Bernard Shawsingel 180 hs 1102VD Amsterdam, Venserpolder West

Bewaar object
Bouwjaar
1984
Woonoppervlakte
130 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

WAUW, VOLOP RUIMTE MET EEN GROTE TUIN!

Heerlijk royaal 4 kamer appartement van 130 m2 gelegen op de begane grond met 3 grote slaapkamers en een tuin van 72 m2 op het zuidwesten!

Omgeving:
In de omgeving vindt u diverse scholen en het gezellige winkelcentrum de Amsterdamse Poort waar diverse grote en kleine winkelketens zijn gevestigd. Daarnaast zijn ook de Arena, Heineken Music Hall en Pathe Arena goed bereikbaar waar verschillende evenementen plaatsvinden. De Venserpolder ligt op fietsafstand van het groen- en recreatiegebied Ouderkerkerplas maar is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer via het station Strandvliet welke op loopafstand van het complex is gelegen. Met metrolijn 54 is Amsterdam CS binnen een kwartier bereikbaar. Met de auto die u voor de deur kunt parkeren bent u in enkele minuten op A1, A2, A9 en A10.

Indeling:
Eigen entree aan de voorzijde, hal, woonkeuken gelegen aan de voorzijde voorzien van een standaard keukenblok, toilet met een fonteintje, vaste kast met de C.V.-ketel. 3 slaapkamers gelegen aan de achterzijde, grote tuin aan de achterzijde op zuidwesten, badkamer voorzien van een douche, wastafel en een tweede toilet, woonkamer aan de voorzijde.

Separate berging gelegen op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Fraaie ligging aan het water met vrij uitzicht.
- Zeer grote tuin aan de achterzijde met volop zon
- 3 grote slaapkamers.
- Gezonde en professioneel beheer VvE. De servicekosten bedragen . 126,97 per maand
- De erfpachtcanon is afgekocht t/m 31-01-2035
- Verkoper verkoopt met een antispeculatiebeding van 2 jaar
- Vaste project notaris: Spier en Hazenberg notarissen
- Clausule eigen bewoning van toepassing. Ouders mogen wel voor hun kinderen kopen!
- Verkoper heeft het object zelf nooit feitelijk bewoond
- Oplevering in overleg, kan spoedig
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-02-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.