Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bertrand Russellstraat 62 1097HL Amsterdam, Julianapark

Bewaar object
Bouwjaar
1991
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

***English text below***

In een autoluwe straat en op loopafstand van het Amstelstation verzorgd 3-kamerwoning op de tweede verdieping van een modern complex (1991) met riant terras op het zuiden (16m²).

INDELING
Hal/entree met cv-ruimte. Ruime woonkamer met toegang naar het (deels) overdekt terras. Nette woonkeuken voorzien van alle inbouwapparatuur (inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en combimagnetron). Twee slaapkamers aan de voorzijde. Badkamer met bad/douche, badkamermeubel met wastafel en wasmachineaansluiting. Separaat toilet met fonteintje. Ruime provisiekast.

LOCATIE
De woning heeft een centrale ligging in een rustige en autoluwe straat in Watergraafsmeer op loopafstand van o.a. het Amstelstation, Rivierenbuurt, Park Frankendael, de Wibautstraat en dichtbij de HvA, het OLVG, het Oosterpark, de Linnaeusstraat en gezellige Pijp. In de directe omgeving zijn er diverse leuke restaurants, cafés en hotspots. De woning is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zo vindt u bij het Amstelstation diverse trein-, tram-, metro- en busverbindingen. Daarnaast vindt u op loopafstand alle winkels voor uw dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen.

BIJZONDERHEDEN
- Nette laminaatvloer (2014) door de gehele woning.
- Parkeervergunning direct verkrijgbaar.
- Volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas.
- Voorzien van mechanische ventilatie.
- Energielabel C.
- Combiketel (Remeha) 2015.
- Bergingsbox op de BG (ca. 4m2).
- Er wordt een nieuwe bank geplaatst door verhuurder.
- Tweede slaapkamer is ingericht.
- Oplevering per 1 mei 2019.

VERHUURVOORWAARDEN
- De woning wordt gemeubileerd en gestoffeerd opgeleverd; EUR 80,- per maand.
- Kale huurprijzen zijn exclusief nutsvoorzieningen, internet en kabel.
- Tijdelijke verhuur; huurtermijn van twee jaar.
- Waarborgsom twee maanden.
- Geen huisdieren.
- Garantstellingen worden niet geaccepteerd.
- Er wordt niet verhuurd aan studenten.
- De woning kan niet als pied-a-tèrre worden gehuurd.
- Het huurcontract gaat zo spoedig mogelijk in na de bezichtiging.

Voor meer informatie zie onze website.


*** English text***

This neat 3-room apartment on the second floor of a modern complex (1991) with spacious terrace oriented to the south (16m²) is located in a low traffic street and at walking distance from Amstel station.

LAYOUT
Hall/entrance with central heating area. Spacious living room with access to the (partially) covered terrace. Neat kitchen diner fitted with all built-in appliances (induction cooker, dishwasher, refrigerator and combination microwave). Two bedrooms at the front. Bathroom with bath/shower, vanity unit with washstand and washing machine connection. Separate toilet with washbasin. Spacious pantry.

LOCATION
The house is located in a quiet central location with low traffic flow in Watergraafsmeer within walking distance from Amstel station, Rivierenbuurt neighbourhood, Park Frankendael, Wibautstraat and close to HvA, OLVG, Oosterpark, Linnaeusstraat and convivial Pijp. In the direct vicinity, there are various pleasant restaurants, cafes and hotspot places of interest. The house is easily accessible with public transport, and near Amstel station there are various train, tram, metro and bus connections. In addition, all stores for your daily and non-daily groceries are within walking distance. Two Supermarkets (Vomar and Lidl) on a walking distance.

PARTICULARITIES
- Neat laminate floor (2014) throughout the house.
- Parking permit available immediately.
- Completely insulated and featuring double glazing.
- Featuring mechanical ventilation.
- Energy label C.
- Combination boiler (Remeha) 2015.
- Storage box on GF (approx. 4m2).
- Landlord will place a new sofa.
- Second bedroom is furnished.
- Available 1st of May 2019.

RENTAL CONDITIONS
- The house is delivered fully furnished; EUR 80 per month.
- Rental rates are excluding utilities, internet and cable.
- Temporary rentals; rental period of two years.
- Deposit sum of two months.
- No pets.
- Guaranteeing by others will not be accepted.
- Not available for students.
- The house cannot be rented as a pied-a-tèrre.
- The rental agreement will start as soon as possible after the viewing.

???????For more information see our website.

Listed by a MVA Certified Expat Broker.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 5 p/m
Aanmeldingsdatum
04-03-2019
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Frankendael

Frankendael is een wijk in de polder Watergraafsmeer in stadsdeel Amsterdam Oost. De wijk ligt rondom Park Frankendael en wordt begrensd door de Transvaalkade, de Middenweg, de Kruislaan en de Weesperzijde. Rijksmonument Frankendael Frankendael is een wijk in de Watergraafsmeer, in Amsterdam-Oost. De wijk, die vroeger Tuindorp Frankendael heette, wordt ook wel Jeruzalem genoemd. Deze naam is ontleend aan het uiterlijk van de huizen, die met hun witte betonnen muren en platte daken aan de bebouwing van Jeruzalem doen denken. De wijk en woningen zijn ontworpen door de stedenbouwkundigen en architecten Cornelis van Eesteren, Ko Mulder, Benjamin Merkelbach, Charles Karsten, Piet Elling en Mart Stam. De wijk is gebouwd tussen 1950 en 1954 en kreeg in 2010 de status van rijksmonument. Lommerrijke wijk Naast Park Frankendael en het Darwinplantsoen is er veel ander groen in de wijk. In onder andere de Maxwellstraat, Einthovenstraat en Pekelharingstraat staan lage eengezinswoningen uit begin jaren ’50 omringd door bomen en lommer. Voor een deel zijn de (duplex)woningen aan vernieuwing toe. De woningcorporaties gaan die plannen voor de buurt stapsgewijs uitvoeren. Huis Frankendael De drooglegging van de Watergraafsmeer werd rond 1629 volbracht. In de loop van de zeventiende eeuw en ook de eeuw erna werden er ruim veertig hofsteden en buitenplaatsen in de polder aangelegd. Slechts één buitenplaats hiervan is nog intact: Huis Frankendael, uiteraard ook naamgever van de wijk.