Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bernissestraat 12 B 1079ZW Amsterdam, Rijnbuurt West

Huurprijs € 235 per m2/jaar

Omschrijving

Representatieve kantoor-/bedrijfsruimte te huur aan een rustige straat in de Rivierenbuurt. De ruimte van circa 160 mē v.v.o. met eigen entree en voorzieningen ligt op de begane grond van een complex gebouwd rond 2007. Dankzij de vele ramen aan de voorzijde en de grote glazen puien aan de achterzijde is veel natuurlijk licht aanwezig in de ruimte.

De bouwkundige U-vorm maakt dat de ruimte flexibel in te delen is, waarmee vele vormen van gebruik gefaciliteerd kunnen worden. Hierbij valt te denken aan kantoorgebruik, consumentverzorgende dienstverlening, gebruik als winkel, maar ook het houden van een praktijk of een andere zorg-gerelateerde functie behoort tot de eventuele mogelijkheden.

Ligging
De kantoor-/bedrijfsruimte bevindt zich aan de Bernissestraat 12 B, om de hoek van de geliefde Maasstraat, in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Deze populaire buurt in Amsterdam Zuid wordt gekenmerkt door een combinatie van wonen, werken en winkelen. In de directe omgeving van het object bevinden zich naast de vele woongebouwen diverse kantoren, hotels, het Stadsdeelkantoor Zuid en overige voorzieningen. Bovendien ligt de gezellige Maasstraat, met haar vele winkels en terrassen zich op een loopafstand van minder dan 5 minuten.

Bereikbaarheid
Zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer is het object uitstekend bereikbaar.

De Ringweg A10 is via de nabijgelegen President Kennedylaan (S109 & S110) binnen enkele minuten per auto te bereiken.

Op loopafstand bevinden zich diverse haltes van zowel metro als tram en bus. Vanaf het metrostation Europaplein rijdt de Noord-Zuidlijn naar station Zuid en het Centrum/Amsterdam Noord. Tevens stoppen diverse tram- en buslijnen, die verbinding geven in vele richtingen, op meerdere locaties in de directe omgeving van het object.

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt circa 160 mē v.v.o. kantoor-/bedrijfsruimte op de begane grond.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-)vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Opleveringsniveau
De kantoor-/bedrijfsruimte wordt opgeleverd in huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende aanwezige voorzieningen:

- Representatieve eigen entree;
- CV-installatie met vloerverwarming;
- Mechanische ventilatie-installatie;
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Keuken voorzien van apparatuur;
- Laminaatvloer;
- Twee toiletten met voorportaal;
- Diverse inbouwkasten;
- NUTS-aansluitingen tot in de meterkast.

Huurprijs
€ 235,- per mē v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Pro memorie.

Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en (eventuele) overige voorzieningen.

Bestemming
Het object is bestemd om te worden gebruikt ten behoeve van:

- Detailhandel;
- Bedrijf;
- Consumentverzorgende dienstverlening;
- Evt. maatschappelijke dienstverlening;

Gebruik t.b.v. horeca en/of kinderdagverblijf is niet toegestaan.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse PM.

Betalingsverplichting
Per kwartaal bestaat de betalingsverplichting van huurder uit de huurprijs plus de servicekosten, beide te vermeerderen met BTW en te voldoen bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huuringangsdatum
In nader overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-05-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Rijnbuurt

Rijnbuurt De Rijnbuurt ligt in de Rivierenbuurt aan de oostkant van Amsterdam Zuid. Het is het deel ten noordoosten en zuidwesten van de Rijnstraat en wordt aan de noordelijke zijde afgesloten door de Vrijheidslaan en de Uiterwaardenstraat. Aan de zuidzijde wordt de Rijnbuurt begrensd door de rivier de Amstel met daaraan de bekende begraafplaats Zorgvlied. Middenin de buurt ligt de President Kennedylaan, met vele zijstraten, waaronder de Hunzestraat en de Vechtstraat. Het grootste park is het Martin Luther Kingpark, waar in de zomer altijd de Parade neerstrijkt. Plan Zuid In gebied rondom de Rijnstraat wonen gemiddeld meer hoger opgeleiden dan in de rest van Amsterdam en over het geheel wat minder kinderen. Het grootste deel van de bouw in de Rijnbuurt dateert, net als de bouw van de rest van de Rivierenbuurt, uit de jaren twintig tot veertig van de twintigste eeuw en maakt deel uit van ‘Plan Zuid’, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor Amsterdam Zuid bedacht. Amsterdamse School in de Rivierenbuurt Ondanks dat Berlage zelf niet in Amsterdamse Schoolstijl ontwierp, deden zijn opvolgers dat wel. Zie daar, de zo herkenbare stijl van de Rivierenbuurt, die veel architectuurliefhebbers naar deze wijk trekt. Naast de door velen geliefde bouwstijl, is de Rijnbuurt uiteraard ook een aantrekkelijke woonbuurt; zowel dichtbij het centrum als bij bijvoorbeeld de populaire Pijp en de ring.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder