Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bestevaerstraat 20 huis 1056HN AMSTERDAM, Trompbuurt

Vraagprijs € 750.000 k.k.

Bewaar object
Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
135 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Een heerlijk ruim begane grond appartement van 135 m2 met 4 slaapkamers, verdeeld over de begane grond en het souterrain met diepe tuin op het oosten.
Ideaal voor gezinnen met kinderen of voor iemand die gewoon veel ruimte zoekt.

Indeling:
Eigen entree op de begane grond, hal, slaapkamer en ruime woonkamer met hoge plafonds van bijna 3 meter en openslaande deuren naar de tuin. De half open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en heeft toegang tot de tuin.
Achter de keuken is de badkamer gelegen welke is voorzien van een douche, bad, wc en dubbele wastafel. De wasmachine en cv-ketel zijn tevens in de badkamer te vinden.
De tuin ligt op het oosten en is bijna 17 meter diep. Achter in de tuin is nog een schuur te vinden.
Het souterrain herbergt drie ruime slaapkamers, waarvan twee met ramen aan de achterzijde, een ruime hal en een wc.

Bijzonderheden:
- eigen grond (bijzonder voor deze buurt!)
- bouwjaar ca. 1923
- woonoppervlak 135 m2 (conform NEN2580)
- diepe tuin op het oosten
- begane grond en souterrain
- plafondhoogte van 2m89 op begane grond
- prachtige lichtinval
- vier slaapkamers
- actieve VVE met voldoende reserve.
- maandelijkse servicekosten bedragen € 78,50,- per maand
- een meerjaren onderhoudsplan aanwezig
- energielabel D

Omgeving:
De woning ligt in het mooiste stuk van de Bestevaerstraat, vlakbij het begin van de Admiraal de Ruijterweg, de M.H. Trompstraat en de Lumeijstraat. Dit deel van De Baarsjes kenmerkt zich door de grote en statige panden.
In de afgelopen jaren is dit stuk van De Baarsjes bijzonder hip and happening geworden. In de directe omgeving van het huis vindt u fijne koffietentjes, goede restaurants en allerlei winkels. Voor de boodschappen kunt u terecht in de Admiraal de Ruijterweg, de Jan Evertsenstraat en de Jan van Galenstraat. Dit is allemaal op loopafstand van dit huis.
Parkeren is hier goed te doen en er is thans geen wachttijd voor dit gebied.
Diverse tram- en buslijnen hebben haltes in de directe omgeving.
Binnen vijf minuten fietsen zijn de Hallen, de Jordaan en het Centrum te bereiken.

Voor meer informatie en de brochure kijkt u op bestevaerstraat20huis.nl

*********************

A wonderfully spacious ground floor apartment of 135 m2 with 4 bedrooms, situated over the ground floor and the basement with a deep garden on the east side.
Ideal for families with children or for someone who just needs a lot of space.

Layout:
Private entrance on the ground floor, hall, bedroom and spacious living room with high ceilings of almost 3 meters and doors to the garden. The half open kitchen is equipped with various built-in appliances and has access to the garden.
Behind the kitchen is the bathroom which is equipped with a shower, bath, toilet and double sink. The washing machine and central heating boiler can also be found in the bathroom.
The garden faces east and is almost 17 meters deep. There is another shed in the back of the garden.
The basement has three spacious bedrooms, two with windows at the rear, a spacious hall and a toilet.

Particularities:
- own land (special for this neighborhood!)
- year of construction around 1923
- 135 m2 living space (in accordance with NEN2580)
- deep garden on the east
- ground floor and basement
- ceiling height of 2m89 on the ground floor
- beautiful light
- four bedrooms
- active VVE with sufficient reserve.
- monthly service costs are € 78.50 per month
- a multi-year maintenance plan
- energy label D

Surroundings:
The property is located in the most beautiful part of the Bestevaerstraat, near the beginning of the Admiraal de Ruijterweg, the M.H. Trompstraat and Lumeijstraat. This part of De Baarsjes is characterized by the large and stately buildings.
In recent years, this piece by De Baarsjes has become particularly hip and happening. In the immediate vicinity of the house you will find fine coffee shops, good restaurants and all kinds of shops. For groceries you can go to Admiraal de Ruijterweg, Jan Evertsenstraat and Jan van Galenstraat. This is all within walking distance of this house.
Parking is easy to do here and there is currently no waiting time for this area.
Various tram and bus lines have stops in the immediate vicinity.
The Hallen, Jordaan and Centrum can be reached within five minutes by bike.

For more information and the brochure, visit bestevaerstraat20huis.nl
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 78 p/m
Aanmeldingsdatum
02-04-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
135 m²
Externe bergruimte
14 m²
Inhoud
332 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafés. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.