Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Bernissestraat 0 ong 1079ZW Amsterdam, Rijnbuurt West

Bewaar object
Bouwjaar
nvt

Omschrijving

Parkeerplaats gelegen in een parkeerkelder geschikt voor een (1) auto. De parkeerkelder is gelegen onder een gebouw gerealiseerd in 2007, dus in perfecte staat.

Vanaf de straat rijdt u op maaiveld de inpandige parkeerbrug op. Deze parkeerbrug zakt vervolgens onder maaiveld naar de parkeerkelder. Vanaf de parkeerbrug rijdt u naar uw eigen parkeerplaats. Deze parkeerplaats bestaat is een automatisch bedienbare brug waar twee auto's op geparkeerd kunnen worden. Een van deze plekken is beschikbaar.

Gelegen op praktische locatie in de Rivierenbuurt - Amsterdam Zuid, slechts enkele autominuten van diverse uitvalswegen.

-Afgekochte erfpacht tot 15 mei 2036
-Veilige parkeerplaats op perfecte locatie
-Gezonde VvE
-Maandelijkse servicekosten € 48,50

Maximaal toegestane afmetingen:
lengte: 5.30 meter
breedte: 2.50 meter
hoogte 1.90 meter
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-01-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Rijnbuurt

Rijnbuurt De Rijnbuurt ligt in de Rivierenbuurt aan de oostkant van Amsterdam Zuid. Het is het deel ten noordoosten en zuidwesten van de Rijnstraat en wordt aan de noordelijke zijde afgesloten door de Vrijheidslaan en de Uiterwaardenstraat. Aan de zuidzijde wordt de Rijnbuurt begrensd door de rivier de Amstel met daaraan de bekende begraafplaats Zorgvlied. Middenin de buurt ligt de President Kennedylaan, met vele zijstraten, waaronder de Hunzestraat en de Vechtstraat. Het grootste park is het Martin Luther Kingpark, waar in de zomer altijd de Parade neerstrijkt. Plan Zuid In gebied rondom de Rijnstraat wonen gemiddeld meer hoger opgeleiden dan in de rest van Amsterdam en over het geheel wat minder kinderen. Het grootste deel van de bouw in de Rijnbuurt dateert, net als de bouw van de rest van de Rivierenbuurt, uit de jaren twintig tot veertig van de twintigste eeuw en maakt deel uit van ‘Plan Zuid’, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor Amsterdam Zuid bedacht. Amsterdamse School in de Rivierenbuurt Ondanks dat Berlage zelf niet in Amsterdamse Schoolstijl ontwierp, deden zijn opvolgers dat wel. Zie daar, de zo herkenbare stijl van de Rivierenbuurt, die veel architectuurliefhebbers naar deze wijk trekt. Naast de door velen geliefde bouwstijl, is de Rijnbuurt uiteraard ook een aantrekkelijke woonbuurt; zowel dichtbij het centrum als bij bijvoorbeeld de populaire Pijp en de ring.