Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bestevaerstraat 110 II 1056HS Amsterdam, Landlust Zuid

Vraagprijs € 299.500 

Bewaar object
Bouwjaar
1924
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Dit schitterende 3 kamer appartement van 50 m2 is gelegen op de tweede verdieping van dit keurig onderhouden pand aan de Bestevaerstraat. Het pand wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Je komt binnen in de hal van waaruit de badkamer, de twee slaapkamers en de woonkamer bereikbaar zijn. Vanuit de woonkamer bereik je de half-open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het op het oosten gesitueerde balkon is bereikbaar vanuit zowel de woonkamer als de keuken. Het geheel wordt compleet gemaakt door een zeer ruime berging van 16 m2 in de kelder van het complex.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
Het appartement is gelegen in het bruisende voormalige stadsdeel Bos en Lommer. In de buurt kun je een lekker hapje eten bij onder andere Van de Buurt, Het Wilde Westen en Podium Mozaik. Bij het Podium Mozaik kunt u tevens genieten van kunst, cultuur en theatervoorstellingen. Ook hotspots 'Westerpark' en 'De Hallen' voor een unieke vrijdagmiddagborrel liggen om de hoek. Als u zelf wilt koken, vind je meerdere supermarkten op loopafstand.
Voor sport en ontspanning is Sportplaza Mercator nabij gelegen, dat zowel over een fitnessruimte als een zwembad beschikt. Tevens het Erasmus- en Rembrandtpark liggen in de nabijheid van de woning.

Je kunt daarnaast eenvoudig je weg vinden naar het centrum en bijvoorbeeld de Jordaan, op een minuut of 5 fietsen. Ook de uitvalswegen zijn in enkele minuten met de auto aan te rijden, via oprit S104 en S105 ben je zo op de Ring A10.

Eigendomssituatie:
Het appartementencomplex is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon (de jaarlijkse huur voor deze grond) is afgekocht tot 31 januari 2061. De erfpacht is voortdurend en hierop zijn de algemene bepalingen van 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1924
-Woonoppervlakte 50 m2
-Erfpacht afgekocht t/m 31-01-2061
-Volledig voorzien van dubbele beglazing
-Servicekosten bedragen € 84,31 per maand (inclusief opstalverzekering en reservering onderhoud)
-Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-02-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1924

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
50 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.