Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bernard Zweerskade 19 II 1077TZ Amsterdam, Diepenbrockbuurt

Huurprijs € 2.950 per maand

Bouwjaar
1931
Woonoppervlakte
124 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

On the famous and rather posh South side of Amsterdam we offer this great UNFURNISHED three bedroom apartment situated on the 2nd floor of a well maintained building along the Zuideramstel canal.

This apartment was built with eye for detail and with the use of high quality materials. There is a quality wooden floor throughout the whole apartment and fresh carpet in the bedrooms. The open good quality modern kitchen is fully equipped. The apartment is always very bright and has an amazing view over the Beatrixpark/canal.

Do you often have guests? No problem, there is a second modern bathroom attached to the second bedroom. And what about your own boat in front of your apartment?

Lay out:
Communal entrance, stairs to second floor, spacious hallway with toilet and access to all rooms of the apartment, bright living with lots of windows and green view, open kitchen equipped with: combi oven/microwave, induction stove, dishwasher, fridge and freezer, master bedroom with attached the master bathroom with bath, double sink and toilet, single bedroom, second spacious bedroom with private bathroom with new (2018) shower and sink, spacious laundry room with connections for washer/dryer and storage/wardrobe space

The famous shopping street Beethovenstraat and Beatrixpark are reachable within walking distance, also WTC the business area is only a couple of minutes away. 

- Rental price 2.950 EU excl. utilities
- 2 months deposit
- Available directly for 12-24 months
- € 150,- on top for blokheating/hot water
- Great canal view
- Modern kitchen
- 2 bathrooms
- 3 bedrooms
- 124 m2 (not NEN 2580 measured)
- Close to WTC business area, Beatrixpark and highway
- Wooden floors and brand new carpet in bedrooms
- Storage available in the attic
- No sharing/ no smoking/
- Bright

This Property is listed by an MVA Certified Expat Broker
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-07-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
124 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaėlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder