Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Berthold Brechtstraat 28 1102RW Amsterdam, Venserpolder West

Bewaar object

Omschrijving

Fraai 3-kamer appartement op de eerste verdieping met een balkon op het zuiden!

Locatie:
Dit lichte 3-kamer appartement is gelegen in het groenste stadsdeel van Amsterdam op de eerste verdieping van een verzorgd appartementencomplex.

De ligging van het appartement is centraal ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten. Zo bevindt zich op loopafstand de Amsterdam Arena met de Arena Boulevard. Hier is een gezellig centrum gekomen met een Fitness & Health Centrum, basketbalveld, tennisbaan, winkels, detailhandel, restaurants en bars. In de nabije omgeving bevindt zich verder het Nelson Mandelapark, winkelcentrum Amsterdamse Poort voor uw dagelijkse boodschappen, Woonboulevard Villa Arena, bioscoop Pathι Arena, AFAS Live en de Ziggo Dome. Daarnaast liggen op gepaste afstand het groen- en recreatiegebied Ouderkerkerplas, diverse lage- en hoge scholen en het Academisch Medisch Centrum (AMC). De bereikbaarheid is uitstekend met in de nabije omgeving diverse uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10). Voor wat betreft het openbaar vervoer ligt op 2 minuten loopafstand het metrostation Strandvliet waar je in ca. 10 minuten naar het centrum van Amsterdam brengt. Ook metro- en treinstation Bijlmer ArenA, Venserpolder en Duivendrecht liggen in de directe omgeving. Met de trein ben je binnen circa 15 minuten op Schiphol, Utrecht of Amsterdam Centraal.

Globale indeling:
Bij binnenkomst geeft de hal toegang tot nagenoeg alle vertrekken. De woonkamer is ruim 21 m2 groot en kent veel lichtinval door de grote raamkozijnen. De ruime keuken heeft veel lichtinval door de openslaande balkondeuren en is voorzien van o.a. een net aanrechtblad, 4-pits gaskookplaat, oven en afzuigkap. Tevens bevindt zich naast de keukenopstelling een inbouwkast met CV-ketel en een kast met wasmachineaansluiting. Het balkon is gelegen op het zuiden, waardoor je het grootste gedeelte van de dag kunt genieten van zon. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee royale slaapkamers. Alle wanden zijn keurig gesausd en de woon- en slaapkamers in het appartement zijn afgewerkt middels een fraaie laminaatvloer. De badkamer is netjes betegeld en voorzien van een wastafel en bad- douche combinatie. Naast de badkamer bevindt zich de separate toiletruimte met wastafel. Tot slot beschikt het appartement over veel opbergmogelijkheden met een bergkast in de woning alsmede een eigen berging gelegen in de onderbouw.

Samenvattend: een ideale starterswoning met alle voorzieningen binnen handbereik!

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1986
• Woonoppervlakte circa 70 m2
• Servicekosten bedragen € 120,71,- per maand
• Erfpacht afgekocht t/m 30-04-2036
• Balkon op het zuiden
• Eigen berging in de onderbouw
• Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing
• Dit appartement kan uitsluitend worden bezichtigd als u bij binnenkomst uw schoenen uit wil trekken.
• Actieve en financieel gezonde VvE
• Uitstekende bereikbaarheid, diverse metrostations binnen handbereik
• De koopakte wordt bij een notaris getekend volgens Amsterdams model
• Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-03-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Kaart Berthold Brechtstraat 28 1102RW Amsterdam, Venserpolder West

naar Berthold Brechtstraat 28 1102RW Amsterdam, Venserpolder West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand