Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bestevaerstraat 215 HS 1055TM Amsterdam, Landlust Noord

Vraagprijs € 325.000 

Bewaar object

Omschrijving

Gunstig gelegen begane grond woning met ruime/lichte living en een benedenverdieping, totale oppervlakte ca. 93 m˛.

De omgeving:

De locatie kenmerkt zich door de gunstige ligging ten opzichte van het Erasmuspark, de vele winkels op de Bos en Lommerweg/-plein. Het knusse (voormalig stadsdeel) Westerpark bereik je snel met de fiets. Hier vind je leuke cafés en restaurants, zoals de TonTon club, de Westergasfabriek en de Westerunie die zorgen voor de nodige ontspanning.

De woning/indeling:
Via een eigen voordeur bereik je de hal, via de hal bereik je de gang welke toegang verstrekt tot alle vertrekken in de woning. In deze hal is een handige boekenkast gemaakt om de ruimte goed te kunnen benutten. Door de vele ramen (vanwege de hoekligging) kan je de woonkamer als zeer licht omschrijven. De keuken, welke naar de woonkamer is gehaald, is voorzien van o.a. een vaatwasser, oven, afzuigkap en een koelkast. De badkamer is bereikbaar vanaf de hal en is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Overigens bereik je vanaf de badkamer de berging waar de cv installatie hangt. De slaapkamer op deze verdieping is momenteel in gebruik als opbergruimte. Via een vaste trap bereik je de benedenverdieping welke voorzien is van 2 kamers. Beide kamers zijn thans ingericht als slaapkamer. Tevens tref je hier een zeer ruime hal aan (met wasmachineaansluiting) welke goed geschikt is voor opbergruimte.

Bijzonderheden:

Oppervlakten:
Gebruikersoppervlakte wonen: 60 m˛
Gebruikersoppervlakte overige inpandige ruimte: 33 m˛

Verwarming
De verwarming geschiedt door middel van een eigen cv ketel (Intergas).

Warmwater
Deze voorziening geschiedt eveneens d.m.v. bovengenoemde installatie.

Bouwjaar
Het bouwjaar van het pand is omstreeks 1933.

Eigen grond/ Erfpacht
Het appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De algemene bepalingen van 2000 zijn van toepassing en het tijdvak loopt tot en met 30 september 2048. De jaarlijkse canon bedraagt € 603,95 (fiscaal aftrekbaar).

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren "Bestevaerstraat 215" bestaat uit 4 woningen, de administratie wordt gevoerd door de leden zelf. De servicekosten per maand zijn € 50,- In 2015 zijn de ramen en deuren voor het laatst geschilderd.

Oplevering
In overleg.

Overige bijzonderheden
Er wordt een ouderdoms- en asbestclausule in de koopakte opgenomen daar het een ouder complex betreft.

Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.
De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-07-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1933

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Kaart Bestevaerstraat 215 HS 1055TM Amsterdam, Landlust Noord

naar Bestevaerstraat 215 HS 1055TM Amsterdam, Landlust Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand