel van de Westelijke Tuinsteden gebouwd in de jaren ‘50 en ‘60. Slotermeer werd als eerste ‘tuinstad’ ontwikkeld, vanuit het principe dat elke woning zoveel mogelijk zon en natuurlijk daglicht ontvangt. Een deel van Slotermeer is beschermd stadsgezicht en grote delen van Slotermeer maken deel uit van het door het Rijk aangewezen ‘Wederopbouwgebied Westelijke Tuinsteden’. Met landschapspark De Bretten, het Gerbrandypark, het Eendrachtspark en de Tuinen van West is dit gebied één van de groenste plekken van Amsterdam. Sinds een paar jaar horen ook Sloterdijk en Westpoort, aan de noordkant van de Haarlemmerweg, tot dit groene stadsdeel.

Kaart Berlagehof 15 1067NA Amsterdam, Buurt 7

naar Berlagehof 15 1067NA Amsterdam, Buurt 7
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand