Bernissestraat 8 A 1079ZW Amsterdam, Rijnbuurt West

Bewaar object

Omschrijving

BERNISSESTRAAT 8-A, 1079 ZW AMSTERDAM

Het appartement (ca. 80mē) is gelegen op de vierde verdieping van het fraaie complex Amberhof, een representatief complex, opgeleverd in 2009. Deze mooie afgewerkte 3-kamerwoning heeft door zijn hoekligging en grote raampartijen veel lichtinval en vrijheid door de ligging aan de kop van het blok.

Indeling:
Centrale entree met lift en trappenhuis. Entree woning op de derde verdieping. Hal/gang met berging voorzien van cv-ketel, mechanische ventilatie en wasmachine-aansluiting. Separaat toilet. Zeer ruime woonkamer met grote raampartijen welke voor veel lichtinval zorgen en twee openslaande deuren. Open keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur. Masterbedroom met badkamer welke is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. Tweede slaapkamer.
Garage in onderbouw.

Omgeving:
Het appartement ligt in de Rivierenbuurt, stadsdeel Zuid, om de hoek van de Maasstraat. Met de tram bent u in enkele minuten in het centrum, waar u overigens ook in ca. 10 minuten naar toe fietst. Er is een uitstekende aansluiting op de Rijkswegen A10 (ringweg Amsterdam) en A2. Binnen enkele minuten fietst u naar het Amstelstation, station RAI en de Zuidas. Op loopafstand liggen de winkelstraten Maasstraat en Rijnstraat met een uitgebreid winkelaanbod, de Scheldestraat met haar vele restaurants maar ook congrescentrum RAI, het Beatrixpark, Martin Luther Kingpark.

Bijzonderheden:
- Appartement (ca. 80mē) in de Rivierenbuurt
- Twee slaapkamers
- Lift
- Garage in onderbouw
- Dubbel glas
- Mechanische ventilatie
- Video intercom
- Beschikbaar per 1 mei 2018

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-04-2018
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Rijnbuurt

Rijnbuurt De Rijnbuurt ligt in de Rivierenbuurt aan de oostkant van Amsterdam Zuid. Het is het deel ten noordoosten en zuidwesten van de Rijnstraat en wordt aan de noordelijke zijde afgesloten door de Vrijheidslaan en de Uiterwaardenstraat. Aan de zuidzijde wordt de Rijnbuurt begrensd door de rivier de Amstel met daaraan de bekende begraafplaats Zorgvlied. Middenin de buurt ligt de President Kennedylaan, met vele zijstraten, waaronder de Hunzestraat en de Vechtstraat. Het grootste park is het Martin Luther Kingpark, waar in de zomer altijd de Parade neerstrijkt. Plan Zuid In gebied rondom de Rijnstraat wonen gemiddeld meer hoger opgeleiden dan in de rest van Amsterdam en over het geheel wat minder kinderen. Het grootste deel van de bouw in de Rijnbuurt dateert, net als de bouw van de rest van de Rivierenbuurt, uit de jaren twintig tot veertig van de twintigste eeuw en maakt deel uit van ‘Plan Zuid’, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor Amsterdam Zuid bedacht. Amsterdamse School in de Rivierenbuurt Ondanks dat Berlage zelf niet in Amsterdamse Schoolstijl ontwierp, deden zijn opvolgers dat wel. Zie daar, de zo herkenbare stijl van de Rivierenbuurt, die veel architectuurliefhebbers naar deze wijk trekt. Naast de door velen geliefde bouwstijl, is de Rijnbuurt uiteraard ook een aantrekkelijke woonbuurt; zowel dichtbij het centrum als bij bijvoorbeeld de populaire Pijp en de ring.

Kaart Bernissestraat 8 A 1079ZW Amsterdam, Rijnbuurt West

naar Bernissestraat 8 A 1079ZW Amsterdam, Rijnbuurt West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand