Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bestevaerstraat 125 II 1056HL Amsterdam, Landlust Zuid

Bewaar object
Bouwjaar
1924
Woonoppervlakte
51 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Licht 3-kamerappartement gelegen in de Bestevaerstraat van 51m en een fijn balkon van 7m gelegen op het zuidwesten komt nu vrij voor de verkoop.

Wonen op korte afstand van de Jordaan, het Westerpark en de ringweg A10, dit appartement heeft het allemaal. De woning beschikt over 51m aan woonoppervlakte en is goed ingedeeld.

Indeling
Middels het gemeenschappelijk trappenhuis bereikt men de woning op de tweede verdieping. De hal biedt toegang tot al de vertrekken. De ruime lichte woonkamer aan de achterzijde van de woning heeft toegang tot het fijne balkon van 7m dat is gelegen op het zuidwesten. De openkeuken is van alle gemakken voorzien en heeft genoeg ruimte voor een gezellige eettafel. De 2 slaapkamers aan de voorzijde zijn direct met elkaar verbonden, de grotere slaapkamer beschikt over een inbouwkast. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. In de kelder is een berging van 8m.

Omgeving
Gelegen in de wijk Bos en Lommer waar steeds meer leuke buurttentjes komen waarvan Restaurant Selma's en Spaghetteria goede voorbeelden zijn. Voor groen is het Erasmuspark dichtbij en voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op de Jan van Galenstraat en het Hugo de Grootplein. Het Food Center wordt de komende jaren getransformeerd in een hoogwaardig woongebied; het Marktkwartier. De Monumentale Markthal wordt opgeknapt en belooft een fijne plek te worden!

Bus 18 en 828 en tram 19 hebben een halte om de hoek en wat betreft parkeren valt de straat onder vergunninggebied West 3.1 en op het moment van schrijven is er gn wachtlijst voor een parkeervergunning.

VvE & Erfpacht
De VvE bestaat uit de woningen gelegen aan de Bestevaerstraat 125-139 en Rijpstraat 133 te Amsterdam. De VvE wordt professioneel beheerd door Ymere VvE beheer, de maandelijkse servicekosten zijn 76,87 . De woning is gelegen om gemeentelijke erfpachtgrond, de Canon is vooruitbetaald tot en met 30 november 2060, AB2000 zijn van toepassing.

Bijzonderheden
- 3-kamerappartement
- Balkon van 7m gelegen op het zuidwesten
- Actieve en professioneel beheerde VvE
- Erfpacht afgekocht tot en met 30 november 2060
- Servicekosten 76,87 per maand
- 51m aan woonoppervlakte
- NEN2580 meetcertificaat aanwezig

***English translation***

Light 3-room apartment located in the Bestevaerstraat of 51m and a nice balcony of 7m located on the southwest is available for sale.

Living a short distance from the Jordaan, Westerpark and the A10 ring road, this apartment has it all. The property has 51m of living space and is well laid out.

Layout
Through the common staircase men reach the apartment on the second floor. The hall gives access to all the rooms. The spacious living room at the rear has a balcony of 7m that is located on the southwest. The open kitchen is fully equipped and has a good space for a cozy dining table. The 2 bedrooms at the front are directly connected, the lagre bedroom has a fitted wardrobe. The bathroom has a shower, sink and toilet. In the basement is a storage room of 8m.

Surroundings
Located in the Bos en Lommer district, where more and more nice neighborhood tents are coming, of which Restaurant Selma's and Spaghetteria are good examples. For green spaces, the Erasmus Park is close to Jan van Galenstraat and Hugo de Grootplein. The Food Center will be transformed in the next few years into a high-quality residential area; the Marktkwartier. The Monumental Market Hall is being refurbished and promises to be a great place!

Buses 18 and 828 and tram 19 have a stop around the corner and when it comes to parking the street falls under license area West 3.1 and at the time of writing there is no waiting list for a parking permit.

VvE & Leasehold
The VvE consists of the existing Bestevaerstraat 125-139 and Rijpstraat 133 in Amsterdam. The VvE is professionally managed by Ymere VvE management, the monthly service costs are 76.87. The property is located on municipal leasehold land, the Canon is prepaid until November 30, 2060, AB2000 apply.

Particularities
- 3-room apartment
- Balcony of 7m located on the southwest
- Active and professional managed VvE
- Annual lease payments surrendered up to and including 30 November 2060
- Service costs 76.87 per month
- 51m of living space
- NEN2580 measurement certificate present
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-03-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1924

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
51 m²
Externe bergruimte
8 m²
Inhoud
124 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variren van roti tot pizza en van dner tot een biologische cafetaria.