Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bestevaerstraat 22 III 1056HN Amsterdam, Trompbuurt

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
111 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

** ENGLISH BELOW **

Fantastisch en uniek licht 1,5 etage bovenhuis van ca. 111m met mogelijkheid voor dakterras in de Baarsjes op EIGEN GROND.

DE LIGGING:
De Bestevaerstraat is een van de leukste straatjes van stadsdeel West (voorheen De Baarsjes). Het appartement is goed bereikbaar met de auto via de Ring A-10 afslag S105 en met het openbaar vervoer (zowel met tram als met de bus). Op loopafstand bevinden zich het Erasmuspark, de Ten Katemarkt, de Jordaan en De Hallen (met veel eettentjes en bioscoop). Je kunt in meerdere richtingen door verschillende buurten lopen waar de afgelopen jaren veel nieuwe restaurants, (specialiteiten)winkels en uitgaansgelegenheden zijn geopend!
Voorzieningen direct om de hoek zijn oa diverse winkels en supermarkt(en) aan de Admiraal de Ruijterweg, Jan van Galenstraat en Jan Evertsenstraat. Ook met kinderen is dit een prettige locatie met veel basisscholen en speeltuinen (bijvoorbeeld de ruige speelplek) in de nabije omgeving.

LAY OUT:
Via de gemeenschappelijke entree komt u op de 3e etage bij de eigen entree.
Royale hal met garderobe en meterkast van waaruit je toegang hebt tot de ruime living met semi open keuken en separate w.c.

Onder architectuur is voor een vide constructie gekozen aan de achterzijde van de woonkamer waardoor er een fantastische plafondhoogte is ontstaan van circa 4,5 meter hoog met veel lichtinval. Aan de voorzijde bevinden zich de ruime zithoek en eetgedeelte met inbouwkast en brede raampartij.
Aan de achterzijde bevindt zich de semi openkeuken v.v. diverse inbouw apparatuur en balkon op het oosten.
De opgang naar de vierde etage zorgt niet alleen voor een praktische toegang maar ook veel speelse plek voor een computer of speelplek en extra opbergruimte.

Op de vierde etage bevinden zich 2 royale slaapkamers met een goede mogelijk voor de creatie van een derde slaapkamer. De moderne badkamer is voorzien van een tweede w.c., douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.


BIJZONDERHEDEN:
- Eigen grond
- Balkon
- Mogelijkheid voor de aanleg van een dakterras, VvE heeft hiervoor al toestemming verleend
- Mogelijkheid tot creren van een derde slaapkamer
- Ca. 111 m
- Oplevering in overleg


_______________________________________________________________________________________

Bestevaerstraat 22-III

Fantastic and unique light 1.5 floor upper house of 111m with possibility for roof terrace in the Baarsjes on OWN GROUND.

LOCATION
The Bestevaerstraat is one of the nicest streets in the West district (formerly De Baarsjes). The apartment is easily accessible by car via the Ring A-10 exit S105 and by public transport (both by tram and by bus). Within walking distance are the Erasmus Park, the Ten Katemarkt, the Jordaan and De Hallen (with many eateries and cinema). You can walk in different directions through different neighborhoods where many new restaurants, shops and bars/clubs have opened in recent years!
Facilities right around the corner include various shops and supermarket(s) on the Admiraal de Ruijterweg, Jan van Galenstraat and Jan Evertsenstraat. Also with children this is a pleasant location with many primary schools and playgrounds (for example De Ruige Speelplek) nearby.

LAYOUT:
Via the communal entrance you will reach the private entrance on the 3rd floor.
Spacious hall with wardrobe and cupboard from where you have access to the spacious living with semi open kitchen and toilet.
Under architecture, a vide construction was chosen at the rear of the living room, creating a fantastic ceiling height of approximately 4.5 meters high and therefore a lot of light.
At the front are the spacious sitting area and dining area with a built-in closet and wide windows.
At the rear is the semi open kitchen with various built-in appliances and a balcony facing east. The entrance to the fourth floor not only provides practical access but also lots of playful space for a computer or play area and extra storage space.
On the fourth floor there are 2 spacious bedrooms and the option to create a third bedroom. The modern bathroom has a second toilet, shower, sink and connection for the washing machine.


Particularities
- No lease hold
- balcony
- Possibility of constructing a roof terrace, VvE already gave their permission
- Possibility of creating a third bedroom
- Approx. 111m
- Delivery in consultation
____________________________________________________
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-05-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
111 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige Jan Eef als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafs. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder