Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bernard Shawsingel 184 1102VD Amsterdam, Venserpolder West

Vraagprijs € 199.000 

Bouwjaar
1984
Woonoppervlakte
54 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

*** FOR ENGLISH SEE BELOW TEXT ***

In Venserpolder gelegen, leuk 2-kamer (starters)appartement van ca. 54m² met balkon en eigen berging.
Dit 2-kamer appartement is gelegen in het groenste stadsdeel van Amsterdam op de eerste verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex. De ligging van het appartement is centraal ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten. In de omgeving bevindt zich verder het Nelson Mandelapark, het Bergwijkpark, winkelcentrum Amsterdamse Poort voor de dagelijkse boodschappen, Johan Cruyff ArenA, Woonboulevard Villa Arena, bioscoop Pathι Arena, AFAS Live en de Ziggo Dome. Daarnaast liggen op gepaste afstand het groen- en recreatiegebied Ouderkerkerplas, diverse lage- en hoge scholen en het Academisch Medisch Centrum (AMC). Voor de sportfanaten onder ons zijn er verschillende sportaccommodaties in de nabije omgeving te vinden. De bereikbaarheid is uitstekend met de uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10). Voor wat betreft het openbaar vervoer ligt op 2 minuten loopafstand het metrostation Strandvliet waar lijn 54 je in ca. 10 minuten naar het centrum van Amsterdam brengt. Ook metrostation Venserpolder, treinstation Bijlmer ArenA en Duivendrecht liggen in de directe omgeving. Met de trein ben je binnen ca. 15 minuten op Schiphol, Utrecht of Amsterdam Centraal.

Globale indruk:
Dit leuke en lichte 2-kamer appartement is gelegen op de eerste verdieping van het appartementencomplex. Entree middels de hal met meterkast, videofoon en bergruimte met Cv-installatie. De hal geeft toegang tot alle vertrekken van het appartement. Het appartement kenmerkt zich door veel lichtinval vanwege de grote raampartijen. Middels de woonkamer is het balkon te betreden welke is gelegen op het zuidwesten.
Verder is de L-vormige keuken voorzien van divers inbouwapparatuur waaronder: 4 pits-gaskookplaat met afzuigkap, koel-vriescombinatie, oven en vaatwasser. Vanuit de hal is de royale slaapkamer bereikbaar welke eveneens toegang geeft naar het balkon. De betegelde en praktisch ingedeelde badkamer bevindt zich naast de woonkamer en beschikt over een douche, toilet, wastafel en verder is hier de wasmachine-aansluiting gesitueerd. Met uitzondering van de badkamer ligt er door het gehele appartement een nette laminaatvloer.

Tot slot is er in de onderbouw van het appartementencomplex een eigen afgesloten (fietsen) berging.

Kortom: Een ideaal (starters)appartement met veel lichtinval, op een toplocatie nabij alle voorzieningen!

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1984
• Woonoppervlakte ca. 54 m²
• Servicekosten ca. € 68,02 per maand
• Erfpacht afgekocht t/m 30-01-2035
• Intergas C.V.-Ketel van 2012
• Videofoon aanwezig
• Balkon op het zuidwesten
• De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
• Eigen berging in de onderbouw
• Actieve en professionele VvE
• Perfect gelegen, alle voorzieningen en faciliteiten binnen handbereik
• De koopakte wordt bij een notaris getekend volgens Amsterdams model
• Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.


*************** ENGLISH ***************

Located in Venserpolder, nice 2-room (starter) apartment of approximately 54m² with balcony and private storage.

This 2-room apartment is located in the greenest part of Amsterdam on the first floor of a well-kept apartment complex. The location of the apartment is central to various amenities and facilities. In the surrounding area, you will also find Nelson Mandela Park, Bergwijk Park, shopping mall Amsterdamse Poort for daily shopping, Johan Cruyff ArenA, Woonboulevard Villa Arena, cinema Pathι Arena, AFAS Live and the Ziggo Dome. In addition, the green and recreational area of Ouderkerkerplas, various primary and secondary schools and the Academic Medical Center (AMC) are located at an appropriate distance. For sports enthusiasts among us, there are various sports accommodations in the nearby area. The accessibility is excellent with the highways (A1, A2, A9, and A10). With regard to public transport, the Strandvliet metro station is a 2-minute walk away, where line 54 will take you to the center of Amsterdam in around 10 minutes. Venserpolder metro station, Bijlmer ArenA train station and Duivendrecht are also in the immediate vicinity. You can reach Schiphol, Utrecht or Amsterdam Central Station in approximately 15 minutes by train.

Global impression:
This nice and bright 2-room apartment is located on the first floor of the apartment complex. Entrance through the hall with meter cupboard, videophone and storage room with central heating system, which gives access to all rooms of the apartment. The apartment is characterized by a lot of light because of the large windows. Through the living room, you can enter the balcony which is located on the southwest.
Furthermore, the L-shaped kitchen is equipped with various built-in appliances including 4-burner gas hob with extractor hood, fridge-freezer, oven, and dishwasher. From the hall, there is access to the spacious bedroom which also gives access to the balcony. The tiled and practically arranged bathroom is located next to the living room and has a shower, toilet, sink and also the washing machine connection. With the exception of the bathroom, there is a neat laminate floor throughout the entire apartment.

Finally, there is a private locked (bicycle) storage room in the substructure of the apartment complex.

In short: An ideal (starter) apartment with lots of light, in a prime location near all amenities!

Particularities:
• Year of construction 1984
• Living area approx. 54 m²
• Service costs approx. € 68.02 per month
• Leasehold bought off until 30-01-2035
• Intergas C.V. boiler of 2012
• Videophone present
• South-west facing balcony
• The entire house has plastic frames with double glazing
• Own storage in the basement
• Active and professional VvE
• Perfectly located, all amenities and facilities within reach
• The deed of sale is signed by a notary according to the Amsterdam model
• Delivery in consultation

The information without obligation shown on this website has been compiled by us (with care) based on data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the accuracy or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our properties or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referenced.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-08-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
54 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder