Vorige | Volgende

Berlagelaan 20 1222JX Hilversum, Noord

Vraagprijs € 209.000 

Bouwjaar
1960-1970
Woonoppervlakte
59 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

For English see below

Leuk en net verbouwd 3-kamer appartement op de eerste verdieping. Het appartement ligt op de hoek aan het begin van de Berlagelaan en heeft leuk en vrij uitzicht over het plantsoen.

Indeling: entree op eerste verdieping, hal met modern toilet, kleine slaap-(studeer)kamer, woonkamer, ouderslaapkamer. Moderne en complete keuken met inbouwapparatuur. Aan de achterzijde van het appartement is een balkon gelegen. De douche en het toilet zijn modern en netjes.

Het appartement ligt op loopafstand van winkelcentrum Seinhorst, maar ook op enkele minuten afstand van bos en heide. Het mediapark en daarmee ook het NS-station Mediapark bevinden zich binnen een kilometer afstand van de woning.

Dit appartement is direct te bewonen zonder dat een verbouwing noodzakelijk is.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte: 59 mē (conform NEN-2580)
– Berging aanwezig op de begane grond
– Woning recentelijk gemoderniseerd
– Lichte doorzonwoonkamer met ramen aan twee zijden
– Volledig voorzien van dubbel glas
– Servicekosten € 87,60 per maand
– Professioneel beheer VvE
– Oplevering in overleg

*************************************************************************************************
Lovely, recently renovated 3-room apartment on the first floor. The apartment is on the corner of the first stretch of Berlagelaan and offers a wonderful unobstructed view of the green square.

Layout: entrance on the first floor, hall with a modern restroom, small bedroom/study, living room, master bedroom. Contemporary, fully-equipped kitchen with a range of appliances. The balcony is at the rear of the apartment. The shower room and restroom are modern and well-presented.

The apartment is within walking distance of Seinhorst shopping center, and mere minutes from the woods and heathlands. Mediapark and its train station are within one kilometer of the property.

This apartment is turn-key and requires no further remodeling.

Specifications:

– Residential floor space: 59 sqm (NEN-2580 survey standards)
– Storage unit on the ground floor
– Property recently remodeled
– Bright dual aspect living room with windows to both sides
– Double glazing throughout
– HOA charges of € 87.60 per months
– HOA management outsourced to a professional agency
– Delivery upon mutual agreement
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-01-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
59 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Hilversum

Hilversum is de Nederlandse mediastad; bijna alle nationale radio- en tv omroepen hebben Hilversum als thuis- en uitzendbasis. Daarnaast staat Hilversum vol met boeiende architectuur. Met name in de jaren twintig en dertig van de twintigste eeuw beleefde de architectuur in Hilversum een bloeiende periode. Als gemeentearchitect ontwierp de wereldberoemde W.M. Dudok het Raadhuis, scholen, bedrijven, woonwijken, dienstgebouwen, het sportpark, vijvers en wegen. Het meest recente architectonische hoogtepunt is het opvallende gebouw van de publieksattractie Beeld en Geluid op het Mediapark. Maar ook evenementen, theaters, winkelcentra en bioscopen maken Hilversum tot een levendige stad. Hilversum is met recht een stad in ’t groen. De natuurlijke omgeving is sterk gevarieerd. Van uitgestrekte heidevelden tot het prachtige Spanderswoud, een prachtige natuur- en recreatiegebied met een groot aantal wandelpaden en landgoederen. Hilversum biedt voor elk wat wils. Beleef de media, verken de prachtige heide van het Goois Natuurreservaat of huur een boot op het nabijgelegen Loosdrechts Plassengebied.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder