Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bernadettelaan 11 0 ong 2204CC Noordwijk, Verspreide huizen in het Centrum

Koopsom € 575.000 

Bewaar object

Omschrijving

Bernadettelaan 11, 2204 CC Noordwijk (Boskavel 25)

Wilt u wonen te midden van volwassen bomen? Ontspant u van de geur van het bos en zoekt u een kavel met karakter? Dan is een Boskavel een logische keuze. In dit deel van Sancta Maria speelt de natuur met het licht en de kleuren van de seizoenen. Een spektakel dat alle zintuigen prikkelt.

De royale Boskavels van 1025 tot 2.500m˛ worden omringd door bomen. Een aantal kavels ligt ook nog eens direct aan een watergang. Maximale privacy gegarandeerd. De bomen en bladeren van de soms eeuwenoude bomen zorgen voor een prachtige, diffuse lichtinval. Op de open plekken van de kavels kan de zon volop schijnen en is ruimte voor uw droomvilla.

Durft u het aan? Laat u de architectuur de bomen volgen of volgen de bomen de architectuur. Een boom in uw huis, of gaat u spelen met de reflectie van licht tussen de bomen? En krijgen de kinderen eindelijk die langgekoesterde boomhut? Wij nodigen u van harte uit om te komen kijken en uw fantasie de vrije loop te laten.

Kiest u voor de volledige de regie over uw ontwerp of laat u zich geheel ontzorgen?

Hoe u het proces inricht, om te komen van uw droomwoning naar uw nieuwe thuis, bepaalt u zelf. De Ontwikkelingscombinatie Sancta Maria levert u de kavel om uw droomwoning op te bouwen. De uitwerking van uw woning heeft u in eigen hand. U kunt kiezen voor de volgende twee opties:

1.Kavel met eigen ontwerp

Een vrije kavel. Vrijheid is het sleutelwoord. In de unieke setting van dit landgoed krijgt u de ruimte voor het realiseren van uw woondroom. Als u kiest voor een ‘kavel met eigen ontwerp’ bent u vrij om zelf een architect en een aannemer te selecteren. Wie weet, heeft u al iemand op het oog. Als u liever gebruik maakt van onze contacten en expertise, kies dan voor een ‘kavel met ontwerp van architect’.

2.Kavel met ontwerp van architect

Zorgeloos uw vrije kavel laten bebouwen. Daar kiest u voor als u een kavel koopt ‘met architect’. De door ons geselecteerde architecten kunnen u volledig ontzorgen tijdens het ontwerp-, vergunnings- en bouwproces. Zij staan u graag bij als deskundige partner. Ter inspiratie vindt u op onze website referentiebeelden van eerder door deze partijen gerealiseerde woningen. Zit uw droomhuis hiertussen?
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-10-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's