Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Bernissestraat 12 1079ZW Amsterdam

Bewaar object

Omschrijving

Parkeerplaats gelegen in een parkeerkelder geschikt voor een (1) auto. De parkeerkelder is gelegen onder een gebouw gerealiseerd in 2007, dus in goede staat.

Vanaf de straat kunt u het hek op afstand openen en rijdt u hierna de lift op. Deze lift zakt vervolgens naar de kelder van het gebouw. Vanaf de lift rijdt u naar uw eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Deze parkeerplaats bestaat uit een automatisch bedienbare brug waar twee auto's op geparkeerd kunnen worden. Een van deze plekken is beschikbaar.

Gelegen op praktische locatie in de Rivierenbuurt - Amsterdam Zuid, slechts enkele autominuten van diverse uitvalswegen. De A2 en de A 10 zijn eenvoudig bereikbaar.

Maximaal toegestane afmetingen:
lengte: 5.30 meter
breedte: 2.50 meter
hoogte 1.90 meter


-------------------************-----------------------***************-------------------------*************------

Parking space located in a parking basement suitable for a (1) car. The parking basement is located under a building realized in 2007, so in good condition.

From the street you can open the gate remotely and then drive up the elevator. This elevator then drops to the basement of the building. From the elevator you drive to your own parking space in the parking basement. This parking lot consists of an automatically operated bridge where two cars can be parked. One of these places is available.

Located on practical location in the Rivierenbuurt - Amsterdam South, only a few minutes by car from various roads. The A2 and the A 10 are easily accessible.

Maximum allowed dimensions:
length: 5.30 meters
width: 2.50 meters
height 1.90 meters
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-11-2018
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Rijnbuurt

Rijnbuurt De Rijnbuurt ligt in de Rivierenbuurt aan de oostkant van Amsterdam Zuid. Het is het deel ten noordoosten en zuidwesten van de Rijnstraat en wordt aan de noordelijke zijde afgesloten door de Vrijheidslaan en de Uiterwaardenstraat. Aan de zuidzijde wordt de Rijnbuurt begrensd door de rivier de Amstel met daaraan de bekende begraafplaats Zorgvlied. Middenin de buurt ligt de President Kennedylaan, met vele zijstraten, waaronder de Hunzestraat en de Vechtstraat. Het grootste park is het Martin Luther Kingpark, waar in de zomer altijd de Parade neerstrijkt. Plan Zuid In gebied rondom de Rijnstraat wonen gemiddeld meer hoger opgeleiden dan in de rest van Amsterdam en over het geheel wat minder kinderen. Het grootste deel van de bouw in de Rijnbuurt dateert, net als de bouw van de rest van de Rivierenbuurt, uit de jaren twintig tot veertig van de twintigste eeuw en maakt deel uit van ‘Plan Zuid’, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor Amsterdam Zuid bedacht. Amsterdamse School in de Rivierenbuurt Ondanks dat Berlage zelf niet in Amsterdamse Schoolstijl ontwierp, deden zijn opvolgers dat wel. Zie daar, de zo herkenbare stijl van de Rivierenbuurt, die veel architectuurliefhebbers naar deze wijk trekt. Naast de door velen geliefde bouwstijl, is de Rijnbuurt uiteraard ook een aantrekkelijke woonbuurt; zowel dichtbij het centrum als bij bijvoorbeeld de populaire Pijp en de ring.