Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bernard Zweerskade 24 /III 1077VA Amsterdam, Diepenbrockbuurt

Huurprijs € 3.000 per maand

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
136 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

---ENGLISH TRANSLATION BELOW---


Video viewing mogelijk. Wilt u een persoonlijke, virtuele rondleiding met één van onze makelaars via Face-time, Skype of Whatsapp bel dan ons kantoor voor een afspraak. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken voor een bezichtiging op lokatie. Wij houden ons dan vanzelfsprekend aan de regels van het RIVM en verzoeken u vriendelijk dat ook te doen.

Royaal en zeer licht 4-kamer appartement van circa 136 m2 gelegen op een zeer geliefde locatie aan het water op de Bernard Zweerskade. De woning is verdeeld over 1 woonlaag. De woning is gelegen op de hoek van de rustige Bernard Zweerskade met uitzicht over het Zuider Amstelkanaal, en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat met zijn vele aanbod aan traiteurs en speciaalzaken. Deze bijzondere woning is gelegen in een uniek gedeelte van het complex, vanwege de hoekligging is er veel lichtinval.

Indeling:
Middels gemeenschappelijke trap heeft u toegang tot de 3de verdieping. De hal geeft toegang tot alle ruimten van de woning. Aan de voorzijde een ruime L-vormige woonkamer met apart dinergedeelte. Door de grote raampartijen aan twee zijden is deze kamer zeer licht. Woonkamer geeft toegang tot het balkon op het zuid-westen. Aan de zijkant toegang middels en-suite deuren tot een ruime derde slaapkamer. Deze kamer is ook bereikbaar via de hal.

Aan de zijkant van de woning zijn de twee andere slaapkamers naast elkaar gelegen. De twee slaapkamers hebben ook inbouwkasten. De badkamer is in het midden van de woning gelegen en beschikt over een ligbad, toilet, inloopdouche, dubbele wasbak en design radiator. De keuken is gelegen aan de achterzijde en voorzien van luxueuze apparatuur, waaronder grote oven, 6-pits gasfornuis, vaatwasser, koelkast en vriezer. De toilet is separaat en er is een ruimte voor wasmachine en droger.

Omgeving:
Deze woning is gelegen op een mooie hoek van de Bernard Zweerskade en de Beethovenstraat in Amsterdam Zuid. Aan de zuidkant is er mooi uitzicht over het Zuider Amstelkanaal. De bekende winkelstraat de Beethovenstraat is meteen bij het naar buiten stappen te vinden en beschikt over vele traiteurs en diverse speciaalzaken, zoals onder andere Slagerij Hergo, kaasspecialist Kaas en Zo, Le pain Quotidien en een Coffee Company. De stadionweg met vele restaurants en bakker Le Fournil is op loopafstand, evenals The British School of Amsterdam en de Sportpark Olympiaplein. The Harbour Club is nabij en het Vondelpark voor ontspanning is op 5 minuten fietsafstand.
Uitstekende bereikbaarheid met de Ring A-10 en gunstig gelegen nabij de Zuid-As, vanwaar u een directe verbinding heeft met Schiphol.
In de buurt is voldoende parkeergelegenheid. Parkeren kan met vergunning, hiervoor is momenteel geen wachttijd. Voor de actuele wachtlijsten verwijzen wij u door naar de site van de Gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Goed formaat bovenwoning met de beschikking over 3 slaapkamers.
- Vanwege de hoogte van de woning is er een prachtig uitzicht te zien vanuit de woonkamer
- Gelegen in een karakteristiek pand gebouwd in Amsterdamse School uit de jaren ’30.
- Bouwjaar 1931 conform de BAG viewer.
- Per direct beschikbaar

---ENGLISH TRANSLATION---

Video viewing available. Would you like a personal, virtual tour with one of our brokers via Face-time, Skype or Whatsapp, call our office for an appointment. You can also make an appointment for a viewing on location. We will of course follow the rules of RIVM and kindly request you to do the same.


Spacious and very light 4-room Loft apartment of approximately 136 m2 located on a very popular location on the water at the Bernard Zweerskade. The house is located on the corner of the quiet Bernard Zweerskade with a view over the Zuider Amstel canal and the famous shopping street Beethovenstraat with its wide range of caterers and specialty shops.

Layout:
Through common stairs you have access to the 3rd floor. The hall gives access to all areas of the home. At the front a spacious L-shaped living room with separate dining area. Due to the large windows on two sides, this room is very light. Living room gives access to the balcony on the south-west. On the side access through en-suite doors to a spacious third bedroom. This room is also accessible through the hall.

The two other bedrooms are located next to each other on the side of the house. The two bedrooms also have fitted wardrobes. The bathroom is located in the middle of the house and has a bath, toilet, walk-in shower, double sink and design radiator. The kitchen is located at the rear and equipped with luxurious equipment, including a large oven, 6-burner gas stove, dishwasher, fridge and freezer. The toilet is separate and there is a space for washing machine and dryer.

Surroundings:
This apartment is located on a beautiful corner of the Bernard Zweerskade and the Beethovenstraat in Amsterdam South. On the south side there is a nice view over the Zuider Amstelkanaal. The well-known shopping street Beethovenstraat can immediately be found on the way out and has many caterers and various specialty shops, such as, among others, Butcher Hergo, cheese specialist Kaas en Zo, Le Pain Quotidien and a Coffee Company. The Stadionweg with many restaurants and bakery Le Fournil is within walking distance, as is The British School of Amsterdam and the Sportpark Olympiaplein. The Harbor Club is nearby and the Vondelpark for relaxation is a 5-minute bike ride away.
Excellent accessibility by the Ring A-10 and conveniently located near the Zuid-As, from where you have a direct connection with Schiphol.
There is ample parkingspace in the neighborhood. Parking is possible with a permit, for which there is currently no waiting time. For the current waiting lists we refer you to the site of the Municipality of Amsterdam.

Particularities:
- Good size apartment with access to 3 bedrooms.
- Because of the height of the house there is a beautiful view from the living room and from the roof terraces.
- Located in a characteristic building, built in Amsterdamse School style from the 30s.
- Build in 1931 in accordance with the BAG viewer.
- Immediately available
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-01-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
136 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaëlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder