Vorige | Volgende

Bernard Zweerskade 19 II 1077TZ Amsterdam, Diepenbrockbuurt

Bouwjaar
1931
Woonoppervlakte
124 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

BERNARD ZWEERSKADE 19-II, 1077 TZ AMSTERDAM (ENGLISH TEXT BELOW)
Een zeer ruim en licht 5-kamer hoekappartement (124 m˛) met uniek uitzicht over het water en op het Beatrixpark, gelegen op de tweede verdieping. Het appartement beschikt over drie slaapkamers en is per direct beschikbaar.

Ligging/bereikbaarheid:
Het appartement ligt aan de Bernard Zweerskade, op de hoek van de Schubertstraat, in een rustige en groene straat aan het water in Amsterdam Oud-Zuid. Een boot kan voor de deur worden aangelegd. Zowel de winkels van de Beethovenstraat als de rust van het Beatrixpark bevinden zich direct om de hoek. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (trams 5 en 24) en op loopafstand van Zuidas en Station Zuid/WTC.

Indeling:
Entree, ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime woonkamer aan voorzijde met prachtig uitzicht over het water. De woonkamer is voorzien van luxe open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur zoals inductiekookplaat, combi-oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. De masterbedroom is aan de waterzijde gelegen en beschikt over een eigen badkamer voorzien van douche en wastafel. De tweede en derde slaapkamer kijken op de rustige Schubertstraat. Centraal in het appartement bevindt zich de tweede badkamer voorzien van ligbad met douche, dubbele wastafel en toilet. Separaat toilet bereikbaar vanaf de hal. Aan de achterzijde bevindt zich nog een riante wasruimte met wasmachine en droger en bijzonder veel kasten om spullen in op te bergen.

Bernard Zweers:
Componist en koordirigent (1854-1924). Hoogleraar aan het Amsterdams Conservatorium. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
Appartementsrecht, 124 m˛ (Nen rapport aanwezig)
Deels dubbel glas
3 zeer courante slaapkamers
2 badkamers
Gestoffeerd
Per direct beschikbaar
Beschikbaar voor max. 2 jaar
Blokverwarming, voorschot bedraagt €150,- per maand
Parkeren via vergunningstelsel, 2 vergunningen per direct beschikbaar


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.**********************************

Beautiful semi-furnished apartment on a perfect location in Amsterdam South with a stunning view over the Zuideramstel canal. The apartment is located on the 2nd floor of a well maintained complex. The apartment has been renovated recently with eye for detail and with the use of high materials.

Location
The apartment faces the Zuideramstel canal and is located just around the corner of the Beethovenstraat with regard to the various public transport facilities (which include Zuid WTC station), arterial roads, and not forgetting that the Beatrixpark, the Vondelpark, Museumplein and de Pijp are all within walking distance. There are numerous famous clothes shops on the Beethovenstraat, as well as various specialist food stores, a supermarket and restaurants. There are various (international) schools within walking distance. You can be on the A10 within a few minutes in the car. You can park just around the corner, with two parking permits available without a waiting list!

Layout
Entrance on the ground floor, communal staircase to the 2nd floor with the private entrance of the apartment. Hallway with access to all the rooms. Two bedrooms are located on the East side, the master bedroom is located on the Southside with a beautiful view on the canal. The master bedroom has access to the private bathroom with shower and sink. The 2nd spacious bathroom is accessible from the hallway and has a bath, double sink and toilet. The big and bright living has big windows on the South side and has a open kitchen (renewed in 2018) equipped with combi oven/microwave, induction stove, dishwasher, fridge and freezer. At the backside of the apartment the laundry room is situated with the washer + dryer and lots of storage space.

Details
- Apartment right of 124m˛
- 3 bedrooms
- Stunning canal view
- Excluding €150,- per month
- Party double glazing
- Semi-furnished
- Available directly
- Max. 2 years contract
- Parking under the parking permit system, 2 permits available without a waiting list!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 150 p/m
Aanmeldingsdatum
01-10-2019
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
124 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaëlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder