Vorige | Volgende

Bernard Shawsingel 144 1102VD Amsterdam, Venserpolder West

Bouwjaar
1984
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Ideale 3-kamer begane grond appartement (ca. 70m) met ruime tuin gelegen op het zuidwesten.


*** ENGLISH TRANSLATION BELOW ***


De woning is makkelijk te bereiken, zowel met openbaar vervoer als met de auto. Station Duivendrecht en metrostation Strandvliet Arena liggen op een paar minuten loopafstand. In de directe nabijheid zijn scholen, winkels, sportaccommodaties (o.a. Borchland), uitvalswegen (A1, A2 en ring A10) en openbaar vervoer. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het winkelcentrum Amsterdamse Poort en daarnaast kun je ook gebruik maken van alle faciliteiten die de vlakbij gelegen "Campus Diemen Zuid" je biedt. In de directe omgeving vind je verschillende uitgaansgelegenheden zoals de Ziggo Dome, Heineken Music Hall, Path Arena en de Johan Cruijf ArenA.

Indeling:
Entree woning. De hal is de verdeelsleutel naar alle vertrekken (behalve keuken). De ruime woonkamer is aan de voorzijde gelegen en geeft toegang tot de keuken. Vanuit de hal betreed je de 2 slaapkamers, waarbij de grootste (gelegen aan de achterzijde) tevens toegang geeft tot de keuken en de achtertuin, gelegen op het zonnige zuidwesten.

De badkamer en het aparte toilet grenzen aan de hal. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel en wasmachine aansluiting.

De dichte keuken ligt aan de achterzijde van het appartement en geeft je toegang tot de achtertuin gelegen op het zuidwesten. De keuken is voorzien van een simpel keukenblok en hier bevindt zich ook de CV opstelling. Door de gehele woning kun je zelf de vloer plaatsen, dit geeft je het voordeel dat echt alles naar eigen wens kan worden bepaald.

Achtertuin:
De achtertuin is ruim van opzet en geeft je een prettig uitzicht over de binnentuin. Hier kan je tot in de late uurtjes genieten van een hapje en/of drankje. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten.

Berging:
Dit is een (eigen) ruime berging gelegen in de achtertuin. (ca. 5m).

Kenmerken:
- Begane grond appartement;
- Bouwjaar 1984;
- Woonoppervlakte circa 70m;
- 3 kamers;
- HR-combiketel;
- Energielabel C geldig tot 30-06-2021.

Bijzonderheden:
- Direct beschikbaar;
- Voormalige huurwoning van De Key;
- Woning is uitsluitend te koop voor zelfbewoning (of ouders voor kinderen);
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
- Erfpachtgrond gemeente Amsterdam, afgekocht t/m 31 januari 2035;
- Servicekosten 90,37 per maand (professionele VvE);
- Vaste projectnotaris voor de levering (projectnotaris Spier en Hazenberg).

Wij zijn enthousiast, u ook?
Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging


*** ENGLISH TRANSLATION ***


Ideal 3-room ground floor apartment (approx. 70m) with spacious garden located on the southwest.

The property is easy to reach, both by public transport and by car. Duivendrecht station and Strandvliet Arena metro station are a few minutes' walk away. In the immediate vicinity are schools, shops, sports facilities (including Borchland), roads (A1, A2 and A10 ring road) and public transport. For daily shopping you can go to the Amsterdamse Poort shopping center and you can also use all the facilities that the nearby "Campus Diemen Zuid" offers you. In the immediate vicinity you will find various entertainment venues such as the Ziggo Dome, Heineken Music Hall, Path Arena and the Johan Cruijf ArenA.

Layout:
Entrance property. The hall is the key to all rooms (except kitchen). The spacious living room is located at the front and gives access to the kitchen. From the hall you enter the 2 bedrooms, the largest (located at the rear) also gives access to the kitchen and the back garden, located on the sunny southwest.

The bathroom and the separate toilet are adjacent to the hall. The bathroom has a shower, sink and washing machine connection.

The closed kitchen is located at the rear of the apartment and gives you access to the rear garden facing southwest. The kitchen is equipped with a simple kitchen block and here is also the CV setup. Throughout the entire house you can place the floor yourself, this gives you the advantage that really everything can be determined to your own liking.

Backyard:
The back garden is spacious and gives you a pleasant view over the inner garden. Here you can enjoy a snack and / or drink until the late hours. The back garden is located on the sunny southwest.

Storage room:
This is a (private) spacious storage room located in the back garden. (approx. 5m).

Characteristics:
- Ground floor apartment;
- Year of construction 1984;
- Living area approximately 70m;
- Three rooms;
- HR combi boiler;
- Energy label C valid until 30-06-2021.

Particularities:
- Readily available;
- Former rental home of De Key;
- Property can only be purchased for self-occupancy (or parents for children);
- 2-year anti-speculation clause applicable;
- Leasehold land municipality of Amsterdam, surrendered until 31 January 2035;
- Service costs 90.37 per month (professional VvE);
- Fixed project notary for the delivery (project notary Spier and Hazenberg).

We are enthusiastic, are you?
Then quickly make an appointment for a viewing
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-01-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder