Vorige | Volgende

Bernard Loderstraat 173 1063PG Amsterdam, Buurt 4 Oost

Huurprijs € 1.295 per maand

Bouwjaar
2009
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Ruim en zeer net 2-kamer hoekappartement.


Indeling

Hal met toilet en inpandige berging met aansluiting voor de wasmachine. Woonkamer met luxe open keuken ( 38m2). De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Er is één ruime slaapkamer

( 15m2). De inpandige berging is op dit moment ingericht als inloopkast. Vanuit de woonkamer is het balkon, met vrij uitzicht, bereikbaar. De luxe badkamer (6m2) heeft een ligbad, wastafel en een aparte douchehoek. Berging gelegen in de onderbouw. Overname: Laminaat gehele woning en raambekleding. Er is geen lift aanwezig.


Op een steenworp afstand
Plein 40-45 met diverse voorzieningen vlakbij. Parkeerplek in ondergelegen garage. Op straat parkeren met blauwe zone.


Toewijzing

- Een huurovereenkomst minimaal voor een jaar
- Kredietwaardig en voldoet aan inkomensnormen
- Administratiekosten (eenmalig) € 16,50
- Garantstelling (door bijvoorbeeld ouders) is niet mogelijk
- Huurders van Ymere die een sociale huurwoning achterlaten krijgen voorrang

- Waarborgsom van twee maal de bruto huur

- Uw bruto belastbaar inkomen moet 48x de netto huur bedragen

- Wij vragen een waarborgsom van 2 maanden huur

- Garantstelling van ouders niet mogelijk*Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 44 p/m
Aanmeldingsdatum
10-12-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
90 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Slotermeer-Zuidwest

Geuzenveld en Slotermeer zijn als onderdeel van de Westelijke Tuinsteden gebouwd in de jaren ‘50 en ‘60. Slotermeer werd als eerste ‘tuinstad’ ontwikkeld, vanuit het principe dat elke woning zoveel mogelijk zon en natuurlijk daglicht ontvangt. Een deel van Slotermeer is beschermd stadsgezicht en grote delen van Slotermeer maken deel uit van het door het Rijk aangewezen ‘Wederopbouwgebied Westelijke Tuinsteden’. Met landschapspark De Bretten, het Gerbrandypark, het Eendrachtspark en de Tuinen van West is dit gebied één van de groenste plekken van Amsterdam. Sinds een paar jaar horen ook Sloterdijk en Westpoort, aan de noordkant van de Haarlemmerweg, tot dit groene stadsdeel.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder