Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bestevaerstraat 119 I 1056HL Amsterdam, Landlust Zuid

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

** ENGLISH BELOW **

Bestevaerstraat 119-I

In het hippe stadsdeel West bieden wij dit goed ingedeelde appartement (50m˛) aan met zonnig balkon (Westen) op EIGEN GROND.

Locatie:
Het appartement is op korte afstand gelegen van diverse winkels aan de De Clercqstraat, Jan Evertsenstraat en Admiraal de Ruijterweg. Ook het horeca aanbod is goed vertegenwoordigd met o.a. De Spaghetteria, Café Partisan, Faam, Bar Spek en Café Thuys. Ook zijn er diverse koffietentjes en het populaire Mercatorplein (met o.a. cafe Zurich en frits) in de nabije omgeving. Sporten kunt u in het Erasmuspark en/of Rembrandtpark en voor het actuele cultuuraanbod kunt u terecht bij de Hallen waar de nieuwste films en documentaires draaien.

Indeling:
Verzorgde gemeenschappelijke entree, toegang tot het appartement op de eerste verdieping.
Hal/entree met meterkast en toegang tot de badkamer v.v. toilet, wastafel en douche. Toegang tot de living via de entree gelegen aan de balkonzijde welke een heerlijk en groen uitzicht biedt over de binnentuin. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de semi open keuken v.v. spoelbak, gaskookplaat en ijskast, met de mogelijkheid om een afwasmachine te plaatsen. In de woonkamer bevindt zich tevens een praktische kast met wasmachine opstelling en cv-ketel. De woning beschikt over maar liefst twee prettige slaapkamers, de Master bedroom is gelegen aan de voorzijde en de werk/logeerkamer is gelegen aan het balkon aan de achterzijde.

Vereniging van eigenaren (VvE):
De vereniging is gezond en bestaat uit meerdere appartementsrechten. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 76,- per maand en er is een positief saldo in kas. Het beheer wordt verzorgd door Delair. Alle beschikbare stukken zijn ter inzage.

Bereikbaarheid en parkeren:
De woning is zeer gunstig gelegen wat betreft de bereikbaarheid. Zowel de binnenstad als station Amsterdam Sloterdijk zijn op minder dan 10 minuten fietsafstand. Daarnaast is de Ringweg A10 (afslag s 105) binnen enkele minuten te bereiken. Op loopafstand zijn er meerdere bus- en tramhaltes richting o.a. Amsterdam Sloterdijk, Zuid WTC en Amsterdam Centraal. Ook met de auto is deze woning uitstekend bereikbaar. Een parkeervergunning kan worden aangevraagd; voor meer informatie en de kosten kunt u terecht op de website van de gemeente.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond;
- Servicekosten bedragen € 76,- per maand;
- Oplevering in overleg.

Vraagprijs €300.000,- k.k.


----------------------------------------------------------
Bestevaerstraat 119-I

Located in trendy Amsterdam West we offer this well laid out apartment(50 m˛) with sunny balcony (West) with NO LEASE HOLD.

Location:
The apartement is located nearby a variety of shops on the De Clercqstraat, Jan Evertsenstraat and the Admiraal de Ruijterweg. Besides shops, you also find here a lot of restaurants/bars for example restaurant De Spaghetteria, Café Partisan, Faam, Bar Spek and Café Thuys. Also you can find several coffee shops and the populair Mercatorplein (with for example Cafe Zurich and Frits) right around the corner. For sports you have the Erasmuspark and Rembrandtpark nearby and for the latest cultural offer you can go to the Hallen where you can watch the latest films and documentaries.

Lay out:
Well-kept communal entrance, access to the apartment on the first floor.
Hall/Entrance with meter cupboard and access to the bathroom with toilet, sink and shower. From the hall you have access to the living situated at the rear of the apartment with a nice and green view over the courtyard and a sunny balcony over the full breadth of the apartment.
At the front of the apartment is the semi-open kitchen with sink, gas hob and fridge. There is the possibility to place a dishwasher. In the living you find a practical storage space with room for the washing machine and boiler. The apartement has 2 nice bedrooms. The bedroom in the front is the Masterbedroom and the one in the rear is a work/guest room.

Vereniging van eigenaren (VvE):
The VvE is healthy and consists several apartments. The service costs are € 76,- a month and there is a positive balance. The management is taken care of by Delair. All the available document are available for consultation.

Accessibility and parking:
The property is very conveniently located in terms of accessibility. Both the city center and Amsterdam Sloterdijk Station are less than 10 minutes by bike. Also the ring A10 (exit s 105) can be reached within a few minutes. Within walking distance there are several bus and tram stops (for instance direction Amsterdam Sloterdijk, Zuid WTC and Amsterdam Centraal). Also with the car this apartment has a great accessibility. A parking permit can be requested. For more information and costst you can visit the website of the municipality.


Peculiarities:
- No lease hold
- Service cost: € 76,- a month
- Acceptance in consultation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-05-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
50 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder