Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bestevaerstraat 215 II 1055TM Amsterdam, Landlust Noord

Vraagprijs € 350.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1933
Woonoppervlakte
64 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Vier goede kamers, een leuke hoekligging en een heerlijke plek in het geliefde Amsterdam West (voorheen Bos en Lommer). Een leuk appartement dat nog wel de nodige aanpassingen door de koper verdient.
Dit lichte appartement van circa 64 m2 ligt op de 2e verdieping van een karakteristiek pand, gebouwd in 1933.
Amsterdam West is geliefd vanwege de strategische ligging binnen de ring A10 met alle aantrekkelijke voorzieningen van de stad in de directe omgeving, maar ook vanwege het gemoedelijke karakter. Veel gezelligheid vind je in de talloze restaurants, café's en uitgaansgelegenheden in de buurt. Om de hoek op de Bos en Lommerweg of in de Jan van Galenstraat kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen. Op loopafstand tref je diverse tram en buslijnen. Je zit binnen 5 minuten met de auto op de ring A10 en binnen 10 minuten fietsafstand ligt het Centrum van Amsterdam. Tevens kun je een rondje hardlopen in het nabije Erasmuspark, Rembrandtpark of het Westerpark.

INDELING:
Via het centrale trapportaal bereik je de 2e verdieping.
Entree, hal met toegang tot alle ruimten, plaats voor de jassen en 2 vaste kasten. Aan de voorzijde ligt de woonkamer met ramen aan 2 zijden vanwege de hoekligging en toegang tot een klein balkon.
De eenvoudige, maar royale keuken met toegang tot het 2e balkon, ligt aan de achterzijde en is uitgevoerd in lichte kleurstelling.
De eerste slaapkamer biedt meer dan voldoende plaats voor een tweepersoonsbed en kledingkast, de 2e slaapkamer is eveneens van fraai formaat, net als de 3e slaapkamer met vaste kast. 2 slaapkamer zijn voorzien van een vaste wastafel.
De eenvoudige badkamer met deels granito vloer beschikt over een douche, toilet en wastafel.
Het appartement is afgewerkt met een combinatie van laminaat en houten vloeren.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De Vereniging van Eigenaars is genaamd VvE Bestevaerstraat 215 en er wordt jaarlijks vergaderd. De servicekosten bedragen € 150,00 per maand.

EIGENDOMSSITUATIE:
Het betreft een voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen 2000 zijn van toepassing. De erfpachtcanon bedraagt thans € 367,97 per jaar.

RECENT UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN:
Het appartement is basic uitgevoerd en zal door de koper hoogstwaarschijnlijk worden gerenoveerd.

BIJZONDERHEDEN:
• Woonoppervlak: 63,8 m˛ (gemeten conform NEN2580).
• Gebouwgebonden buitenruimte: 4 m2.
• Inhoud: 204,79 mł.
• Bouwjaar: 1933.
• Isolatie: voorzien van enkel glas.
• Energielabel: G.
• Verwarming en warm water middels een CV combi ketel (2005).
• Parkeren middels vergunningensysteem en betaald parkeren, voor wachttijden en kosten kunt u kijken op de website van de gemeente.
• Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam.
• Er is pas een overeenkomst indien zowel koper als verkoper een schriftelijke koopovereenkomst hebben ondertekend bij de notaris.
• Verkoper behoudt zich, bij interesse van meerdere partijen, het recht van gunning voor.

Oplevering: in overleg.


Alle verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste verkregen (mondelinge) informatie, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan en wijzen de koper nadrukkelijk op zijn wettelijke onderzoeksplicht.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-04-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1933

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
64 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.