Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bernissestraat 12 B 1079ZW Amsterdam, Rijnbuurt West

Huurprijs € 235 per m2/jaar

Bewaar object

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte te huur aan een rustige straat in de Rivierenbuurt. De kantoorruimte van circa 160 mē v.v.o. met eigen entree en voorzieningen ligt op de begane grond van een complex gebouwd rond 2007. Dankzij de vele ramen aan de voorzijde en de grote glazen puien aan de achterzijde is veel natuurlijk licht aanwezig in de ruimte.

De bouwkundige U-vorm maakt dat de ruimte flexibel in te delen is, waarmee vele vormen van gebruik gefaciliteerd kunnen worden. Hierbij valt te denken aan kantoorgebruik, maar ook het houden van een praktijk of een andere zorg-gerelateerde functie behoort tot de mogelijkheden.

Ligging
De kantoorruimte bevindt zich aan de Bernissestraat 12 B, om de hoek van de geliefde Maasstraat, in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Deze populaire buurt in Amsterdam Zuid wordt gekenmerkt door een combinatie van wonen, werken en winkelen. In de directe omgeving van de kantoorruimte bevinden zich naast de vele woongebouwen diverse kantoren, hotels, het Stadsdeelkantoor Zuid en overige voorzieningen. Bovendien ligt de gezellige Maasstraat, met haar vele winkels en terrassen zich op een loopafstand van minder dan 5 minuten.

Bereikbaarheid
Zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer is de kantoorruimte uitstekend bereikbaar.

De Ringweg A10 is via de nabijgelegen President Kennedylaan (S109 & S110) binnen enkele minuten per auto te bereiken.

Op loopafstand bevinden zich diverse haltes van zowel metro als tram en bus. Vanaf het metrostation Europaplein rijdt de Noord-Zuidlijn naar station Zuid en het Centrum/Amsterdam Noord. Tevens stoppen diverse tram- en buslijnen, die verbinding geven in vele richtingen, op
meerdere locaties in de directe omgeving van het object.

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt circa 160 mē v.v.o. kantoorruimte op de begane grond.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-)vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd in huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende aanwezige voorzieningen:

- Representatieve eigen entree;
- CV-installatie met vloerverwarming;
- Mechanische ventilatie-installatie;
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Keuken voorzien van apparatuur;
- Laminaatvloer;
- Twee toiletten met voorportaal;
- Diverse inbouwkasten;
- NUTS-aansluitingen tot in de meterkast.

Huurprijs
€ 235,- per mē v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Pro memorie.

Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en (eventuele) overige voorzieningen.

Bestemming
Kantoorruimte of ruimte voor maatschappelijke voorzieningen.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse PM.

Betalingsverplichting
Per kwartaal bestaat de betalingsverplichting van huurder uit de huurprijs plus de servicekosten, beide te vermeerderen met BTW en te voldoen bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huuringangsdatum
In nader overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-05-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Rijnbuurt

Rijnbuurt De Rijnbuurt ligt in de Rivierenbuurt aan de oostkant van Amsterdam Zuid. Het is het deel ten noordoosten en zuidwesten van de Rijnstraat en wordt aan de noordelijke zijde afgesloten door de Vrijheidslaan en de Uiterwaardenstraat. Aan de zuidzijde wordt de Rijnbuurt begrensd door de rivier de Amstel met daaraan de bekende begraafplaats Zorgvlied. Middenin de buurt ligt de President Kennedylaan, met vele zijstraten, waaronder de Hunzestraat en de Vechtstraat. Het grootste park is het Martin Luther Kingpark, waar in de zomer altijd de Parade neerstrijkt. Plan Zuid In gebied rondom de Rijnstraat wonen gemiddeld meer hoger opgeleiden dan in de rest van Amsterdam en over het geheel wat minder kinderen. Het grootste deel van de bouw in de Rijnbuurt dateert, net als de bouw van de rest van de Rivierenbuurt, uit de jaren twintig tot veertig van de twintigste eeuw en maakt deel uit van ‘Plan Zuid’, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor Amsterdam Zuid bedacht. Amsterdamse School in de Rivierenbuurt Ondanks dat Berlage zelf niet in Amsterdamse Schoolstijl ontwierp, deden zijn opvolgers dat wel. Zie daar, de zo herkenbare stijl van de Rivierenbuurt, die veel architectuurliefhebbers naar deze wijk trekt. Naast de door velen geliefde bouwstijl, is de Rijnbuurt uiteraard ook een aantrekkelijke woonbuurt; zowel dichtbij het centrum als bij bijvoorbeeld de populaire Pijp en de ring.