Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bernard Zweerskade 23 - III/IV 1077VA Amsterdam, Diepenbrockbuurt

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
201 m²
Aantal kamers
7

Omschrijving

---------------ENGLISH TEXT BELOW----------------

Op een prachtige locatie in Amsterdam Zuid ligt dit dubbel bovenhuis met dakterras aan het water met uitzicht over het Beatrixpark.

OMSCHRIJVING;
De woning bestaat uit de 2 bovenste verdiepingen van een typisch jaren 30 pand. De totale woonoppervlakte is 201
m2 (NEN 2580-meting). De woonverdieping beschikt over een U-vormige kamer en suite woonkamer met aan de achterzijde een moderne open keuken en balkon. Verder beschikt deze verdieping over 2 ruime slaapkamers en een badkamer (ligbad, douche, wastafel).

De bovenste verdieping beschikt nog eens over 3 ruime slaapkamers waarvan 1 toegang heeft tot de vliering. Tevens is ook hier weer een badkamer (ligbad, douche, dubbele wastafel) en op de overloop is nog een kitchenette en een separaat toilet gelegen. Via 2 openslaande deuren op de overloop is er toegang tot het zeer ruime dakterras.

INDELING:
3e Verdieping: Entree, hal, toilet, woonkamer en suite met open keuken, slaapkamer voor, slaapkamer achter, badkamer, balkon.

4e Verdieping: Overloop, toilet, kitchenette, 3 slaapkamers, badkamer en dakterras.

Zolder: Vliering

BIJZONDERHEDEN:
- Parketvloer
- 5 slaapkamers, 2 badkamers
- Dakterras
- Gemeentelijke erfpachtcanon afgekocht tot 1 december 2053
- 2 appartementsrechten
- Servicekosten € 312,50 per maand

De VVE wordt professioneel beheerd en functioneert prima. Het aantal leden bedraagt 20 en er wordt vergaderd en gereserveerd.

OMGEVING:
De woning is bijzonder gunstig gelegen op korte loopafstand van supermarkten, leuke restaurants en winkels in de Beethovenstraat die om de hoek is gelegen. De gezellige Albert Cuyp markt in de Pijp, Scheldestraat in de Rivierenbuurt liggen op korte afstand. Het Beatrixpark ligt tegenover de woning.

BEREIKBAARHEID:
Openbaar vervoer (bus en tram) is beschikbaar om de hoek. Het NS-station Zuid-WTC ligt op loopafstand. Aansluiting
op de Ringweg A10 is zeer nabij, met directe toegang tot de uitvalswegen A1, A2 en A4. Voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg middels bewonersvergunning. Geen wachttijd en 2 vergunningen mogelijk.


**********************************************************************************************
his apartment with roofterrace, on the top two floors of the building, is in a wonderful area of Amsterdam Zuid. It is located by the water and it has a free view over the Beatrix Park. 
DESCRIPTION;
This home occupies the top two floors of traditional years 30's building. The total living surface is 201 square meters (NEN2580 standards). The first floor features a U-shaped living area consisting of an en-suite living room, dining room, and a modern open kitchen. In the dining room, French doors open to the balcony, facing the large courtyard. On the same floor, we find two spacious bedrooms, a bathroom with a shower, a separate bathtub and basin, and a separate toilet. The second floor features three additional spacious bedrooms, a bathroom with shower, a separate bathtub and double basin. It also features a large landing area with a kitchenette and a separate toilet. French doors give access to the large sunny roof terrace. Finally, one of the bedrooms gives access to the attic. 

LAYOUT
3rd floor
Entrance, hallway, toilet, en-suite living room with a dining room and open kitchen, one bedroom in the front and one bedroom in the back, a bathroom, and a balcony. 

4th floor
Large landing, toilet, kitchenette, 3 bedrooms, bathroom, roof terrace.

Attic

SPECIAL FEATURES
-Parquet floor everywhere
-5 bedrooms, 2 bathrooms
-roof terrace
-ground lease purchased until Dec-1st-2053
-double apartment status
-service fees 625 Euro per month, of which 312.5 Euro for water and heating
-the building is professionally managed by the association of owners and it functions well. The association consists of 20 members, who meet regularly and provide for common costs. 

NEIGHBORHOOD
The building is an exceptional location, at walking distance from supermarkets, nice restaurants, and shops on the Beethovenstraat. The traditional Albert Cuyp market, in the Pijp, and Schelderstraat, in the Ruvierenbuurt, are at a short distance. The home is located opposite the Beatrixpark. 

CONNECTIVITY
Access to public transport ( bus and tram) is around the corner. The railway station Zuid WTC ( with a direct connection to Schiphol Airport) is at walking distance. Access to the ring road A10 is very close by, with a direct connection to highways A1, A2, and A4.
There is ample parking on the public road, up to 4 parking permits can be obtained, with no waiting time.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-05-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
201 m²
Inhoud
737 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaėlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder